Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Περναμε αν χασει η Κορεα και εμεις παρουμε Χ απλα πραγματα, εγινε χοντρη μαλακια απο τον Γερμανο στο ματς με την Κορέα

Θα παιξει ρόλο το ξεκίνημα στο ματς με την Αργεντινη και αυτοι θα θελουν να κρατησουν δυνάμεις και με Χ βγαινουν πρωτοι
Μακαρι να μην βαλει τον Μέσι, που δεν τον χρειάζεται να ρισκάρει να τον βαλει απεναντι στα τραγιά μπακ που έχουμε, γιατι ειναι αλλη ομαδα χωρις τον Μέσι η Αργεντινή που γενικά ειναι επιρρεπής στο πισωκολλητο

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
[size=16pt]http://news24gr.blogspot.com/2010/06/3_17.html]Δεν περναμε με 3 Βαθμους οτι και αν γίνει! ...Γιαυτό θέλαμε το τρίτο γκολ[/url][/size]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολα τα σενάρια πρόκρισης στους 16
Πανηγυρίζουμε για τη νίκη σήμερα αλλά.... δεν περναμε και με νικη επι της Αργεντινής σίγουρα!!! εκτος και αν η νίκη είναι...3-0
Προσοχή λοιπόν!!!!
ΟΛΑ τα ΣΕΝΑΡΙΑ.... 

μα τι λες φιλε μου????

αν φερουμε χ με αργεντινη και χασουν οι κορεατες απο την νιγηρια φυσικα και περναμε ανετα.

το θεμα ειναι αν θα παιξουν σοβαρα με τα δευτερα της αργεντινης η αρκουνται με το

να βουλωσουν τα στοματα των δημοσιογραφων μετα το σημερινο σαν να ειναι μια ομαδουλα. :headbang: :headbang:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ελα ρε προπονηταρα του bou..
καλα που εχουμε εσενα και μας τα λες.....

κανε αιτηση στον ρεχαγκελ να σε παρει βοηθο μαλακα
Εννοείς "να σε πάρει βοηθό, μαλάκα."

ή

"να σε πάρει βοηθό μαλάκα" ; :think:

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
και τον messi να μην βάλει θα χώσει aguero,milito,pastore και τα άλλα δεύτερα που είναι εξίσου καλοί.οπότε επειδή γκολ μάλλον θα φάμε, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τυχόν χαλαροτητα που ίσως δείξουν στην άμυνα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• B10A4SM0254g-1264873901.jpg
    B10A4SM0254g-1264873901.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 19

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Η Κορέα δεν ξέρω αν θα νικήσει αλλά σιγουρα δε θα χάσει. Και το σημερινό 4-1 δεν αντικατροπτίζει πλήρως την εικόνα του ματς, σίγουρα δεν ήταν για 4 η Κορέα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Παράνοια σκέτη είστε ρε πούστη. Θυμάμαι μια φορά είχα μπλέξει στην κίνηση στην Κηφισσίας - προφανώς έπαιζε η ΑΕΚ, να μη στα πολυλογώ έρχεται το πούλμαν από πίσω και είναι που λες ένας τυπάς πάνω σε μηχανή με το γκομενάκι από πίσω... την κατεβάζει κανονικά και φεύγει σφαίρα να πάει απλά να ακουμπήσει το πούλμαν και τον ακούω να φωνάζει ακριβώς αυτό

έλα μωρή αρρώστειαααα... :2funny: :2funny: :2funny:

Περιττό να πω το γκομενάκι καμιά 30αριά μέτρα πιο πέρα, είχε μείνει τελείως μαλάκας... :2funny: :2funny: :2funny:
Μια φορά στην Κηφησίας με το παπί,πηγαίνοντας στην ΑΕΚΑΡΑ-έπαιζε με τον ΠΑΟΚ,1985 ή '86 νομίζω-στούκαρα πίσω από το πούλμαν των παικτών στην προσπαθεια μου να το ..αγγίξω!!!Επεσα κάτω,σταμάτησε το πούλμαν και με σήκωσε ο Μανωλάς μαζί με τον Λαμπρο το Γεωργιάδη!!!Περιττό να σας πω 'οτι ξεχασα και αν είχα χτυπήσει,αν επαθε ζημιά το παπί κλπ κλπ..Ολα για την αρρώστεια τότε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χάνω πάσα ιδεα γιά σένα..
παρακαλάς νά χάσει η ελλάδα γιά νά φύγει ο γερμανός Ο ΘΕΟΣ...
ντροπη.

