troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.979
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ έβαζα τη κυρά στο πλάι και την έκανα βόλτα με τη φεράρι παραλία μαιάμι μπιτσ. :S
Εγώ έβαζα τη κυρά στο πλάι και την έκανα βόλτα με τη φεράρι παραλία μαιάμι μπιτσ. :S
Το ξερω τυπε σ'εχω και screenshot :S :SΕγώ έβαζα τη κυρά στο πλάι και την έκανα βόλτα με τη φεράρι παραλία μαιάμι μπιτσ. :S
:SΣτο Τέκκεν ο γιός του καράφλα με τα φτερά στο πλάι κάπως μι ξεκινάει το ονομά του.
Χιχάσι μισίμα και καζούα μισίμα. :S :S :S
....καθόλου δύσκολες...μητρομάνες είναι.Φαντάζομαι θα είναι λιγάκι δύσκολες
τυπε τι μου θυμισες τωρα,πλει στεισον και τεικεν :S :S :SΧιχάσι μισίμα και καζούα μισίμα. :S :S :S
Είμαι φαν του στριτ φαιτερ.τυπε τι μου θυμισες τωρα,πλει στεισον και τεικεν :S :S :S
ραιου vs κεν και μρ μπαισον :S :S :SΕίμαι φαν του στριτ φαιτερ.
Γουιλ.ραιου vs κεν και μρ μπαισον :S :S :S
Ολοι ντοπε ειναι. .Οι Ρώσοι είναι στάνταρ ντοπέ και με τις πλάτες της ΦΙΦΑ ! Κάνει μπαμ ότι υπερτερούν σε ταχύτητα, δύναμη και εκρηκτικότητα... Κατάντια !
Να δεις που θα ριχνουν και φαρμακο στο φαι των αντιπαλων τυπε οι πουστηδες :SΟι Ρώσοι είναι στάνταρ ντοπέ και με τις πλάτες της ΦΙΦΑ ! Κάνει μπαμ ότι υπερτερούν σε ταχύτητα, δύναμη και εκρηκτικότητα... Κατάντια !
Ετσι....Μια παπαριά και μισή και η πολυδιαφημισμένη Αίγυπτος. Σε ματς που κρινότανε αν θα αποκλειστεί ή όχι δεν έκανε ένα σουτ στην εστία.
Ο Ακινφέεφ ήταν θεατής χωρίς εισιτήριο. Όταν όλες αυτές οι τριτοκοσμικές ομάδες βγάλουνε μια φουρνιά καλούς χαφ τότε θα τις πάρω στα σοβαρά.
Ναι αλλα εχει τον Ουαρντα που παιζει μπαλα στο Περιστερι :SΜια παπαριά και μισή και η πολυδιαφημισμένη Αίγυπτος. Σε ματς που κρινότανε αν θα αποκλειστεί ή όχι δεν έκανε ένα σουτ στην εστία.
Ο Ακινφέεφ ήταν θεατής χωρίς εισιτήριο. Όταν όλες αυτές οι τριτοκοσμικές ομάδες βγάλουνε μια φουρνιά καλούς χαφ τότε θα τις πάρω στα σοβαρά.
Δεν ειναο κακος για το περιστερι ρε θειε...Ναι αλλα εχει τον Ουαρντα που παιζει μπαλα στο Περιστερι :S
Φαντασου ομως οτι δεν ηταν αρκετα καλος ουτε για τον ηθικο Πρωταθλητη 2018Δεν ειναο κακος για το περιστερι ρε θειε...
Αυτος που εμαθε στον ριβαλντο λιγη μπαλα τυπε? :S :SΚαι τον Σικαμπάλα στον πάγκο. :S