Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 199
- Πόντοι
- 66
Σταμάτα να είσαι προκλητικόςστηριζω Σερβια...
Σταμάτα να είσαι προκλητικόςστηριζω Σερβια...
Τακαρε τι να πω...μπορεί να έχεις δικιοΤυπε ανεκαθεν υπαρχουν καποιοι γραφικοι τυποι που υποστηριζουν καποιες ομαδες οπως ισλανδια, κευπ ταουν γιουναιτετ, νησια τογκα, πειρατες του νοβοσιμπιργκ κτλ ετσι και καλα για να το παιξουν ψαγμενοι και γαματοι...βεβαια μπορει ο τυπος να ειναι γεννημα θρεμα ισλανδιωτης, οποτε παω πασο και αποχωρω...
:S :S :S :S
Παντα σε στηριζα..σαν παιδι μου σε εχω..μουγκα το περνας σημερα ομως...να τα λεμε ολα
Εννοειται και εχω δικιο τυπε...σπανια πεφτω εξω και αν γινει ποτε θα στο πω εγω πρωτος...Τακαρε τι να πω...μπορεί να έχεις δικιο
πες τα ρε ...επρεπε κανονικα να βλεπουν σερβο πορτοφολα και να βαζουν τα κλαμματαH ελβετια τι σκατα λενε στον υμνο τους? Για τραπεζες και την τιμη του χρυσου?
Αφου εχουν να συμμετασχουν σε πολεμο ή γενικα να εχουν καποιο ειδους προβλημα εδω και 500 χρονια... :S
εγω στο μπριτζ στηριζω ελβετια πουτσα να ξες...ειναι καλυτεροιΑπλά λίγο προσοχή παίδες για το ποια ομάδα θα υποστηρίξουμε τώρα διότι μπορεί να υπάρχει κάποιος σκληρός καριολης της αντιπάλου ομάδος και να βρούμε κάνα μπελά :S
Ζήτω η Σερβία Ορθοντοξ Μπραδερς κάτω οι καλοζωισμενοι Ελβετοί![]()
Προκλητικός...είμαι ΕλβετιωτηςH ελβετια τι σκατα λενε στον υμνο τους? Για τραπεζες και την τιμη του χρυσου?
Αφου εχουν να συμμετασχουν σε πολεμο ή γενικα να εχουν καποιο ειδους προβλημα εδω και 500 χρονια... :S
Λές μλκς δεν τους γάμησε ο αδόλφος όταν του πάσαραν ληγμένες σοκολάτες.H ελβετια τι σκατα λενε στον υμνο τους? Για τραπεζες και την τιμη του χρυσου?
μονο ο σοκολατας παυλιδης στηριζει ελβετια ρε νιμου1-0 αναθεμα με αν το εννοουσε ο γκαντεμης οτι στηριζει Σερβια :S :S :S
ανοιξε φραντσαις...Τον τελέυταιο που στήριξε πραγματικά ήταν ο σουβλατζής της γειτονιάς μην ρωτάς τι του συνέβει. :S :S :S
Τον τελέυταιο που στήριξε πραγματικά ήταν ο σουβλατζής της γειτονιάς μην ρωτάς τι του συνέβει. :S :S :S1-0 αναθεμα με αν το εννοουσε ο γκαντεμης οτι στηριζει Σερβια :S :S :S
Δικαίωμα σου. Εγώ την στηρίζω στο τυρί.εγω στο μπριτζ στηριζω ελβετια πουτσα να ξες...ειναι καλυτεροι