Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
στηριζω Γαλλους να το παρουν τυπε
στηριζω Γαλλους να το παρουν τυπε
Θα πω γιατι δεν θα με βρισεις....δεν ειναι επιλογη μου...στηριζω Γαλλους να το παρουν τυπε
τυπε μονη της και ολοι τους παραλιγο ο ζιρου ρε τυπε...Η αμυνα πουλμαν που λεμε? :S :S :S
τυπε μονη της και ολοι τους παραλιγο ο ζιρου ρε τυπε...
τυπε ποιος θες να το παρει :S :S :SΘα πω γιατι δεν θα με βρισεις....δεν ειναι επιλογη μου...
Θα ποσταρω φωτο με εσπρεσο ημερομηνιας πριν την εναρξη του μουντιαλ για το τι ψηφισα...τυπε ποιος θες να το παρει :S :S :S
εξαρθρωση σιαγονας το τοφ...τυπε περιεργη η απουσια σου τοση ωρα..μηπως με την ορκιτσα? α κοιτα τι σου χω :S :S :S
Τωρα ηρεμησαν λιγο ρε σαν τανκς αρχισανε...Γιατί να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ το Βέλγιο ρε τρουμπ?
Η φωτό της Κωνσταντίνας την αδικεί, προφανώς έψαξε πολύ ο σελεμπς για να την βρει.
τυπε περιεργη η απουσια σου τοση ωρα..μηπως με την ορκιτσα? α κοιτα τι σου χω :S :S :SΓιατί να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ το Βέλγιο ρε τρουμπ?
Η φωτό της Κωνσταντίνας την αδικεί, προφανώς έψαξε πολύ ο σελεμπς για να την βρει.
βελγιοΘα ποσταρω φωτο με εσπρεσο ημερομηνιας πριν την εναρξη του μουντιαλ για το τι ψηφισα...
Τυπε μολις ειδε τον λουκακου το εκανε αυτο?τυπε περιεργη η απουσια σου τοση ωρα..μηπως με την ορκιτσα? α κοιτα τι σου χω :S :S :S
τυπε λιγο συντομα μονο μην λιωσουν τα παγακια :S :S :SΘα ποσταρω φωτο με εσπρεσο ημερομηνιας πριν την εναρξη του μουντιαλ για το τι ψηφισα...
Τύπε να την παίξουμε λιγο, άνθρωποι είμαστε κι εμείς με ανησυχίες. Ειδικά αυτή η φωτό την κολακεύει στα μάτια μου...τυπε περιεργη η απουσια σου τοση ωρα..μηπως με την ορκιτσα? α κοιτα τι σου χω :S :S :S
σ ωραιοςεξαρθρωση σιαγονας το τοφ...
δεν παιζεσαι ρε τυπεΤύπε να την παίξουμε λιγο, άνθρωποι είμαστε κι εμείς με ανησυχίες. Ειδικά αυτή η φωτό την κολακεύει στα μάτια μου...
Σωστο απολυτα τυπε μου...Χωρίς Βραζιλία και Αργεντινή (έστω αυτή την κακή Αργεντινή) χάνει πολύ το Μουνδιαλ...
Δίκαια αλλά άξιζε και η Βραζιλία. Εάν είχε πετύχει Αγγλία η Κροατία θα τις είχε πετάξει έξωΣωστο απολυτα τυπε μου...
Αλλα για να ειμαστε και σωστοι η τετραδα ειναι πολυ δικαια εδω που ειναι...το πιο τιμιο μουντιαλ....