Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο ψηλός ο χτεσινός που μας έλεγε πως όποιος παίρνει τη γιουροβίζιον πάιρνει και το μουντιάλ που χάθηκε?  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο ψηλός ο χτεσινός που μας έλεγε πως όποιος παίρνει τη γιουροβίζιον πάιρνει και το μουντιάλ που χάθηκε?  :2funny:
προσπαθεί να ακυρώσει την παραγγελία του γερμανικού του αυτοκινήτου

αααααααααχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
προσπαθεί να ακυρώσει την παραγγελία του γερμανικού του αυτοκινήτου

αααααααααχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα
Και μπάζει και νερά το σπίτι από την ξαφνική νεροποντή.Καλά που είχε πρόχειρους κάτι κουβάδες  :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
υ.γ.απωλεια ο μουλερ,αλλα και να παιζε δε θα αλλαζε τιποτα...το προβλημα οπως ειπα ειχε αλλη εστια..

Aκριβως...
Ποιος Μυλλερ και ποιος Ποντολσκι λεμε
Σιγουρα επικυνδυνοι με την μπαλλα στα ποδια.....αλλα εαν δεν την εχουν,αντε γεια...
Απλα δεν υπαρχουν.
Και ο Μυλλερ να επαιζε χθες,δεν θα ακουμπαγε την μπαλλα

υ.γ.1.το'χα πει και θα το ξαναπω..ο πανιωνιος της ισπανιας δεν ειναι ουτε ο μεσσι,ουτε ο ντινιο,ουτε ο ετο..
τσαβι-ινιεστα UBER ALLES λοιπον..

Μην ψαχνετε να βρειτε τους μοχλους της Νικης σε αυτην την Ισπανια
Δεν ειναι ΜΟΝΟ ο Τσαβι με τον Ινιεστα
Σας χαλαει ενας μπακ σαν τον Πικε (μεγαλη μου αγαπη αυτος ο παικτης που δυσκολευομαι να βρω ισαξιο του ....)μπορει και κανει
παιχνιδι,βγαζοντας την μπαλλα απο την περιοχη αλλα και προωθωντας την στους χαφ;
Σας χαλαει ενας Πουγιολ;
Ειναι λιγος ο κορδελακιας ακα Βυντρα;
Ο Καπντεβιλλα;
Ο Αλονσο;το φαρμακερο ποδαρι του;το ηλεκτρονικο μυαλο του;(επιτελους βρηκε η Ρεαλ εναν νεο Μακελελε....)
Ο Μπουσκετς ειναι λιγος;
Ο Πεντρο;ενταξ ειναι μικρος....θα μαθει ομως και με τροπο δυσκολο απο οτι φαινεται

Και ακομα δεν εχουμε απολαυσει Χεσους Ναβας....αλλα και αλλους...

Ειπα και ξαναλεω
Απο την αρχη υποστηριζα Ισπανια και Ολλανδια
Τωρα που ειναι στο τελικο και οι δυο,ειμαι ησυχος αλλα...
Η Ισπανια ειτε το θελουμε ειτε οχι,ειναι η υπερομαδα ΑΥΤΟΥ του Παγκοσμιου,και απο οτι φαινεται θα την βλεπουμε μπροστα μας
συχνα στις επομενες διοργανωσεις,με τα ταλεντα που παραγει το εθνικο της ποδοσφαιρο....

Η Ολλανδια ειναι το αουτσαιντερ,οπως και να το κανουμε.Εαν οι Σπανιολοι "πιασουν" μερα.....αντε γεια λεμε.Δεν φτανουν τα
τρια-τεσσερα αστερια των Ολλανδων να αντισταθμισουν την ποιοτητα των Ισπανων...Μονο με ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ σαν αυτα του παπαφλεσσα στο
μανιακι,σαν του Μουρινιο στην Μαδριτη μπορει να φερουν αποτελεσμα...

Μονο ενα σημειο αδυναμο βλεπω....Η εμμονη των Ισπανων σε αυτο το 4-3-3 που προυποθετει τελεια τεχνικη καταρτιση και κατοχη
μπαλλας,ενω οι Ολλανδοι ειναι πιο "πλαστικοι" σε εναλλαγες συστηματων και πιο προθυμοι να προσαρμοστουν σε διαφορετικα κολπα
και καθε φορα,εαν παραστει αναγκη....Θα δουμε τι ρολο θα παιξει αυτο την Κυριακη....

Θα μεινω με το αουτσαιντερ τους Ολλανδους,παντα ειμανε με τους μικρους και τους αδυνατους
Αλλα θα πανηγυρισω εξισου...

