Νέα

Μουντιάλ 2010 - Νότια Αφρική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια χωρα θα κατακτησει το παγκοσμιο ??

• Ισπανία

Ψήφοι: 31 63,3%
  • Ολλανδια

Ψήφοι: 18 36,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    49

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έβγαλε χνούδι στα μάγουλα όμως....ρε τι γίνεται, τάμα τό χουν να ναι όλοι αξύριστοι?
Ακόμα κι ο Τοπαλίδης αξύριστος ήτανε χτες στον παγκο.

στα σπυρακια δε μπαινει ξυραφι ρε, περναει την ακμη του ακομα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αναφερόμενος στον αγώνα με την Αγγλία το 1986: "Ηθελα να κορνιζάρω καρέ καρέ τη φάση του (2ου) γκολ και να τη βάλω πάνω από το προσκέφαλό μου. Τελικά δεν το έκανα... Ισως επειδή κάποιες φορές σκέπτομαι ότι ευχαριστήθηκα περισσότερο το γκολ που έβαλα με το χέρι. Ολοι από τότε λένε για το χέρι του Θεού. Αρχι..α, το χέρι του Ντιέγκο ήταν!".
Οι πραγματικά μεγάλοι στα σπορ πιστεύω δικαιούνται να δείχνουν και τον υπέρμετρο εγωϊσμό που τους αναλογεί - το δικαιούνται. Τέτοιοι ήταν ο Μαραντόνα, ο Σένα, ο Τάισον, ο Νίκ απ' το Νew Jersey ;) - o Φέντερερ δείχνει τέτοια κωλοσυμπεριφορά πολύ συχνά επίσης.

Αυτό όμως το σέβεσαι, λες δε γαμιέται. Κράξιμο και γιαούρτι ετοιμάζεις για τη μετριότητα που νομίζει ότι γαμεί και δέρνει - να μην αναφέρω ονόματα από την Ελληνική τηλεόραση και μας ανέβει καμιά πίεση πρωϊνιάτικα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Έβγαλε χνούδι στα μάγουλα όμως....ρε τι γίνεται, τάμα τό χουν να ναι όλοι αξύριστοι?

το εχουν ταμα ολη η εθνικη
 μεχρι να το σηκωσουν να μην βαλουν ξυραφι πανω τους

αααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ενας ισραιλινος καθηγητης κοινωνιολογιας μου ειχε πει καποτε !!!!  ελληνα ξερεις γιατι δεν σας γουσταρουμε ? γιατι του λεω?  γιατι ο θεως μου λεει δεν ειναι δικος μας ειναι δικος σας μου λεει!!!! παντοτε αυτη η χωρα εκανε το απιστευτο !!!  το θαυμα!!!! ιστορικα και πολιτιστικα !!!!!!! βεβαια εφιαλτες και ανικανοι πολλοι !!!!!!  αλλα αμα ο ελληνας τα παρει κρανα  συνομοτει το συμπαν με το υπερφισηκο και γινονται απιστευτα πραγματα!!!  τιν τριτη αμα ο θεως αυτης της χωρας δει οτι τα παιδια του μαχονται υπερ βομων και εστιον!!! βλεπω τον μαραντονα να προσκυναει !!!!!!! και να πηγενει για μαθηματα ζειμπεκικου  μονο εμεις μπορουμε να τα κανουμε αυτα!!!!!!!! ειπαμε ο θεως αν και τωρα τελευτεα το εχει ξεχασει :2funny: :2funny: ειναι ελληνας!!!!!!!!   το αιμα νερο δεν γινεται!!!!!  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.365
Πόντοι
22.785

Όλα γίναν μπίζνα και χρήμα!!!! :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.365
Πόντοι
22.785
Εννοείς, αγαπητέ, ότι έχουνε τσαντιστεί επειδή ο Ανρί διαφημίζει τις  Gillette και τις παίρνει δωρεάν?
Κάνουνε εμπάργκο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λατρεμένε motogipidakia .... έγω έχω χορηγο στό ξύρισμα τόν cheyeen  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΤΟΜΕΝΕΚ τον πουστη.

Οταν εφτασα στο χωριο μου πηγα κατευθειαν στο καφενειο. Το ματς ηταν στο 37. Εκατσα σ΄ενα τραπεζι με τον ξαδερφο κι αλλους 2. Ο ξαδερφος αν και δεν ασχολειτε με τη μπαλα τωρα τελευταια χωνει φραγκα στο στοιχημα. Καθ΄υποδηξη μου ειχε παιξει ασσο τη Γαλλια. Εχωσε 150 ευρω. "Τι βλεπετε ρε, θα παμε ταμειο αυριο" ρωτησα. "Αρχιδια τσαδερφε (ο ξαδερφος δεν μπορει να πει το -ξ- λεει -τσ-) τουτοι δε μπορουν να παρουν τα ποδαρια τς". Καταναλωνω σουβλακια με πατατες τηγανιτες και πινω μπυρα FIX. Οντως ξαναγυρισε η FIX και εφτασε μεχρι το χωριο μου. Η Γαλλια θυμιζει ομαδα Β Εθνικης της Ελλαδας. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σουτ του Σαντος ξυστα αουτ. Ημιχρονο. Η ενταση της ΤV χαμηλωνει, στα ηχεια ακουμε Metalica - Enter sandman. Χαζευω γυρω γυρω το καφενειο ενω παραγκελνω ακομα μια μπυρα. Κατω απο την τηλεοραση μια ελληνικη σημαια, παραδιπλα αφισα της εθνικης, πιο περα αφισα του Bob Marley και λιγο πιο περα μια αφισα του Ανρι με τη φανελα της Αρσεναλ. Εχω παει κουβα γιατι το επεζα ΗΤ 11. Ας ελπισουμε να κερδισει η Γαλλια να πληρωθει ο ξαδερφος.
Β ημηχρονο, σταματαει η μουσικη και ανεβαινει η ενταση της TV. Αλλαγη Ανελκα με Ζινιακ. Το ειχε κανει και στο προηγουμνο ματς ο Ντομενκ και δεν του βγηκε. Και στο 65 παγωσαμε. Ο Ερναντες καρφωνει το πρωτο. Oι Γαλλοι δειχνουν ανυμποροι να αντιδρασουν. Ο Ντομενεκ σηκωνει στο 70 τον Ανρι για ζεσταμα και λιγο αργοτερα τον Σισε. Οι βαζελοι φωναζουν να τον βαλει μεσα, αλλα ο Ντομενεκ δεν τους ακουει, ισως να φταιει η φασαρια που κανουν οι βουβουζελες. Ανρι και Σισε συνεχισαν το ζεσταμα μεχρι το τελος του αγωνα, η Γαλλια εχει δεχτει και δευτερο γκολ απο πεναλντι και ο Ντομενεκ κοιταγε απαθης τους παιχταραδες που εχει να διασυρονται απο μια ομαδα που η αξια των παιχτων της δεν ειναι ουτε η μιση απο την αξια των Γαλλων ποδοσφαιριστων. Γιατι μη μου πει κανεις οτι ο Μπλανκο ή ο Σαντος ειναι καλυτεροι παιχτες απο τον Τουλαλαν, το Μαλουντα ή τον Ανρι.
Ο ξαδερφος εφυγε για το σπιτι κλαιγοντας τα 150 ευρω που επαιξε κι εγω παραγκελνα ακομα μια μπυρα βριζοντας τον Ντομενεκ.

Επισκέπτης
ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΤΟΜΕΝΕΚ τον πουστη.

Οταν εφτασα στο χωριο μου πηγα κατευθειαν στο καφενειο. Το ματς ηταν στο 37. Εκατσα σ΄ενα τραπεζι με τον ξαδερφο κι αλλους 2. Ο ξαδερφος αν και δεν ασχολειτε με τη μπαλα τωρα τελευταια χωνει φραγκα στο στοιχημα. Καθ΄υποδηξη μου ειχε παιξει ασσο τη Γαλλια. Εχωσε 150 ευρω. "Τι βλεπετε ρε, θα παμε ταμειο αυριο" ρωτησα. "Αρχιδια τσαδερφε (ο ξαδερφος δεν μπορει να πει το -ξ- λεει -τσ-) τουτοι δε μπορουν να παρουν τα ποδαρια τς". Καταναλωνω σουβλακια με πατατες τηγανιτες και πινω μπυρα FIX. Οντως ξαναγυρισε η FIX και εφτασε μεχρι το χωριο μου. Η Γαλλια θυμιζει ομαδα Β Εθνικης της Ελλαδας. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σουτ του Σαντος ξυστα αουτ. Ημιχρονο. Η ενταση της ΤV χαμηλωνει, στα ηχεια ακουμε Metalica - Enter sandman. Χαζευω γυρω γυρω το καφενειο ενω παραγκελνω ακομα μια μπυρα. Κατω απο την τηλεοραση μια ελληνικη σημαια, παραδιπλα αφισα της εθνικης, πιο περα αφισα του Bob Marley και λιγο πιο περα μια αφισα του Ανρι με τη φανελα της Αρσεναλ. Εχω παει κουβα γιατι το επεζα ΗΤ 11. Ας ελπισουμε να κερδισει η Γαλλια να πληρωθει ο ξαδερφος.
Β ημηχρονο, σταματαει η μουσικη και ανεβαινει η ενταση της TV. Αλλαγη Ανελκα με Ζινιακ. Το ειχε κανει και στο προηγουμνο ματς ο Ντομενκ και δεν του βγηκε. Και στο 65 παγωσαμε. Ο Ερναντες καρφωνει το πρωτο. Oι Γαλλοι δειχνουν ανυμποροι να αντιδρασουν. Ο Ντομενεκ σηκωνει στο 70 τον Ανρι για ζεσταμα και λιγο αργοτερα τον Σισε. Οι βαζελοι φωναζουν να τον βαλει μεσα, αλλα ο Ντομενεκ δεν τους ακουει, ισως να φταιει η φασαρια που κανουν οι βουβουζελες. Ανρι και Σισε συνεχισαν το ζεσταμα μεχρι το τελος του αγωνα, η Γαλλια εχει δεχτει και δευτερο γκολ απο πεναλντι και ο Ντομενεκ κοιταγε απαθης τους παιχταραδες που εχει να διασυρονται απο μια ομαδα που η αξια των παιχτων της δεν ειναι ουτε η μιση απο την αξια των Γαλλων ποδοσφαιριστων. Γιατι μη μου πει κανεις οτι ο Μπλανκο ή ο Σαντος ειναι καλυτεροι παιχτες απο τον Τουλαλαν, το Μαλουντα ή τον Ανρι.
Ο ξαδερφος εφυγε για το σπιτι κλαιγοντας τα 150 ευρω που επαιξε κι εγω παραγκελνα ακομα μια μπυρα βριζοντας τον Ντομενεκ.

