επειδη εχω παει για δουλειες 2 φορες μπραζιλ εχω να πω οτι με μια απλη κουβεντα στον ταξιτζη ή ακομα και στον ρεσεψιονιστ στο ξενοδοχειο, το μωρο ερχεται στο δωματιο σας. με κοινη λογικη βεβαια για το αναλογως που μενετε, σχετικου επιπεδου θα ειναι και η γκομενα. και κανονιστε τα λεφτα εγκαιρως.
αλλο θελει προσοχη εκει μαγκες: το aids. δινει και παιρνει σε τρελα ποσοστα για αυτο οι μαγκιες ουτε για πλακα.
επισης συναδελφος πηρε απο το δρομο διμετρο μαυρο θηριο και οταν τη χουφτωσε στο αμαξι επιασε πεος. αναλογα τη γειτονια βεβαια, εχω δει στο ριο απο τη μια κοριτσια και απο την αλλη πλευρα του δρομου τραβεστι που ΔΕΝ τις καταλαβαινεις ευκολα. Γι αυτο ατανσιόν σιλβουπλέ.
επισης βολτιτσες μονοι μας δεν κανουμε, γιατι παρολο που τους ελληνες ΔΕΝ τους θεωρουν γκρινγκος δηλαδη ξενους αντιπαθητικους οπως τους αγγλοσαξονες, λογω μουντιαλ εχουν αγριεψει τα μαγκακια και με το που σε παιρνουν πρεφα οτι δεν εισαι ντοπιος βγαινει το κατσαβιδι για να ριξεις τα ντολαρς. πολυ προσοχη, δεν ειναι ελλαδα παρολο που θα σας μοιαζει πολυ.