Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Eδω θα σε στηριξω τυπεΆντε και γαμήσου ρε κωλόγαυρε !!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Eδω θα σε στηριξω τυπεΆντε και γαμήσου ρε κωλόγαυρε !!
ΨεκασμενεΕσύ θα πεις εμένα ψεκασμένο και για λύπηση ρε κωλοπαιδαρά, θαυμαστή του Τσουκαλά ?? Άντε και γαμήσου ρε κωλόγαυρε !!
To σύστημα ειναι βλακεια. Έπρεπε τα προκριματικά να ειναι πανηπειρωτικα. Να περνανε οι καλύτεροι. Οχι με το ζορι ενα καρο ομαδες σκουπιδια και απο Αφρική και ασια. Ουτε ο τσιπρας να το είχε σχεδιάσει.
Ότι και να λες είσαι ένα θλιβερός Ελλέεινας που σε γράφω στ'αρχίδια μου !
πληροφοριακα σας λεω οτι το 2026 στην συνδιωργανωση καναδα μεξξικου ΗΠΑ ΘΑ αυξηθουν σε 48 οι ομαδες και θα ειναι οι 32 πο μη ευρωπαικη ηπειρο δλδ η ευρωπη απο 13 θα κατεβαζει 16 κ οι αλλες 32 απο αφρικη ωκεανια ασια αμερικη χα χα χα χακ θα γινουν 16 ομιλοι απο 3 ομαδες και θα περνανε οι 2 πρωτες οποτε θα φτανουμε στα νοκαουτ στους 32
δλδ στους ομιλους θα βλεπουμε νατολικο τιμουρ με σουδαν
Ρε τυπε το εχεις τερματισει να πουμε,στο τελος θα μας κανεις να υποστηριζουμε ρωσια,να προχωραει στη διοργανωση μονο και μονο για να απολαμβανουμε παραληρημα :S
Σου τεινω χειρα φιλιας :SΌτι και να λες είσαι ένα θλιβερός Ελλέεινας που σε γράφω στ'αρχίδια μου !
Κι' εγώ με θαυμασμό !! Απο κομπλεξικούς Ελλέεινες άλλο τίποτα εδω μέσα...Και όμως στο είπε με αγάπη !
πληροφοριακα σας λεω οτι το 2026 στην συνδιωργανωση καναδα μεξξικου ΗΠΑ ΘΑ αυξηθουν σε 48 οι ομαδες και θα ειναι οι 32 πο μη ευρωπαικη ηπειρο δλδ η ευρωπη απο 13 θα κατεβαζει 16 κ οι αλλες 32 απο αφρικη ωκεανια ασια αμερικη χα χα χα χακ θα γινουν 16 ομιλοι απο 3 ομαδες και θα περνανε οι 2 πρωτες οποτε θα φτανουμε στα νοκαουτ στους 32
δλδ στους ομιλους θα βλεπουμε νατολικο τιμουρ με σουδαν
Τωρα ναι. Αλλα καποιες ομαδες που ειναι μόνιμες στο μουντιάλ ειναι μονιμα χωμα πχ Σαουδική Αραβία.Ετσι οπως τα λες...οι καλυτερες...αλλα για να τα λεμε ολα η ομαδα της χωρας σου ειναι ποδοσφαιρικο σκουπιδι
τυπε διακρινω εναν θαυμασμο προς τον κλαψα ή μου φαινεταιΕτσιιιι...πουτσα μωρη καριολα κλαψα...ουτε πεναλντι δεν ηταν γαμω τον σπικερ της υενεδ που χυνει με το ονομα ροναλντο...εισαι ανυπαρκτος καριολη....σε γαμησε μικρο ο ζαγορακης και σου εμεινε κουσουρι
Ηταν πεναλντι?...τυπε διακρινω εναν θαυμασμο προς τον κλαψα ή μου φαινεταιθα σου κανα πλακα τωρα αλλα δεν προσφερεται το νημα :S :S :S
Ετσιιιι...πουτσα μωρη καριολα κλαψα...ουτε πεναλντι δεν ηταν γαμω τον σπικερ της υενεδ που χυνει με το ονομα ροναλντο...εισαι ανυπαρκτος καριολη....σε γαμησε μικρο ο ζαγορακης και σου εμεινε κουσουρι
δεν το δα...φυγαμε ρε νιμουΗταν πεναλντι?...
Παμε σορβαιβορ ρε νιμου να σε στολισω
Είσαι πιωμενος ρε? Μίλα!Ότι και να λες είσαι ένα θλιβερός Ελλέεινας που σε γράφω στ'αρχίδια μου !