skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
αμα οι πολιτες του ζητησουν την καταργηση της φορολογιας, οφειλει παλι το κρατος να δεχθει?
τι λες βρε νουμερο?
Ρε συ, το οφείλει ποθεν το έβγαλες?
αμα οι πολιτες του ζητησουν την καταργηση της φορολογιας, οφειλει παλι το κρατος να δεχθει?
τι λες βρε νουμερο?
τι λες βρε νουμερο?
τα γραφω γρηγορα γιατι βιαζομαιΡε συ, το οφείλει ποθεν το έβγαλες?
δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ (αν θέλει και κρίνει) την ύπαρξη ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ (πχ) εθνικής μειονότητας;
φυσικά αφού το ζητήσουν κάποιοι πολίτες του;
ομοιως μπορει και εχει τη δυνατοτητα να καταργησει και τη φορολογιαγαμεμάκη είναι σαφές πως πρόκεισαι αναλφάβητος και προπαγανδιστής....
δεν είπα "οφείλει" είπα "μπορεί" δλδ έχει την δυνατότητα...
τα γραφω γρηγορα γιατι βιαζομαι
ξερετε τι εννοω, μην αρχισεις και συ τις πηγουλες τωρα
Χλωμο να το επιασε ο γαμεμακης.Προτιμώ ό,τι έχει σχέση με πύγο, όχι με πηγές...
Προτιμώ ό,τι έχει σχέση με πύγο, όχι με πηγές...
ας λεγονται και κολομπινες αν ομως μιλαμε για κρατικη αναγνωριση τα πραγματα αλαζουν δεν νομιζειςIMHO η κουβέντα αυτή είναι σε τελείως λάθος βάση. Το θέμα δεν είναι αν και τι αναγνωρίζει η ελλάδα.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι έλληνες πολίτες που τους αρέσει να τους λένε "Φούφουτους"!!
ε, έχουν το δικαίωμα αυτό ή όχι? Θα τους τιμωρήσουμε? Θα τους απελάσουμε? Θα τους βάλουμε φυλακή?
ενα πατριωτικον ασμα ρε ...Ομηλικος δε νομιζω,αλλα και πηγες εχομεν.Για ριξε λεπτομερειες για το κοινο.
παρομοίως.. με ενδιαφέρουν οι καλλίπυγες και όχι οι καλές πηγές...
μπα, εσυ που τοπιασες κρατα το καλα και βαλτο στον πυγο σου ;)Χλωμο να το επιασε ο γαμεμακης.
ας λεγονται και κολομπινες αν ομως μιλαμε για κρατικη αναγνωριση τα πραγματα αλαζουν δεν νομιζεις
Μα είναι γνωστό ότι ο Σερραίος υπήρξε κρυπτοκομμουνιστής...ενα πατριωτικον ασμα ρε ...
φτουνο
ε
βαλε οπου τυρανος ΒΟΥ[size=20pt]Ρ[/size]ΓΑΡΟΣ και εισαι μεσα
το κουμουνι ο καραμαλης το αλλαξε γιατι ηθελε κολητιλικια με τον ζιβκοφ
[size=20pt]με κουρασες[/size]
Δεν αξιζε τον κοπο η αγαλλιαση να βλεπουνε τον φρυδια στα 70's τα παλια ΔΑΠοπουλα?[size=20pt]με κουρασες[/size]
Δεν αξιζε τον κοπο η αγαλλιαση να βλεπουνε τον φρυδια στα 70's τα παλια ΔΑΠοπουλα?
Τοση χαρα τους εδωκες μπρε...
πωωωωωωωω ρε φιλε αυτα ειναι για σας τους σπουδαγμενοι και γραματιζουμενοιΜα είναι γνωστό ότι ο Σερραίος υπήρξε κρυπτοκομμουνιστής...
Δε θυμάσαι ωρέ, τότε που βροντοφωνάζαμε "Εσείς πρωτοι, κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη" ...
Δεν αξιζε τον κοπο η αγαλλιαση να βλεπουνε τον φρυδια στα 70's τα παλια ΔΑΠοπουλα?
Τοση χαρα τους εδωκες μπρε...
πωωωωωωωω ρε φιλε αυτα ειναι για σας τους σπουδαγμενοι και γραματιζουμενοι
εγω μονο στο γηπεδο φωναζα
τσιμπουκια μας κανει η μαρθα καραγιανη
ειμαστε δεξια οικογενεια και τιμουμε τις αξιες
αμα ητονε κουμουνι ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ο τελευταιος εγω ειμαι γαβρος
ναι ναι ναι
ζητω η δεξια παραταξις
βαριεμαι
παω να παιξω μπαλλα εδω βρωμαει δημοκρατια και δεν εχω μασκα κοντα
IMHO η κουβέντα αυτή είναι σε τελείως λάθος βάση. Το θέμα δεν είναι αν και τι αναγνωρίζει η ελλάδα.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι έλληνες πολίτες που τους αρέσει να τους λένε "Φούφουτους"!!
ε, έχουν το δικαίωμα αυτό ή όχι? Θα τους τιμωρήσουμε? Θα τους απελάσουμε? Θα τους βάλουμε φυλακή?
Το συνθημα προερχεται εκ δεξιων της νουδουλας και παει ως εξης:"Προδοτες της Ρηγιλλης 'σεις εισαστε οι πρωτοι,που κανατε μνημοσυνο στον Αρη Βελουχιωτη!"πωωωωωωωω ρε φιλε αυτα ειναι για σας τους σπουδαγμενοι και γραματιζουμενοι
εγω μονο στο γηπεδο φωναζα
τσιμπουκια μας κανει η μαρθα καραγιανη
ειμαστε δεξια οικογενεια και τιμουμε τις αξιες
αμα ητονε κουμουνι ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ο τελευταιος εγω ειμαι γαβρος