House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ο ψηλός ο χτεσινός που μας έλεγε πως όποιος παίρνει τη γιουροβίζιον πάιρνει και το μουντιάλ που χάθηκε?
προσπαθεί να ακυρώσει την παραγγελία του γερμανικού του αυτοκινήτουΟ ψηλός ο χτεσινός που μας έλεγε πως όποιος παίρνει τη γιουροβίζιον πάιρνει και το μουντιάλ που χάθηκε?
Και μπάζει και νερά το σπίτι από την ξαφνική νεροποντή.Καλά που είχε πρόχειρους κάτι κουβάδεςπροσπαθεί να ακυρώσει την παραγγελία του γερμανικού του αυτοκινήτου
αααααααααχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααα
υ.γ.απωλεια ο μουλερ,αλλα και να παιζε δε θα αλλαζε τιποτα...το προβλημα οπως ειπα ειχε αλλη εστια..
υ.γ.1.το'χα πει και θα το ξαναπω..ο πανιωνιος της ισπανιας δεν ειναι ουτε ο μεσσι,ουτε ο ντινιο,ουτε ο ετο..
τσαβι-ινιεστα UBER ALLES λοιπον..
Ας είναι φτάνει που θα το πάρει η Ολλανδία(και η Ισπανία να το πάρει οκ είμαστε)Και κάτι μου λέει ότι θα είναι μάπα ο τελικός
περσονα οτι και να λες την κουπα παικτης της ρεαλ θα την συκωσει
οταν σου ελεγα στρακι οτι ολη η μπαρτσα ειναι ο ινιεστα και τσαβι μου εκανες τη κυρια και ελεγες για τον μεσι
δυσκολο ματσακι την κυριακη μπορει ποιοτηκα να ειναι καλυτερη η ισπανια αλλα οι ολλανδοι εχουν 2-3 παικτες που μπορουν να ξεφτιλησουν οποιαδηποτε ομαδα (οπως εκαναν στην βραζιλια μεσα σε 5 λεπτα)
πολλα θα κριθουν απο την αποδοση του σναιντερ
εδω δεν εχει παρει κουπα η βραζιλια του 1982 που εκτος του κιπερ οι βραζιλιανοι λενε πως ηταν η καλυτερη ομαδα που ειχαν μετα την βραζιλια του 70
Ας είναι φτάνει που θα το πάρει η Ολλανδία(και η Ισπανία να το πάρει οκ είμαστε)
Δεν ξέρω,ποιος πήρε τη γιουροβίζιον?Λες και υπάρχει και 3η επιλογή
Λες και υπάρχει και 3η επιλογή
φυσικα και δεν ειναι...Διαφωνώ ότι ο Αλόνσο είναι νέος Μακελελέ. Με την καμία όμως.
Περσόνα θα χαρείς άμα το σηκώσει ο Κασίγιας?
Επειδή εγώ κι ο natcho δε θέλουμε να στεναχωρεθείς λέμε να το πάρουν οι Ολλανδοί
ο Ικερ και ο Ραούλ ηταν πάντα κύριοι και παιδιά διαμάντια.
δεν έχουν προκαλέσει ποτέ και κανέναν.
στολίδι του ποδοσφδαίρου είναι και οι δυό.
Υ.Γ.
γκάμπα σου έχω ξαναπεί ο Πικέ είναι ο διάδοχος του Μπέκενμπάουερ.
Σωστά μανο Ικερ και ο Ραούλ ηταν πάντα κύριοι και παιδιά διαμάντια.
δεν έχουν προκαλέσει ποτέ και κανέναν.
στολίδι του ποδοσφδαίρου είναι και οι δυό.
Γκανα και Ακτη εχουν και παιχταραδες...
Αντε να σας κανω και μια αναλυση γιατι βλεπουμε τοσες εκπληξεις στα μουντιαλ (και στα euro βεβαιως βεβαιως)...
Ολες οι μεγαλες ομαδες δινουν πολυ πραμα στους ποδοσφαιριστας (Καρουλιας) κατα τη διαρκεια της περιοδου... φτανουν ετσι στο τουρνουα ξελιγωμενοι σε τετοιο βαθμο, που ακομα και να ξαναπαρουν ντοπα, μαλλον κακο θα τους κανει... Κι ετσι βλεπουμε Γαλλια να κανει 3 ηττες χωρις να βαλει γκολ, Αγγλια να κατεβαινει με χαφαρες Τζεραρντ, Λαμπαρντ, Σκοουλς και Μπεκαμ στα καλα τους να σερνουν τον κωλο τους επι σειρα ετων, Βραζιλια να μην βλεπεται κλπ.
Η Ισπανια ειναι διαφορετικη περιπτωση πλεον, γιατι εχει αυτα τα καθαρματα, Τσαβι, Ινιεστα, Τορρες, Σερτζιο Ραμος, που ειναι πιτσιρικαδες, παιζουν και χρονια μαζι, βρισκονται με κλειστα ματια...[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt] Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το χασει αυτο το μουντιαλ[/size][/size][/size][/size][/size][/size], αν και ελπιζω να το σηκωσει αυτη η καταραμενη η Αγγλια επιτελους... το αξιζει οχι τοσο αγωνιστικα, οσο ιστορικα...
και Ελλαδαρα 200 αποδοση!!! Παντως το 5.50 της Ισπανιας, νομιζω ειναι καλο... Νομιζω εχει πανω απο 25% να το σηκωσει, οποτε θα επρεπε να δινει κατω απο 4.00... Τουλαχιστον ετσι οπως ειναι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ αυτη την στιγμη...