alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ανεμισε η (όποια) χαιτη του Μοντριτς, το ιδιο κανειΤο σκέφτηκα κι εγώ αυτό... :S
Ανεμισε η (όποια) χαιτη του Μοντριτς, το ιδιο κανειΤο σκέφτηκα κι εγώ αυτό... :S
αυτα με τα αριθμητικα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα εγω τα ακουβ βερεσεΗ Ιαπωνια επαιζε με αριθμητικο πλεονεκτημα απο το δευτερο λεπτο, δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα
Βαρέθηκες να βρίζεις τον Πίκερ; :SΤα σέβη μου, Κύριε.
Τα αραπάκια της Γαλλίας είναι σοβαρά: Ούτε γελοία βαμμένα μαλλιά σαν γκανταϊφια, ούτε τατουάζ σα λατέρνες, ούτε πανηγυρισμοί σαν πίθηκοι.
Σεμνά και ταπεινά αραπάκια.
συμφωνω.Τα αραπάκια της Γαλλίας είναι σοβαρά: Ούτε γελοία βαμμένα μαλλιά σαν γκανταϊφια, ούτε τατουάζ σα λατέρνες, ούτε πανηγυρισμοί σαν πίθηκοι.
Σεμνά και ταπεινά αραπάκια.
αυτοκολλητο πανινι
Αρα δεν γουσταρεις την τεμπελια, το ταλεντο γουσταρειςΗ σύγχρονη κοινωνία εκθειάζει την μαχητικότητα και την εργατικοτητα και απορρίπτει το ταλεντο και την τεμπελιά. Είναι "η ηθική των αδυνάτων" αυτή που κυριαρχεί, τι να κάνουμε?
Προτιμάει τους μαχητικούς Ισλανδούς από τους ταλαντούχους (αλλά όχι μαχητικούς) Βραζιλιάνους. Προτιμάει τον εργατικό μέτριας εφυιας τύπο από τον έξυπνο τεμπελακο.
Εγώ γουστάρω τους τεμπέληδες της ζωής και αυτούς που περπατάνε στο γηπεδο αλλά που με μια φράση τους μπορούν να σε συναρπασουν ή με μια ντριπλα τους να σε ξεσηκώσουν.
Κάτω η εργατικότητα, ζήτω η τεμπελιά!
Ο συγκεκριμένος έχει κερδίσει τον σεβασμό μου άπειρες φορές...Ο σεβασμός κερδίζεται, αγαπητέ. Δεν οφείλεται.
Αν νομίζεις ότι οι διάφοροι Μέσι,Ρονάλντο και Νεϊμάρ δεν έχουν κοπιάσει για να κάνουν καριέρες, είσαι μακριά νυχτωμένος. Αυτά γίνονταν στη δεκαετία του 60' με το Γκαρίντζα και στην Ελλάδα με τον Κούδα και άλλους.Η σύγχρονη κοινωνία εκθειάζει την μαχητικότητα και την εργατικοτητα και απορρίπτει το ταλεντο και την τεμπελιά. Είναι "η ηθική των αδυνάτων" αυτή που κυριαρχεί, τι να κάνουμε?
Προτιμάει τους μαχητικούς Ισλανδούς από τους ταλαντούχους (αλλά όχι μαχητικούς) Βραζιλιάνους. Προτιμάει τον εργατικό μέτριας εφυιας τύπο από τον έξυπνο τεμπελακο.
Εγώ γουστάρω τους τεμπέληδες της ζωής και αυτούς που περπατάνε στο γηπεδο αλλά που με μια φράση τους μπορούν να σε συναρπασουν ή με μια ντριπλα τους να σε ξεσηκώσουν.
Κάτω η εργατικότητα, ζήτω η τεμπελιά!
Καπου εμπλεξε την μαχητικοτητα με την εργατικοτητα ο τύποςΑν νομίζεις ότι οι διάφοροι Μέσι,Ρονάλντο και Νεϊμάρ δεν έχουν κοπιάσει για να κάνουν καριέρες, είσαι μακριά νυχτωμένος. Αυτά γίνονταν στη δεκαετία του 60' με το Γκαρίντζα και στην Ελλάδα με τον Κούδα και άλλους.
Ταλέντο με τεμπελιά έχουν υψηλό βαθμό συσχέτισηςΑρα δεν γουσταρεις την τεμπελια, το ταλεντο γουσταρεις
αραπάκι
Δεν τα έμπλεξα εγω, συνήθως εμφανίζονται ταυτοχρονα.Καπου εμπλεξε την μαχητικοτητα με την εργατικοτητα ο τύπος