boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
καλά μαρή! εμένα θα πεις και θρησκόληπτο? να μην ήξερες και την ιστορία μου!
επειδή την ξέρω το είπα, εσείς είστε οι πιο μεγάλοι υποστηρικτές των τράγων
καλά μαρή! εμένα θα πεις και θρησκόληπτο? να μην ήξερες και την ιστορία μου!
το βατοπέδι ξέχασες.....ε όχι και δέντρο ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους...
είναι τουλάχιστον μερικά στρέμματα στο δάσος, με ξέφωτο και με λιμνούλες και με πάπιες και με αγριογούρουνα και με απ'όλα![]()
να σου πω κάτι σοβαρά!καθόλου δεν είναι, απλώς δε θες να ασχοληθείς με αυτό γιατί πηγαίνεις εκκλησία.
edit: και λέω καθόλου γιατί οι κλεφτοκοτάδες οι ξεπουλημένοι μπασταρδότραγοι δεν κλέβουν λίγα από μένα και σένα, εκεί μαζί με αυτούς που θες να πυρπολήσεις είναι όσο κι αν δε θες να το σκέφτεσαι αυτό.
το βατοπέδι ξέχασες.....
Αλλά στο φινάλε δεν κλέβουν το κράτος, την εκκλησία την ίδια κλέβουν! σαν να λέμε ότι στην εταιρία σου σε κλέβουν οι υπάλληλοί σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???
δεν συνεργάζονται οι τράγοι με τους χοίρους δηλαδή να κάνουν κουμάντο στη στάνη ε?
δεν κατακλέβει η εκκλησία περιουσία του κράτους ε??
δεν εκμεταλλεύεται την φοροαπαλλαγή εις βάρος των πολιτών εε???
ναι δίκιο έχεις, με πείραξε ο τράγος στον άη μπιρμπίλη που κλέβει τα τάματα των πιστών και πιάνει τα μπούτια της κάθε αγάμητης βρομιάρας τραγολάγνας, αυτό είναι το πρόβλημά μου![]()
![]()
![]()
![]()
σου απάντησα ήδη!επειδή την ξέρω το είπα, εσείς είστε οι πιο μεγάλοι υποστηρικτές των τράγων![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν συνεργάζονται οι τράγοι με τους χοίρους δηλαδή να κάνουν κουμάντο στη στάνη ε?
ναι δίκιο έχεις, με πείραξε ο τράγος στον άη μπιρμπίλη που κλέβει τα τάματα των πιστών και πιάνει τα μπούτια της κάθε αγάμητης βρομιάρας τραγολάγνας, αυτό είναι το πρόβλημά μου![]()
![]()
![]()
![]()
σου απάντησα ήδη!
δεν με ενδιαφέρουν αυτοί!
απλά με το πρόσχημα των κλεψιών τους, οι διάφοροι καμμένοι ΠιΠήδεςορμάνε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ελληνισμό και ορθοδοξία!
τα δικαιώματα των (λίγων) μουσουλμάνων τα θέλουνε αλλά και τα καπηλεύονται για να αρμέξουν ψήφους!
τα δικαιώματα των (πολλών) ελλήνων χριστιανών, τα έχουμε γραμένα, λες και από κει οφείλονται τα προβλήματά μας!
αλλά εσύ που δεν τους υποστηρίζεις τους τράγους.....να υποθέσω ότι είσαι αγία παρθένα?![]()
![]()
![]()
κι αυτά όλα που λες στη μαλάκινση του πολιτικού συστήματος οφείλονται!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλαράκι δεν πιστεύεις στο θεό?εγώ που είμαι έλληνας και βγάζω σπυριά και με τους παπάδες και με τους ιμάμηδες τι να κάμω;
σου απάντησα ήδη!
δεν με ενδιαφέρουν αυτοί!
απλά με το πρόσχημα των κλεψιών τους, οι διάφοροι καμμένοι ΠιΠήδεςορμάνε σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ελληνισμό και ορθοδοξία!
τα δικαιώματα των (λίγων) μουσουλμάνων τα θέλουνε αλλά και τα καπηλεύονται για να αρμέξουν ψήφους!
τα δικαιώματα των (πολλών) ελλήνων χριστιανών, τα έχουμε γραμένα, λες και από κει οφείλονται τα προβλήματά μας!
αλλά εσύ που δεν τους υποστηρίζεις τους τράγους.....να υποθέσω ότι είσαι αγία παρθένα?![]()
![]()
![]()
εγώ που είμαι έλληνας και βγάζω σπυριά και με τους παπάδες και με τους ιμάμηδες τι να κάμω;
κι αυτά όλα που λες στη μαλάκινση του πολιτικού συστήματος οφείλονται!
ας φορολογηθεί όπως θέλει! τι έχει να κάνει αυτό με το χωρισμό? ή και με τον μη εκκλησιασμό ή την έλλειψη θρησκευτικής παιδείας?
όποιος θέλει να χτυπήσει ένα κακό ας χτυπήσει αυτό! όχι πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι!!!
γιατί ο θεός πιστεύει σε μένα;φιλαράκι δεν πιστεύεις στο θεό?
κι αυτά όλα που λες στη μαλάκινση του πολιτικού συστήματος οφείλονται!
ας φορολογηθεί όπως θέλει! τι έχει να κάνει αυτό με το χωρισμό? ή και με τον μη εκκλησιασμό ή την έλλειψη θρησκευτικής παιδείας?
όποιος θέλει να χτυπήσει ένα κακό ας χτυπήσει αυτό! όχι πονάει κεφάλι-κόβει κεφάλι!!!
εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς προδότη, άμα έρθεις ξανά πίσω στον τόπο σου και τον πονέσεις τότε θα μπορείς να εκφέρεις γνώμη![]()
πες ποια δικαιώματα των χριστιανών καταπατούνται.
Μιλάω για τα δικαιώματα ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, όχι πολιτών. Μιλάω για την θρησκευτική ιδιότητα, όχι την πολιτική/κοινωνική.
ναι αγία παρθένα είμαι![]()
http://[URL unfurl="true"]www.beyondtv.org/nato/crap/capitalism.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Με αφορμή τους γιορτασμούς για την πτώση του τείχους, θυμήθηκα ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα ευρωπαικά που έδωσε μάχη για να ενταχθεί στο ανατολικό μπλοκ και ακόμη και σήμερα αρκετοί θερωρούν το 1949 περίπου χαμένη ευκαιρία....
[QUOTE="1personanongrata, post: 1438056"]
γιατί ο θεός πιστεύει σε μένα;
[/quote]
Νόμιζα ότι εσύ ήσουν ο Θεός! ;D