Αυτοι που διωκονται ειναι αυτοι που δεν επιθυμουν να ακολουθησουν τις διαδικασιες που εχει ορισει το κρατος για τους μεταναστες και δικαιως διωκονται γιατι παρολες τις παραλογες εκτιμησεις σας,δυστυχως η Ελλαδα δε χωραει ολους τους κατατρεγμενους της γης.
Εχω κανει ΔΕΚΑΔΕΣ ποσταρισματα για αυτο το ζητημα γιατι το θεωρω κεντρικο οσον αφορα την Ελλαδα σημερα.
Ουτε σε ενα απο αυτα δεν εχω πει οτι πρεπει οποιος ερχεται να μεινει κιολας,ΑΝΤΙΘΕΤΑ εχω πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι πρεπει να τους δινεται αδεια παραμονης και εγγραφα για να πανε ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ-και οσοι θελουν.
Το ΒΑΣΙΚΟ ζητημα για τους ανθρωπους αυτους δεν ειναι μια αμπαλαεα διαδικασια ενσωματωσης,αλλα κατι πολυ απλουστερο το οποιο ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ κανουν οτι δεν καταλαβαινουν:ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...Για ΑΥΤΗΝ την διαδικασια ενσωματωσης ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Οι αλλοι που πληρουν τα κριτηρια θα καταφερουν να κανουν οικογενεια στην Ελλαδα.Το αν πραγματικα θα αφομοιωθουν αυτοι και τα παιδια τους στην ελληνικη κοινωνια θα αποφασιστει απο το λαο και οχι απο νομοθετες που συντασουν νομους που εξυπηρετουν ως επι το πλειστον τα αφεντικα.
Μαλιστα...ψηφιζονται ενα σωρο νομοι για τις διαδικασιες και ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ αλλα ολα αυτα δεν σημαινουν τιποτε για σενα...η μαλλον προτιμας να αδιαφορησεις...Τι σημασια εχουν ολα αυτα απο την στιγμη που η παρουσια τους ειναι ημιπαρανομη,η και τελειως παρανομη?
Και ο ανθρωπος απο τη φυση του και απο βαθεια ενστικτα τα οποια-ευτυχως ακομα-καμμια εξουσια δε μπορει να επηρρεασει μονιμα,τεινει να συμπαθει και να αποδεχεται αυτους που του μοιαζουν πρωτα απ ολα εξωτερικα.Φυλετικα.Για αυτο ακομα και οι τελευταιοι των ανατολικων οι Αλβανοι μπορεσαν να αφομοιωθουν παρολο που προερχοντουσαν απο μια πεμπτοκοσμικη κοινωνια γιατι πληρουσαν το βασικο κριτηριο.Το φυλετικο.
Βεβαια,τωρα θυμηθηκα κατι αναλυσεις της πενταρας εκει στα mid 90's για το οτι οι Αλβανοι υστερουν πολιτισμικα,ηταν τσιρακια των Οθωμανων πασαδων επι Τουρκοκρατιας και κατι τετοια...Μπορω να θυμηθω επισης τις"σκουπες"των μπατσων στην Αθηνα,κατι τυπους που αρπαξαν σφαιρες οταν διασχιζαν την ελληνοΑλβανικη για να βρουν δουλεια και αλλα πολλα...
Ξερεις, οπως συμβαινει και στο και καλα πολυτισμικο ΑΜΕΡΙΚΑ οι ασπροι με τους ασπρους και ολοι οι αλλοι χωρια. Και δυστυχως για σας απο το να τρεχουν διπλα σας η συντριπτικη πλειοψηφια τους απολαμβανει και εκτιμα τη ζωη σε μια πλουσια και ελευθερη χωρα ξεροντας πολυ καλα ποιος ειναι ο ρολος σας.Εξαλλου απο πρακτορες στην Αλβανια ειχαν μπολικους.
Μαλιστα,ειμαστε πλουσιοι,βρισκετε ψωμι και τρωτε(χωρις ενσημα ομως)οποτε σας γαμαμε την μανουλα,σας γαμαμε και στην κυριολεξια ενιοτε και αμαλαχει τα παιδια σας θα ενσωματωθουν-ακομη και αν βρισκονται εδω παρανομα...
Εξαλλου απο πρακτορες στην Αλβανια ειχαν μπολικους.Αλλα θα μου πεις τι να τους κανεις πια τους Αλβανους οταν εχεις Αφρικανους Ασιατες και ενα σωρο αλλους νεους και προπαντων σιγουρους ψηφοφορους?
Γιατι ειναι σιγουροι ψηφοφοροι οι Ασιατες και δεν ειναι οι Αλβανοι 2ης γενεας?