Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Πόσο μέσα στο μυαλό μου είσαι!!!!!Γαμηστε τους απανταχου βορειοευρωπαιους
Πιστεύω θα ισοφαρίσουμε...δε γουστάρω να βλέπω τετράδα γιουρο
Πόσο μέσα στο μυαλό μου είσαι!!!!!Γαμηστε τους απανταχου βορειοευρωπαιους
δεν έχει τελειώσει ακόμα το παιχνίδι.. αυτή τη στιγμή η νίκη της Βραζιλιάς (κανονική διάρκεια) έχει απόδοση 10 και η πρόκρισή της 4,3πιο γαμημενο μουντιαλ που να στειλε περισσοτερο κοσμο κουβα δεν ξερω αν ξαναδαμε
Εχει πεσει πολυ κλαμμα δυστυχωςπιο γαμημενο μουντιαλ που να στειλε περισσοτερο κοσμο κουβα δεν ξερω αν ξαναδαμε
κι εγω τυπε σε πιστευω, οπως οταν λες οτι αγαπας το ορκακι :S :S :SΑφού έχει πει ότι πέφτει μέσα κατα 99,999% και τον πιστεύω
Αφού έχει πει ότι πέφτει μέσα κατα 99,999% και τον πιστεύωστηριζει ο αλλος Βραζιλια και περιμενεις να περασει μ' αυτο το πλευρο να κοιμασαι :S :S :S
Έτσι ειναικι εγω τυπε σε πιστευω, οπως οταν λες οτι αγαπας το ορκακι :S :S :S
οι Βέλγοι θα την πατήσουν όπως οι ΙάπωνεςΤώρα θα γίνει της ποπης
τα λεγε ο ανθρωπος και δεν τον πιστευαμε :S :S :SΑφού έχει πει ότι πέφτει μέσα κατα 99,999% και τον πιστεύω
Γαμηστερό το Βέλγιο.
Μια χώρα όσο η Πελοπόννησος.
Οι Βραζιλιάνοι διακοσμημένοι σαν λατέρνες από τα τατουάζ, που όμως δεν φαίνονται καθαρά, γιατί είναι κουραδόχρωμοι.
Αρχιδια ειναι το βελγιο. Βελγιο-αφρικη λεγεται κανονικα. να ξερουμε τι λεμε. ;)
Κανα δυο νέγρους έχει, όσους και η Γερμανία
Κανα δυο νέγρους έχει, όσους και η ΓερμανίαΑρχιδια ειναι το βελγιο. Βελγιο-αφρικη λεγεται κανονικα. να ξερουμε τι λεμε. ;)
Γι αυτο ο τσιπρας θα τους φερει ολους εδω. Μεχρι τι 2060 θα κτυπησουμε μουντιαλ :S