τα ίδια ληγμένα πρέπει να παίρνετε; μόνο που σε σένα έχουν λιγότερες παρενέργριες.

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Η Κορέα δεν ξέρω αν θα νικήσει αλλά σιγουρα δε θα χάσει. Και το σημερινό 4-1 δεν αντικατροπτίζει πλήρως την εικόνα του ματς, σίγουρα δεν ήταν για 4 η Κορέα
συμφωνώ την δυσκόλεψε την Αργεντινή αρκετά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μια φορά στην Κηφησίας με το παπί,πηγαίνοντας στην ΑΕΚΑΡΑ-έπαιζε με τον ΠΑΟΚ,1985 ή '86 νομίζω-στούκαρα πίσω από το πούλμαν των παικτών στην προσπαθεια μου να το ..αγγίξω!!!Επεσα κάτω,σταμάτησε το πούλμαν και με σήκωσε ο Μανωλάς μαζί με τον Λαμπρο το Γεωργιάδη!!!Περιττό να σας πω 'οτι ξεχασα και αν είχα χτυπήσει,αν επαθε ζημιά το παπί κλπ κλπ..Ολα για την αρρώστεια τότε... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ελπίζω να έχεις την ιδια κάβλα να ακουμπήσεις τούρκικη φρεγάτα αμα ανταμωθείτε.

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οταν η ελλαδα παιζει 5-3-2 ειναι πολυ πιθανον να κανει επιτυχία
Οταν το γυρνανε σε ζωνη ειναι αντιο ζωη

Και αυτο ωφείλεται οτι εχουμε πιο πολλα τραγια και βγαινει ο ηρωισμός της ομαδας να κλέβει τα μεγάλα ματς
Εκει θα ποντάρει ο Οττο

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
ελπίζω να έχεις την ιδια κάβλα να ακουμπήσεις τούρκικη φρεγάτα αμα ανταμωθείτε.
Άστα αυτά ρε μαλέα και γύρνα παραπίσω να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω, γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει πόσα κιλά μαλάκας είναι ο Mr Kaiserslautern. :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
συμφωνώ την δυσκόλεψε την Αργεντινή αρκετά.

το ποδόσφαιρο είναι ένα αθλημα που πρέπει να κερδίζεις και όχι να δυσκολεύεις.
επίσης στο ποδόσφαιρο η διαφορά τερμάτων από 3 και πάνω δείχνει τρεάστια διαφορά ποιότητας.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
βάλε  τζιμπρίλ μέσα να τους γλεντήσει  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Άστα αυτά ρε μαλέα και γύρνα παραπίσω να μου απαντήσεις σε αυτό που ρωτάω, γιατί πραγματικά δεν έχω καταλάβει πόσα κιλά μαλάκας είναι ο Mr Kaiserslautern. :jerking:

ξαναπό δεν το εί

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απλά ο άνθρωπος είναι [size=14pt]μαλάκας[/size] και βάζει τα παιδιά του/φιλαράκια του. :jerking: :jerking:

Για εξήγησέ μου όμως κάτι ρε συ γιατί δεν το κατάλαβα. Σκεφτόμουν ότι όταν κάποιος κάνει συμβόλαιο με μεγάλη ομάδα (Κυργιάκος - Λίβερπουλ) το σέβεσαι και δεν τον βάζεις για να μην του έρθει κανας τραυματισμός κλπ. Αν ήταν έτσι όμως δε θα τον έβαζε ούτε σήμερα. Αλλά μετά το κράξιμο που έπεσε μετά το ματς με την Κορέα, σήμερα ήταν μέσα.

Άρα λέω μήπως ο άνθρωπος είναι [size=14pt]πολύ μαλάκας[/size]? :jerking: :jerking:

δεν είναι απλά μαλάκας.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
και όπως ξέρουμε όλοι στην ελλάδα καριέρα κάνουν μόνο οι τελευταίοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom