boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
τα δικά σου ποιά είναι δεν κατάλαβα ακόμη;
Σε ό,τι έχει σχέση με την Τουρκία, η Κύπρος, τι δεν κατάλαβες?
τα δικά σου ποιά είναι δεν κατάλαβα ακόμη;
Εσύ την έχεις ξεπεράσει προ πολλού όταν εγώ μιλούσα ευγενικά και έπαιρνα σαν απάντηση σκιστηκε το καλσόν!ούτε το σάλιο μου, να σε φτύσω, ούτε ένα πλήκτρο παραπάνω δεν αξίζει να ασχολούμαι μαζί σου !!!
ξεπέρασες και τον εαυτό σου σε αηδία!!!
το ότι αργείς να τα πιάσεις δεν είναι κακό!τα δικά σου ποιά είναι δεν κατάλαβα ακόμη;
ταχει καταλαβει εδω και πολυ καιροΣε ό,τι έχει σχέση με την Τουρκία, η Κύπρος, τι δεν κατάλαβες?
δεν τον αφήνετε να πει ο ίδιος αν θέλει;
καλά, αλλά το λέει εδώ και καμιά 20αριά σελίδες τουλάχιστον...
Εσύ την έχεις ξεπεράσει προ πολλού όταν εγώ μιλούσα ευγενικά και έπαιρνα σαν απάντηση σκιστηκε το καλσόν!
εκτός αν ήταν ο "άλλος" που έπιανε βάρδια!
τσόγλανε!!!
ευτυχώς τα γραπτά μένουν.........
σιγα ρε το σιχαμενο μπασταρδι μην δεν κανει την παπια και γαργαρα ολα αυτα τα θεματα.Να κτυπιεται για τους πουστηδες και τους τουρκαλαδες ομως ξερει
ούτε το σάλιο μου, να σε φτύσω, ούτε ένα πλήκτρο παραπάνω δεν αξίζει να ασχολούμαι μαζί σου !!!
ξεπέρασες και τον εαυτό σου σε αηδία!!!
δε μ' αρέσει να μιλώ με κάποιον για τρίτο άτομο, αλλά με προκαλείς:
και γιατί δεν ανοίγει ένα νήμα να γίνει συζήτηση;
Για τον ίδιο λόγο που δεν ανοίγεις εσύ θρεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Γιατί θεωρείτε και οι δύο το κάθε θέμα άρρηκτα δεμένο με τη μειονότητα.
οι πηγές που επικαλείται ο ΠΠ είναι φορείς και όργανα που ασχολούνται με την κατάσταση και την εφαρμογή των δικαιωμάτων σε όλες τις χώρες και στην ελλάδα.
το δε ΕΔΔΑ είναι το αρμόδιο δικαστήριο.
επί της ουσίας της εισφερόμενης άποψης επιφυλάσσομαι...
Έχω πάντως προ πολλού μιλήσει για την αυξημένη ένταση του εθνικισμού στους πληθυσμούς της διασποράς
(κοινωνιολογική παρατήρηση που ανήκει στον Μπένεντικτ Αντερσον)
και απ' οτι πρόχειρα βλέπω ή κυρία σχετίζεται με την Αμερικάνικη παμμακεδονική.
Αυτό είναι παρατήρηση ως προς το στίγμα.
Επί της ουσίας, αφού διαβάσω και την ουσία!
ΥΓ dear Ίσιε δε συνεισφέρεις και τα νομικά σου φώτα στα ζητήματα που τίθενται;
εγώ άνοιξα νήμα για τη μειονότητα.
τα δικαιώματα είναι τμήμα του.
το κυπριακό πως κολλάει;
όπως κολλάει στο αρρωστημένο μυαλό σου ανώμαλε ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη με τις παπαρολογίες σου είναι αμέσως φασίστας,ακροδεξιός, εθνίκι κοκ!!!!εγώ άνοιξα νήμα για τη μειονότητα.
τα δικαιώματα είναι τμήμα του.
το κυπριακό πως κολλάει;
περσονα τυπε το θεμα παει προς το κυπριακο
και θαχουμε παλι τα παλια ;)
![]()
![]()
άμα ακόμα δεν έχεις καταλάβει πώς το έχει συνδέσει, δεν ξέρεις να κάνεις διάλογο...
νομίζω πως αυτό προϋποθέτει να καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος, άσχετα αν δεν συμφωνείς.
Το λέει και το ξαναλέει εδώ και πολλές σελίδες.
Πολύ ευχαρίστως...
Οι μκο είναι ενώσεις προσώπων ιδιωτικού δικαίου (στην ελλάδα έχουν τον τύπο του σωματείου ή της αστικής εταιρείας) που η κάθε μία προωθεί ζητήματα που άπτονται των ενδιαφερόντων και συμφερόντων των μελών της...
Σε καμία περίπτωση δεν είναι αντικειμενικοί παρατηρητές, αυθεντίες ή οικουμενικοί ξερόλες, αν και παρουσιάζονται ως τέτοιοι...
Δεν είναι καν πανεπιστήμια ή μορφωτικοί οργανισμοί αν και συνεργάζονται συχνά με φίλα προσκείμενους σε αυτές πανεπιστημιακούς...
Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι υπεργολάβοι μυστικών υπηρεσιών, παπαγαλάκια επιχειρηματιών, το μακρύ χέρι think tanks και με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι πηγές χρηματοδότησής τους είναι ομιχλώδεις...
Ακόμη όμως και όταν τα κίνητρά τους είναι αγνά, συνήθως στελεχώνται είτε από πορωμένους ακτιβιστές - ζηλωτές είτε από ακαδημαϊκούς τουρίστες και σε κάθε περίπτωση η αξιοπιστία τους είναι περιορισμένοι...
Αναφέρομαι κυρίως σε μκο που ασχολούνται με πολιτικά- νομικά ζητήματα (ανθρώπινα δικαιώματα κτλ) και όχι τόσο σε αυτές που παρέχουν φιλανθρωπικό έργο...