ΦΟΡΤΣΑΑΑΑ    ΟΡΑΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

φΟΡΤΣΑ ΕΣΠΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εγω θα ειμαι κερδισμενος,ο απλος φιλαθλος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Διαφωνώ ότι ο Αλόνσο είναι νέος Μακελελέ. Με την καμία όμως. Και κάτι μου λέει ότι θα είναι μάπα ο τελικός

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα οτι και να λες την κουπα παικτης της ρεαλ θα την συκωσει
e_casillas_300.jpg
 :2funny: :2funny:
οταν σου ελεγα στρακι οτι ολη η μπαρτσα ειναι ο ινιεστα και τσαβι μου εκανες τη κυρια και ελεγες για τον μεσι
δυσκολο ματσακι την κυριακη μπορει ποιοτηκα να ειναι καλυτερη η ισπανια αλλα οι ολλανδοι εχουν 2-3 παικτες που μπορουν να ξεφτιλησουν οποιαδηποτε ομαδα (οπως εκαναν στην βραζιλια μεσα σε 5 λεπτα)
πολλα θα κριθουν απο την αποδοση του σναιντερ
εδω δεν εχει παρει κουπα η βραζιλια του 1982 που εκτος του κιπερ οι βραζιλιανοι λενε πως ηταν η καλυτερη ομαδα που ειχαν μετα την βραζιλια του 70

εάν ο μέσι είχε πάρει την ισπανική υπηκοότητα στα 13 που πήγε στη μπάρτσα για θεραπεία τώρα μπουντιάλ θα σήκωνε η μπάρτσα.....
κατά τα λοιπά έχω μεγάλη κάβλα να βλέπω τους πουσταράδες της μαδρίτης να πανηγυρίζουν το παγκόσμιο βλέποντας πρώην προπονητή της πουτάνας να προπονεί τους καταλανούς που σηκώνουν το Αγιο Δισκοπότηρο.

Υ.Γ.
γκάμπα σου έχω ξαναπεί ο Πικέ είναι ο διάδοχος του Μπέκενμπάουερ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Περσόνα θα χαρείς άμα το σηκώσει ο Κασίγιας?  :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή εγώ κι ο natcho δε θέλουμε να στεναχωρεθείς λέμε να το πάρουν οι Ολλανδοί  :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Διαφωνώ ότι ο Αλόνσο είναι νέος Μακελελέ. Με την καμία όμως.
φυσικα και δεν ειναι...
κατ'αντιστοιχια επειδη και οι δυο περασαν απο τη ρεαλ το πε..
ο αλονσο ξερει μπαλα που ο μακελελε δεν εχει δει στον υπνο του
και αντιστοιχα ο καστανας αραπης ειναι ο ιδανικοτερος παικτης για να παιζει μπροστα απο τα στοπερ..
δασκαλος της θεσης...
υ.γ.γκαμπα και η τετραδα της αμυνας της ισπανιας ειναι πολυ ποιοτικη..δε λεει κανεις το αντιθετο..
αλλα προστατευεται απο τις χαφαρες που'χει μπροστα της...
αν εχεις συνεχεια τη μπαλα,πως να σου κανουν φαση εξαλλου??
μεσω της κυκλοφοριας της μπαλας εξασφαλιζει οτι δεν της κανουν φαση..
αργα ή γρηγορα καποιος απο τους παιχταραδες θα τη βαλει μεσα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα θα χαρείς άμα το σηκώσει ο Κασίγιας?  :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή εγώ κι ο natcho δε θέλουμε να στεναχωρεθείς λέμε να το πάρουν οι Ολλανδοί  :rockon:

ο Ικερ και ο Ραούλ ηταν πάντα κύριοι και παιδιά διαμάντια.
δεν έχουν προκαλέσει ποτέ και κανέναν.
στολίδι του ποδοσφδαίρου είναι και οι δυό.

Επισκέπτης
ο Ικερ και ο Ραούλ ηταν πάντα κύριοι και παιδιά διαμάντια.
δεν έχουν προκαλέσει ποτέ και κανέναν.
στολίδι του ποδοσφδαίρου είναι και οι δυό.

Και ο Γκιγκς επίσης,αλλά και μόνο που πέρασε τόσα χρόνια στις σιχαμένες κάπως μου'ρχεται..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Υ.Γ.
γκάμπα σου έχω ξαναπεί ο Πικέ είναι ο διάδοχος του Μπέκενμπάουερ.

Τωρα εαν σου πω οτι τον Μπεκενμπαουερ δεν το συμπαθησα ποτε,θα με πεις ιεροσυλο;
Λατρευω παικτες που τους "αγαπαει" το ματι μου,για το στυλ τους,για την τεχνικη τους,για τεχνικη
καταρτιση τους,για την δυνατοτητα να μπορουν να παιξουν σε πολλες θεσεις...

