House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τέρμα η συζήτηση,οκ
Τερμα... Γιατι εχει και πολυ ζεστη...Τέρμα η συζήτηση,οκ
Ζέστ-α...Τερμα... Γιατι εχει και πολυ ζεστη...
εγώ θέλω την αργεντινή ..........Τι βλέπετε μάγκες με Καραγκούνη στο κέντρο? Ένα 0-2 είναι αξιοπρεπές?
Το βραδυνό είδα μόνο,όντως η Γαλλία ήταν-παραδοσιακά-πολύ γρήγορη αλλά η μπαλιά μπροστά και το γκόλ θα έρθει πολύ δύσκολα.Η Ουρουγουάη εξαιρετική ανασταλτικά,άμυνα για σεμινάριο(βοήθησαν κι οι Γάλλοι σ αυτό βέβαια)Πάντως από μας σίγουρα 1-2 ταχύτητες πάνωΧθες που πήρα ένα μάτι και από τα 2 παιχνίδια μου φάνηκε ότι και οι 4 ομάδες ήταν πολύ πιο γρήγορες από εμάς .Θα το επαληθεύσω σε κανα 3ωρο που θα έχει τελειώσει και το δικό μας παιχνίδι
εγώ θέλω την αργεντινή ..........
εκεί θα χουμε γλέντιαααααααααααααααααααααααααααα
Το βραδυνό είδα μόνο,όντως η Γαλλία ήταν-παραδοσιακά-πολύ γρήγορη αλλά η μπαλιά μπροστά και το γκόλ θα έρθει πολύ δύσκολα.Η Ουρουγουάη εξαιρετική ανασταλτικά,άμυνα για σεμινάριο(βοήθησαν κι οι Γάλλοι σ αυτό βέβαια)Πάντως από μας σίγουρα 1-2 ταχύτητες πάνω
Απλά το παλικάρι γεννήθηκε 40 χρόνια μετά,δεν φταίει αυτός,του είπαν πως παίζει στο Mexico 70πες μας και για τον Αμπρέου.
Απλά το παλικάρι γεννήθηκε 40 χρόνια μετά,δεν φταίει αυτός,του είπαν πως παίζει στο Mexico 70
ναι αλλά ο δικός μου στοιχίζει 75 μύρια........Και τον δικό σου το Ζλάταν δε τον λες και Μπολτ
Και ξέρει και καντάρια μπάλα,σωστά(απλά στην ταχύτητα προτιμούσα Ετό)ναι αλλά ο δικός μου στοιχίζει 75 μύρια........
ε νταξ μην είμεθα πλεονέκτες....Και ξέρει και καντάρια μπάλα,σωστά(απλά στην ταχύτητα προτιμούσα Ετό)