apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε τον βλεπουν κοριτσακια τυπεΟ Σαμαράς δεν πολυκουνιέται μπας και χαλάσει την κούπ.
ε τον βλεπουν κοριτσακια τυπεΟ Σαμαράς δεν πολυκουνιέται μπας και χαλάσει την κούπ.
ε τον βλεπουν κοριτσακια τυπε
πίστεψε με αν μπορούσε θα το είχε κάνει...και Βρύζα θα έπαιρνε!καλά που δεν πήρε μαζί τον δέλλα και τον πρόεδρα του πάοκ......
ο δέλλας αρνήθηκε γιατί έχει οικογενειακά προβλήματα και ο ζαραράκι όλοι το ζιντάν έχει προβλήματα με τα χρεη του ΠΑΟΚ.καλά που δεν πήρε μαζί τον δέλλα και τον πρόεδρα του πάοκ......
τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει τυπε...αλλη μια τραγικη εμφανιση απεναντι σε μια αστεια
τον τζιωλη και τον σειταριδη γιατι τους εβαλε ρε τυποι μου?
ξερει κανεις?
τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει τυπε...
βυντρα-αβρααμ εχουν ξανπαιξει ποτε μαζι??
τζιολης-χαριστεας-γιουρκας πρωην ποδοσφαιριστες,επιστροφες καταστροφες,σαμαρας μια μπαλα μονος του,κανενα πλανο αναπτυξης....
μακραν η χειροτερη ομαδα απο οσες εχουν παιξει ως τωρα..
υ.γ.ο καλυτερος παικτης μας στα στημμενα μενει παγκο..
υ.γ.1.Αβρααμ,βυντρα,γκεκας,χαριστεας,τζιολης εχουν τον ιδιο μανατζερ(κουτσο/κος)
τυχαιο??δε νομιζω...
και έχουμε ακόμα 45 λεπτά...θα μας βγουν τα μάτια με αυτά που θα δούμε στο β' ημίχρονο...ας ελπίζουμε να κάνουν καμία μαλακία οι σχιστομάτηδες μπας και βάλουμε έστω 1 γκολ και δεν γυρίζουν πίσω άσφαιροι!
Και βάζει Πάτσα...
Λυθηκε το προβλημα πατριωτες , μπαινει ο Πατσα
γαμησε τα...δεν έχουν πέσει φάπες ούτε στη Βουλή ούτε στην αποστολή στη μπάλλα γι αυτό.
πληρώνουν ακόμα τη μούμια από τα δημοσιοεισπραχθέντα 1 μύριο το χρόνο γι αυτό το πράγμα.
κι ενα πατσά στο τραπέζι 10 και τελειώσε η σεμνή τελετή.
παιδια καλα ειδα την αλλαγη ή ειναι οφθαλμαπατη???