Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το να πηγαίνεις να εξισώσεις τις ευθύνες γαβραάμ-βυντρογκολ είναι τουλάχιστον αστείο.
Το ναυάγιο είναι αποκλειστική ευθύνη του βάζελου και του γερμαναρά.
Με Σεϊταρίδη που είναι απροπόνητος από το 2004, τον αξιόπιστο για τους αντιπάλους Βύντρα, τον Τζιόλη που τον κράζετε και οι ίδιοι.

Μοναδικός διασωθής ήταν ο Τοροσίδης, επειδή ήταν ο μόνος που είχε κίνητρο να παίξει, καθώς έπαιζε για τον εαυτό του μπας και φύγει επιτέλους απ'τη superleague.
Με Γκαλίτσιο αντί Σεϊταρίδη, οποιονδήποτε αντί του Βυντρίνιο, Τζαβέλλα(ή Σπυρόπουλο) αριστερά, Τοροσίδη στα χαφ, Μήτρογλου αντί του Αχρηστέα και Γ.Παπαδόπουλο θα ήμασταν άλλη ομάδα. Και το Νίνη βασικό φυσικά.

Στην επόμενη διοργάνωση με σοβαρό προπονητή θα πετάμε φωτιές στην επίθεση με Νίνη 10άρι και Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη στα άκρα. :rockon:

Δεν μπορω να πω...
 Καθαροαιμη γαύρικη τοποθετηση...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δεν νομίζω ότι ο Ρεχάγκελ αγνόησε κάποιον,η Ελλάδα ποδοσφαιρίκα είναι για τον μπούτσο....
Πότε θα πάψετε να πιπιλάτε αυτή την καραμέλα επιτέλους;;;;;; :pipa1:

Σου δώσαμε 5 άμπαλους και 8 καλύτερους που έπρεπε να παίξουν στις θέσεις τους. (μην πετάξεις τίποτα του στυλ "8 στη θέση 5;;")
Αλλά για να καλύψετε το γερμανό, θέλετε να μας βγάλετε όλους τρελούς.

Βύντρα, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Αχρηστέας, Πατσατζόγλου οι μεν.
Τζαβέλλας (ή Σπυρόπουλος), οπότε πάει ο Τοροσίδης στα χαφ, Κυριάκος ή Παπασταθόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Γ.Παπαδόπουλος οι δε.

Δεν μπορω να πω...
 Καθαροαιμη γαύρικη τοποθετηση...

Το αν είμαι αντικειμενικός, τηρουμένων των αναλογιών, το ξέρουν όλοι εδώ μέσα.

Δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν άμπαλους όλους τους βάζελους. Σισέ, Σαλπιγγίδη, Νίνη, Κατσουράνη, Ιβανσιτς, Μάτος, Σιμάο και μερικούς ακόμα τους θεωρώ πολύ καλούς παίκτες που δε θα με χάλαγαν καθόλου στο γαύρο. Βρες μου πόσοι αντιολυμπιακοί εδώ μέσα παραδέχτηκαν ότι ο Μήτρογλου ξέρει πολύ μπάλα (γίδι τον ανεβάζουν-γίδι τον κατεβάζουν ακόμα), ότι ο Ντουντού πέρσι ήταν ο καλύτερος αμυντικός χαφ...

Επισκέπτης

Σου δώσαμε 5 άμπαλους και 8 καλύτερους που έπρεπε να παίξουν στις θέσεις τους. (μην πετάξεις τίποτα του στυλ "8 στη θέση 5;;")

Τζαβέλλας (ή Σπυρόπουλος), οπότε πάει ο Τοροσίδης στα χαφ, Κυριάκος ή Παπασταθόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου, Γ.Παπαδόπουλος οι δε.
Καλά κ με αυτές τις αλλαγές δεν είναι βέβαιο ότι θα κέρδιζε.

Φτιάξε όλη την 11δα για να μην πω 5 στην θέση 8 κ δώσε σύσημα.

Ότι φταίει ο Γερμανός με τα κολληματά του,φταίει!!! :headbang:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Γερμανία 1-0

8 καγκουρώ στη μεγάλη περιοχή έχασαν τη μπάλα.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Το αν είμαι αντικειμενικός, τηρουμένων των αναλογιών, το ξέρουν όλοι εδώ μέσα.

Δεν είμαι από αυτούς που βγάζουν άμπαλους όλους τους βάζελους. Σισέ, Σαλπιγγίδη, Νίνη, Κατσουράνη, Ιβανσιτς, Μάτος, Σιμάο και μερικούς ακόμα τους θεωρώ πολύ καλούς παίκτες που δε θα με χάλαγαν καθόλου στο γαύρο. Βρες μου πόσοι αντιολυμπιακοί εδώ μέσα παραδέχτηκαν ότι ο Μήτρογλου ξέρει πολύ μπάλα (γίδι τον ανεβάζουν-γίδι τον κατεβάζουν ακόμα), ότι ο Ντουντού πέρσι ήταν ο καλύτερος αμυντικός χαφ...

ετσι οπως τα λες ειναι.το δι ταυτα ειναι οτι ο ρεχαγκελ ευθυνεται για τις επιλογες του.κατα τα αλλα και το μουρινιο να χαμε δεν θα αλλαζε τιποτα.δεν μπορει η βασικη σου ενδεκαδα να εχει 6 παιχτες που δεν εχουν ακουμπησει μπαλα φετος.ειδικα η κληση σειταριδη ηταν προκληση

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Καθάρισαν οι αντιπαθητικοί...2-0

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο για την εθνική: το ότι επαίξε ο Σειταριδης που είναι 3 χρόνια παραπλισμένος ή το ότι οι περισσότες επιθετικές πρωτοβουλίες ξεκινούσαν από αυτόν (άρα που ήταν οι υπόλοιποι οι μη παραπλισμένοι)

Επίσης πιστεύω ότι αν έπαιξε ο Κυριάκος στην θέση του βύντρα θα χάναμε τουλάχιστον 4-0 (σιγά μην προλάβαινε κορεάτη στις αντεπιθέσεις εδώ δεν τους προλάβαινε ο Βύντρα που είναι 3 φορές πιο γρήγορος)  

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Απιστευτο το κειμενακι, δεν υπαρχει. Αν και ποτε δεν ημουν φαν του Ρεχαγκελ το αρθρο αυτο με χτυπησε κατευθειαν στο συναισθημα... και θυμηθηκα εποχες Παπαποστολου και Koλλια!

ΥΓ: Μην κανετε ΚΑΙ την Εθνικη τοπο διαμαχης Ολυμπιακων Παναθηναικων, ας τους υποστηριξουμε μια φορα με μια ομοψυχια στα δυσκολα..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ALLES KLAA!!!!!! πεταει η ομαδα!!!  σας το πα!!   4!!!!!!!!!!!!!!
  ολα  γερμανικα φετος  !!! παντζερ!!!!  ολεεεε!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom