Mέμο το ότι είναι μια ομάδα ανθελλήνων πίσω απ το νικ ΠΠ (ή έχτω ένας μαλάκας και μόνο ο οποίος όμως καθοδηγείται απ αυτή την ομάδα) είναι γνωστό εδώ και καιρό.
Εμένα όμως μ αρέσει η τακτική αυτής της ομάδας.
Γράφει μαλακίες για να ανιχνεύσει τα αντανακλαστικά μας και αφού παίρνει τα @@δια μας επανέρχεται μετά από καιρό με τα ίδια και τα ίδια.
Τελικά μου φαίνεται ότι για τους τούρκους είναι πολύ πιο σημαντικό το ζήτημα της μειονότητας απ όσο νομίζαμε αρχικά όλοι μας.
Αν σκεφτεί κανείς ότι κανένα άλλο πολιτικό θρεντ δεν κράτησε τόσες σελίδες αλλά και με τόσα πισωγυρίσματα, αυτό σημαίνει ότι τους προπαγανδιστές της Τουρκίας (βλ ΠΠ) τους καίει πολύ.
Και αν το δούμε σοβαρά το θέμα νομίζω τελικά ότι είναι πολύ πιο σημαντικό και απ αυτό των Σκοπίων.
Φίλε μέμο, ράφμαν, περσόνα, βολταίρε αλλά και όποιος άλλος ενδιαφέρεται γι αυτόν τον τόπο ας μην αφήσουμε αυτήν την ομάδα προπαγανδιστών να περάσει άλλα αντεθνικά θέματα!
Απόλυτε και ραφμαν: σπάστε του τα νεύρα με φωτό να μην έχει αξιοπρέπεια (που έτσι κι αλλιώς δεν έχει)
Και μην αφήσει κανείς σε κανένα άλλο θρεντ τον ανθέλληνα αυτό να προπαγανδίζει!
Τσακίστε το αρχίδι!!!!!!
(μέμο, μες στο παραλήρημά του το αρχιδάκι αυτό σε είπε αφεντικό μου! Καμιά αυξησούλα μπος????)