troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.150
- Πόντοι
- 5.506
Αντε γειαΠαναθηναικος ειμαι τυπε, νταξ καλοι οι δικοι σας μουντιαλικοι, θα πουλησει τιποτα ο βαγγελας?
Αντε γειαΠαναθηναικος ειμαι τυπε, νταξ καλοι οι δικοι σας μουντιαλικοι, θα πουλησει τιποτα ο βαγγελας?
Το Ιράν μπαίνει σε όλα τα ματς για να παίξει αντιποδόσφαιρο. Το είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, το έχει πει και ο προπονητής του.
Τώρα λοιπόν που ήθελε νίκη πάση θυσία δεν ήξερε πως να το κάνει. Επέτρεψε μου λοιπόν να μην κλάψω για τον αποκλεισμό.
Το μόνο που με λυπεί ήταν πως δεν υπήρχε τρόπος να αποκλειστούν και οι Πορτογάλοι μαζί του.
Αντε γεια
Το Ιράν μπαίνει σε όλα τα ματς για να παίξει αντιποδόσφαιρο. Το είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, το έχει πει και ο προπονητής του.
Τώρα λοιπόν που ήθελε νίκη πάση θυσία δεν ήξερε πως να το κάνει. Επέτρεψε μου λοιπόν να μην κλάψω για τον αποκλεισμό.
Το μόνο που με λυπεί ήταν πως δεν υπήρχε τρόπος να αποκλειστούν και οι Πορτογάλοι μαζί του.
Ξεροχυνω αν το σηκωσει ο καρπουζαςΓια τη δε Πορτογαλια, η Ουρουγουαη, ειναι αρκετα ανωτερη κατα τη γνωμη μου, τωρα αν την περασει φοβαμαι οτι θα παμε προς σε μια επαναληψη του 2016
ολοι θελαμε λιγο τζερτζελο, λιγο αγωνια, οπως και εγινεΤο Ιράν μπαίνει σε όλα τα ματς για να παίξει αντιποδόσφαιρο. Το είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, το έχει πει και ο προπονητής του.
Κι εμεις με αντιποδοσφαιρο ουσίας πηραμε το γιουρο. Απ το να εισαι τσίρκο καλύτερα.ε νταξει ρε τυπε, με Ισπανια επαιξε δηλαδη αντιποδοσφαιρο? Περισσοτερο θα ελεγα οτι ειναι αμπαλοι, αλλιως θα χαν σπρωξει τη μπαλα στο πλεχτο και με την Ισπανια και σημερα σε κανα δυο φασεις. Μαχητικοι ειναι, κατα τα αλλα δε το χουν τα παλληκαρια, γνωστο αυτο. Το θεμα ειναι ωστοσο οτι ασχετοι οντες, παραλιγο να προκριθουν ( αν νικουσαν περναγαν και πρωτοι) και δε μαζευαν εξαροπενταρες και ντορτια. Ιραν ειναι , τι να καναν, να μπαιναν και να κρυβαν το τοπι?
Το Μαροκο θα μου πεις επαιξε τη μπαλιτσα του, δεν αντιλεγει κανεις φυσικα, πολλα μπραβο και στο Μαροκο.
με ποια λογικη δινουν πρωτο φαβορι την εκτρωματικη ισπανια...μια νικη με το ζορι εκανε κι αυτη με το ιραν
Να το σηκώσει?10 ευρώ στην Κροατία για το χαβαλέ και ό,τι γίνει ας γίνει.
Το μόνο προγνωστικό για το Ουρουγουάη-Πορτογαλία είναι το under.ολοι θελαμε λιγο τζερτζελο, λιγο αγωνια, οπως και εγινε
απο εκει και περα δε νομιζω, ή ετσι θελω να ελπιζω, οτι υπηρχε καποιος που ηθελε να περασει το ιραν και να μεινει εξω η πορτογαλια
μια χαρα ηρθαν τα αποτελεσματα
παμε για τους 16
ωραια ζευγαρια και τα δυο
ειδικα το ουρουγουαη-πορτογαλια δε χωρα προγνωστικα
Ε για χαβαλέ. Στην απόδοση που έχει αξίζει. Και η Ουρουγουάη στο 26.00 αξίζει ποντάρισμα βέβαια.Να το σηκώσει?
Καλά έκανες. Καθόλου χαβαλε θα έλεγα. Αυτό το Μουντιάλ φαίνεται δεν έχει την υπερομάδα. Τι Κροατία, τι Βραζιλια, τι Γερμανία...όλες το ίδιο είναι...Ε για χαβαλέ. Στην απόδοση που έχει αξίζει. Και η Ουρουγουάη στο 26.00 αξίζει ποντάρισμα βέβαια.
Χεστηκαμε. Αυτα τα παιχνιδια ειναι ό,τι πρεπει για να βγαζουμε κανενα φραγκο.τρελη και δικαιη γιουχα...![]()