Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.586
- Πόντοι
- 1.406
Παιζεις συστημα Γεωργιου τυπε?Εσκασε το 1ο χ τυποι. :S :S :S
Παιζεις συστημα Γεωργιου τυπε?Εσκασε το 1ο χ τυποι. :S :S :S
Για να δούμε το άλλο το γατάκι αύριο θα βγάλει λίγο εγωισμό ή θα του κοπούν τα πόδια με αυτά που είδε από τον CR7.
Για να δούμε το άλλο το γατάκι αύριο θα βγάλει λίγο εγωισμό ή θα του κοπούν τα πόδια με αυτά που είδε από τον CR7.
Τα πάντα είναι πολιτική ! Και το σεξ που κάνετε με τις επαγγελματίες !
μην σκας τυπε σου δανειζω εγω αν ειναι :S :S :SΔεν εχω μια τυπε. :S :S :S
Είμαι άρρωστος με Αργεντινή αλλά θέλω να τον δω να μπαίνει στο γήπεδο και να γυαλίζει το μάτι του, να αποδείξει κάποτε ότι είναι ηγέτης.Δεν είμαι γραφικός να πω μαλακία για Μεσσι , μπαλαδόρος μεγάλος
Αλλά αυτόν που θα περιγράφω στα εγγόνια μου ως τον απόλυτο αθλητή και ποδοσφαιριστή της γενιάς μου/του θα είναι ο Κρ. Ροναλντο
πρόλαβα και Ζινταν βέβαια
τοτε προλαβες και τον ροναλντο τυπε :S :S :SΔεν είμαι γραφικός να πω μαλακία για Μεσσι , μπαλαδόρος μεγάλος
Αλλά αυτόν που θα περιγράφω στα εγγόνια μου ως τον απόλυτο αθλητή και ποδοσφαιριστή της γενιάς μου/του θα είναι ο Κρ. Ροναλντο
πρόλαβα και Ζινταν βέβαια
Εγώ την ενασχόλησή σου με το ποδόσφαιρο σχολίασα κι εσύ μού απάντησες με τη γνωστή ρήση του Γκράμσι περί πολιτικής. ΟΚ, πάω πάσο...
Καλά ρε τύποι, κανείς δεν είχε ψηφίσει την Προτογαλία;! Της έριξα εγώ μια ψήφο. Ροναλτάρα!
τοτε προλαβες και τον ροναλντο τυπε :S :S :S
Είμαι άρρωστος με Αργεντινή αλλά θέλω να τον δω να μπαίνει στο γήπεδο και να γυαλίζει το μάτι του, να αποδείξει κάποτε ότι είναι ηγέτης.
εσπρωξα κατακτηση τυνησια... ;)