Επισκέπτης
Oι φραγκάτοι γαλατάδες πήρανε το πούλο από τα θερμόαιμα pigS Χε Χε!!
Για την Ισπανία?Δεν συμφωνω
ρε μαλάκα όποιος βλέπει μπάλλα κατάλαβε ότι την κούπα την πήρε αυτός που τη διακιούτο.Μονο για τον Βαν Μπομελ συμφωνω,κατα τα αλλα ξεφυγες........
κλάααααααααααααψεεεεεεεεπραγματικο παραληρημα...
Σούπα μουντιάλΣουπα τελικος ΓΤΠ
Ποιος το διακαιουτο ρε παπαρα να πουμε με την κολοφαρδια ? Απο τους 8 επρεπε να χε αποκληστειρε μαλάκα όποιος βλέπει μπάλλα κατάλαβε ότι την κούπα την πήρε αυτός που τη διακιούτο.
ΤΕΛΕΙΑ.
Μαρς κόκκινες σε 2 φάσεις μια με τον Αλόνσο και μια με τον Ινιέστα. Ο Βαν Μπόμελ είχε αποφασίσει να κόψει τη μπάλλα σε κάποιον σ αυτό το μουντιάλ.
Τελικά δεν τα κατάφερε όπως δεν κατάφερε κι αυτός ο κατάπτυστος διαιτητής να πάρει κούπα η Ολλανδία.
ο νατσο που κλαιει;κλάααααααααααααψεεεεεεεε
κλάψε και συ αρχιδάκι και μάθε μπαλλα.Ποιος το διακαιουτο ρε παπαρα να πουμε με την κολοφαρδια ? Απο τους 8 επρεπε να χε αποκληστει
στα παπάρια μου.ο νατσο που κλαιει;
Για την Ισπανία?
ρε μαλάκα όποιος βλέπει μπάλλα κατάλαβε ότι την κούπα την πήρε αυτός που τη διακιούτο.
ΤΕΛΕΙΑ.
αντε μωρε μαλακα μου έμαθες την μπαρτσελονα του 2006 και νομήζεις οτι ξέρεις τη ειναι μπάλα? Τι έχει μέσα αέρα η νερο?κλάψε και συ αρχιδάκι και μάθε μπαλλα.
με καρατεκιές και κάρτες που χαρίζονται τσιμπα τα καταλανικά αρχίδια τώρα......
τσίμπα τ αρχίδια τώρα δυσλεκτικέ κακομοίρη.....αντε μωρε μαλακα μου έμαθες την μπαρτσελονα του 2006 και νομήζεις οτι ξέρεις τη ειναι μπάλα? Τι έχει μέσα αέρα η νερο?
η αλλαγη του ντε γιονγκ ηταν οντως για σεμιναριο..ο Μαρβαικ παρεδωσε μαθηματα προπονητικης
Ρε αγιοσαραντίτη γράφε τα πρώτα στο google και μετά εδώ να στα βγάζει στη σωστή ορθογραφία. Ήμαρτοναντε μωρε μαλακα μου έμαθες την μπαρτσελονα του 2006 και νομήζεις οτι ξέρεις τη ειναι μπάλα? Τι έχει μέσα αέρα η νερο?