Ο Πικε θα μπορουσε να ειναι και ενα πολυ καλο σεντερ φορ..Μην ξεχνατε το γκολ στην Ιντερ και την
κινηση που εκανε μεσα στην περιοχη...Ταλεντο απυθμενο....

Ο μονοκομματος Φραντς ηταν ναι μεν σκυλος μαυρος,με επιτελικες τασεις,αλλα ο Κροιφ τον εκανε κορδελλες ουκ ολιγες φορες ειτε σε επιπεδο εθνικων ομαδων ειτε συλλογων (εκει και αν εφαγε πουτσες...θυμηθητε τον Αγιαξ του τοτε αλλα και την Φεγενορντ  και την Μπαρτσελονα)

Τεσπα οι συγκρισεις δεν οδηγουν παρα μονο σε αντιπαραθεσεις και στην τελικη ειναι θεμα του τι θελει η αρεσκεται ο καθενας να βλεπει....

Χιτμαν,εχεις δικιο για την μεσαια γραμμη....αλλα οι μεσαιες γραμμες δεν μπορουν να κανουν παιχνιδι
εαν τα μπακ δεν βγαλουν μπαλλα απο την περιοχη....Με γιομες απο τα μπακ στα φορ δεν προκοψε κανενας οπως ξερεις ηδη...

Απλα η Ισπανια παραδιδει μαθηματα συγχρονου ποδοσφαιρου,σαφως σαφεστατα επηρεασμενη απο το στυλ της Μιας και Μοναδικης Μπαρτσελονα....

Εαν οι Ολλανδοι δεν κανουν την ζημια,θα το θυμαμαι ως το Μουντιαλ της βουβουζελας και της καθολικης υπεροχης του τροπου παιχνιδιου μιας ομαδας μοντελου,οχι σε εθνικο επιπεδο,αλλα σε συλλογικο
Της Μπαρτσελονα!!!!!!!!

Ισως μονο ο  Αγιαξ του Κροιφ να επηρεασε τοσο την εθνικη ομαδα,αλλα παρεμεινε ακουπη.....

Μπαρτσαααααααααα    ζω για να σε βλεπωωω  μωρη αρρωστειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και τωραδα σας αφηνω πουστρακια
Παω για μπυρες στην Πλατεια Ταχυδρομιου
Αυτες οι Λαρισσαιες.....κατι μου κανουν,κατι παραπανω απο ενα κλικ....

ρε κολοβλαχε μπουλ...για πες μας πως χαιρετιουνται οι γκομενες στην Λαρισα;

αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Γκανα και Ακτη εχουν και παιχταραδες...
Αντε να σας κανω και μια αναλυση γιατι βλεπουμε τοσες εκπληξεις στα μουντιαλ (και στα euro βεβαιως βεβαιως)...
Ολες οι μεγαλες ομαδες δινουν πολυ πραμα στους ποδοσφαιριστας (Καρουλιας) κατα τη διαρκεια της περιοδου... φτανουν ετσι στο τουρνουα ξελιγωμενοι σε τετοιο βαθμο, που ακομα και να ξαναπαρουν ντοπα, μαλλον κακο θα τους κανει... Κι ετσι βλεπουμε Γαλλια να κανει 3 ηττες χωρις να βαλει γκολ, Αγγλια να κατεβαινει με χαφαρες Τζεραρντ, Λαμπαρντ, Σκοουλς και Μπεκαμ στα καλα τους να σερνουν τον κωλο τους επι σειρα ετων, Βραζιλια να μην βλεπεται κλπ.
Η Ισπανια ειναι διαφορετικη περιπτωση πλεον, γιατι εχει αυτα τα καθαρματα, Τσαβι, Ινιεστα, Τορρες, Σερτζιο Ραμος, που ειναι πιτσιρικαδες, παιζουν και χρονια μαζι, βρισκονται με κλειστα ματια...[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt] Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το χασει αυτο το μουντιαλ[/size][/size][/size][/size][/size][/size], αν και ελπιζω να το σηκωσει αυτη η καταραμενη η Αγγλια επιτελους... το αξιζει οχι τοσο αγωνιστικα, οσο ιστορικα...

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]04/12/09[/size][/size][/size][/size]

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
και Ελλαδαρα 200 αποδοση!!! Παντως το 5.50 της Ισπανιας, νομιζω ειναι καλο... Νομιζω εχει πανω απο 25% να το σηκωσει, οποτε θα επρεπε να δινει κατω απο 4.00... Τουλαχιστον ετσι οπως ειναι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ αυτη την στιγμη...

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]05/01/10[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom