1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κατ αρχην δεν επικαλεστηκα τιποτα περι δημοκρατικοτητας στο ποστ μου...
Εμμονες στην καυγαδολογια επεσημανα,και ειδικα σε φορουμ
Ειμαι δημοκρατης,οχι τυποις..
Ομως εαν η δημοκρατικοτητα σου (εσενα η οποιοδηποτε αλλου) σε μια κουβεντα πρωοσωπο με προσωπο,σου
επιβαλλει με υβρισει στα πλασια ενος εντνου διαλογου,τοτε αναπροσαρμοζω και εγω την δικια μου και σε
στελνω στον Φουστανο για γενικο ρετους....
Απο την αλλη σε ενα φορουμ που συνομιλουν και ανταλλασαουν αποψεις και γνωμες απροσωπα νικς,δεν εχω
προβλημα να γραφτει οτι η μανα μου ηταν πουταν στο λιμανι...
Πληκτρολογιακους μαγκες απο κοντα μπορω να σου δειξω πολλους....
Εγω θεωρω τον εαυτο μου μαγκα και μεσα σε φορουμ και στην ζωη,εξω...με την συμπεριφορα μου.
Αυτα και σορρυ για το καθηγητιλικι....
κοίτα ξέρεις πόσο σε σέβομαι ως άτομο.
από κει και πέρα ο καθείς έχει τις απόψεις του.
από την άλλη δηλώνεις δημοκράτης. Και καλά κάνεις.
Μέμφεσαι την λεκτική βία και την αντιμετωπίζεις με επίσκεψη στον Φουστάνο.
Ο τρίτος δημοκράτης φαντάζομαι ότι τη δική σου επίσκεψη στο Φουστάνο την αντιμετωπίζει με επίσκεψη στο ΚΑΤ. Ο τέταρτος δημοκράτης φαντάζομαι ότι του έτερου την επίσκεψη στο ΚΑΤ την αντιμετωπίζει με επίσκεψη στο νεκροτομείο.
Ωραία δημοκρατία όχι τύποις, αλλά ουσία......
Και άρα καταλήγουμε ότι οι ουσία δημοκράτες (καλή ώρα όπως εσύ και οι Τούρκοι και οι Αμερικανοί για παράδειγμα-χωρις να ειρωνεύομαι, απλά καταγράφω την πραγματικότητα ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ, ή όχι) την επιβάλλουν με το νόμο του ισχυροτέρου.
Κατά συνέπεια, εφόσον ο Τούρκος είναι σωματικά υπέρτερος εγώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλα μέσα προστασίας και προφανώς όχι λεκτικά.
Κοινώς, εάν μια λεκτική δημόσια προσβολή ένας υπέρτερος την αντιμετωπίζει με σωματική βία, τότε ο διάλογος πάει περίπατο και οι αφοπλισμοί/δικαιώματα τύπου Φέρθυ στα θεωρητικά βιβλία πολιτικών επιστημών.
Να σαι καλά μου έδωκες λαμπρό έρεισμα για να τεκμηριώσω πλήρως αυτά τα οποία ισχυρίζομαι τόσες μέρες.......