skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Τρίπολις Σεπτ 1982....
Τρίπολη, Δεκ. 2000... και από μέσα μου έλεγα τη Διεθνή
Τρίπολις Σεπτ 1982....
εφόσον με τις πράξεις του (που απορρέουν φυσικά από την έλλειψη εθνικής συνείδησης) ζημιώσει τα συμφέροντα του τόπου ναί...
Τρίπολη, Δεκ. 2000... και από μέσα μου έκεγα τη Διεθνή
τι λετε ρε γαμώτο
εγώ τότε πήγα φαντάρος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
όχι ρε παιδί μου δεν διαπράττει κάνενα αδίκημα!
απλώς λέει:
ΕΙΜΑΙ εθνικά ΤΟΥΡΚΟΣ, θέλω ν' αναγνωρισθεί εθνική τουρκική μειονότητα και είμαι ελλην πολίτης και ζω στην ελλάδα...
τι πρέπει να πάθει ο παραπάνω πολίτης της ελλάδος και της εε;
το "έκεγα" γράφεται "έκαιγα"
Τυπε, τα αριστερουλια αλλο ορκο κανανε...
τέτοιον παπού σαν και μένα να βάλεις στο κρεβάτι σου νέοπα...Παππού, παππού, τον παίρνεις που και που...
Πορνη ιστορια αδικησες τον ισιο...
Πριν το 1974 γινονταν και κατι ερανοι υπερ"συνδεσμων αγωνιστων και θυματων εθνικης αντιστασεως"...αλλα αυτος ετρωγε στην μαπα τους ΠΑΣΟΚους,ωιμεεεεεεε.......
Γιατι ειναι πιο πισω,δεν θα τρωνε στην μαπα τους ολμους...Ναι, ένα χρόνο νωρίτερα που πήγα εγώ τα πρόλαβα. Στο στρατό να δεις.... τουρκοφάγοι όλοι λέμε... και οι πιο ωραίοι απ' όλους, οι παπάδες, που τρομάρα τους, την έχουν δει όλοι παπαφλέσσες (όρα Χουντόδουλος, Φασιστάνθιμος κλπ...)
Τρίπολις Σεπτ 1982....
ωπΠορνη ιστορια αδικησες τον ισιο...
Πριν το 1974 γινονταν και κατι ερανοι υπερ"συνδεσμων αγωνιστων και θυματων εθνικης αντιστασεως"...αλλα αυτος ετρωγε στην μαπα τους ΠΑΣΟΚους,ωιμεεεεεεε.......
Τσελιγκας σπρεχεν και ετσι.έτσι όμως καλλιεργήθηκε στον ίσιο
η Χίτικη "αντιστασιακή κουλτούρα" της ΜΑΚΙ - ΔΑΠ της δεκαετίας του 80...
Συγγνώμη που ίσως σας το χαλάσω, μια ερωτησούλα - τί.... μόνο ο ΠΠ θα κάνει ερωτήσεις?
Είστε υπέρ του αυτοπροσδιορισμού των λαών σαν αρχή? Και ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια καταπίεσης μειονότητας?
Αν ναι, τότε πρέπει να είσαστε μαζί με τους Παλαιστίνιους, τους Βόσνιους, τους Βάσκους, τους Καταλανούς, τους Κούρδους .... και τους Μουσουλμάνους της Θράκης!
Τα πράγματα είναι τόσο απλά, απορώ που το θέμα έχει φτάσει 550 σελίδες!
αντιθετο με συνθήκες του ελληνικού κράτους οι οποίες έχουν κυρωθεί με νόμο...
Ομηλικος δε νομιζω,αλλα και πηγες εχομεν.να και ο ετερος ομηλικος
Για ριξε λεπτομερειες για το κοινο.θυμαμαι το ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ που μετα την χουντα το αλλαξαμε σε ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΥΡΡΑΝΟΣ .
οι μισοι το λεγανε ετσι οι αλλοι αλλιως στο τελος εγινε μαλακια και γελαγανε και οι σταυροι στις σημαιες
αμα οι πολιτες του ζητησουν την καταργηση της φορολογιας, οφειλει παλι το κρατος να δεχθει?δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ (αν θέλει και κρίνει) την ύπαρξη ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ (πχ) εθνικής μειονότητας;
φυσικά αφού το ζητήσουν κάποιοι πολίτες του;
νεουδιωπ
να και ο ετερος ομηλικος
θυμαμαι το ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ που μετα την χουντα το αλλαξαμε σε ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΥΡΡΑΝΟΣ .
οι μισοι το λεγανε ετσι οι αλλοι αλλιως στο τελος εγινε μαλακια και γελαγανε και οι σταυροι στις σημαιες
τέτοιον παπού σαν και μένα να βάλεις στο κρεβάτι σου νέοπα...
ΤΣΑ και ΛΟ... κερατά...
μπορει αλλα πρεπει να τους μετατρεψει σε Ελληνες υπηκοους και οχι ιθαγενεις λες να δεχτουν?δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ (αν θέλει και κρίνει) την ύπαρξη ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ (πχ) εθνικής μειονότητας;
φυσικά αφού το ζητήσουν κάποιοι πολίτες του;