ας πρόσεχες φασίστα :pipa2: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα καθε μουντιαλικη μερα ολο περιεργα συμβαινουν για να  σκασει κουβας στο στοιχιμα το γραφω εδω και 5 μερες ειναι πασηφανες!! η αργεντινη  πληρωσε εχτες στο στοιχημα γιατι ο μαραντονα  ειναι κακο παιδι :2funny: :2funny:  δεν ειναι με τιν κλικα του πλατινι και τα μουτρα τις φιφα!! σημερα  φοβαμε πολυ την αγγλια  για κουβα !!!  βεβαια και αυτος ο θεσμος εχει ξεθωριασει !!!!!!!!!! οπος και οι ολυμπιακοι αγωνες  δυστιχος ΟΠΟΥ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΟΣ!!!! παραμυθια για μικρα παιδια !!!!!!!!   συνχρονος αθλητισμος :referee: :referee:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Λοιπόν χαλαρά θα πάρουμε το Χ την Τρίτη και η αραπιά τους σχιστομάτηδες. Στους 16, στα πελέ μας - είτε Ουρουγουάη είτε Μεξικό, τους έχουμε.

Μετά τα πουσταριά της Αγγλίας - η αντρίλα και μόνο του μυταρά του Καραγκούνα φτάνει. Ε μετά, δύο ματσάκια είναι - σιγά το δύσκολο. Με Βραζιλία στον ημιτελικό εύκολα δύσκολα θα τους πάρουμε και τελικό με Αργεντινή, μισό γκολ στην παράταση.

Απλά πράγματα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν χαλαρά θα πάρουμε το Χ την Τρίτη και η αραπιά τους σχιστομάτηδες. Στους 16, στα πελέ μας - είτε Ουρουγουάη είτε Μεξικό, τους έχουμε.

Μετά τα πουσταριά της Αγγλίας - η αντρίλα και μόνο του μυταρά του Καραγκούνα φτάνει. Ε μετά, δύο ματσάκια είναι - σιγά το δύσκολο. Με Βραζιλία στον ημιτελικό εύκολα δύσκολα θα τους πάρουμε και τελικό με Αργεντινή, μισό γκολ στην παράταση.

Απλά πράγματα.
και μετα?? :think: :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μετά σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές, θα πάμε στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα του Milky Way που θα διεξαχθεί στον Άλφα Κενταύρου. Άγνωστο αν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Χαριστέας. :rolleyes:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μετά σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές, θα πάμε στο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα του Milky Way που θα διεξαχθεί στον Άλφα Κενταύρου. Άγνωστο αν θα ακολουθήσει την αποστολή ο Χαριστέας. :rolleyes:
και στους ομιλους εκει τι κανουμε ?  με την ομαδα της αφροδιτης βλεπω σεξ και βια αλλα και οι αριανοι εχουν την καλητερη επιθεση στον γαλαξια δυσκολο :think: :think:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
848.420 ευρώ θα κοστίσει η κάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που έστειλε η διοίκηση της ΕΡΤ.
...
Η αποστολή της ΕΡΤ έχει βάση το Ντέρμπαν και αποτελείται από 17 άτομα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μετά σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές,

Λαθος....
  Τους ετοιμαζουμε επιτροπη υποδοχης στο Καλλιμαρμαρο και επειδη ειμαστε φιλοτιμοι και
  ευχαριστημενοι ,"σηκωνουμε" τον Χριστοδουλα να κανει δεηση,για ο Ιερο ειναι χλεχλες

μπουαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μολις γυρισουν οι θριαμβευτες( :2funny:)ολονυκτιο παρτυ στο αβερωφ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom