ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΤΟΜΕΝΕΚ τον πουστη.
Οταν εφτασα στο χωριο μου πηγα κατευθειαν στο καφενειο. Το ματς ηταν στο 37. Εκατσα σ΄ενα τραπεζι με τον ξαδερφο κι αλλους 2. Ο ξαδερφος αν και δεν ασχολειτε με τη μπαλα τωρα τελευταια χωνει φραγκα στο στοιχημα. Καθ΄υποδηξη μου ειχε παιξει ασσο τη Γαλλια. Εχωσε 150 ευρω. "Τι βλεπετε ρε, θα παμε ταμειο αυριο" ρωτησα. "Αρχιδια τσαδερφε (ο ξαδερφος δεν μπορει να πει το -ξ- λεει -τσ-) τουτοι δε μπορουν να παρουν τα ποδαρια τς". Καταναλωνω σουβλακια με πατατες τηγανιτες και πινω μπυρα FIX. Οντως ξαναγυρισε η FIX και εφτασε μεχρι το χωριο μου. Η Γαλλια θυμιζει ομαδα Β Εθνικης της Ελλαδας. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σουτ του Σαντος ξυστα αουτ. Ημιχρονο. Η ενταση της ΤV χαμηλωνει, στα ηχεια ακουμε Metalica - Enter sandman. Χαζευω γυρω γυρω το καφενειο ενω παραγκελνω ακομα μια μπυρα. Κατω απο την τηλεοραση μια ελληνικη σημαια, παραδιπλα αφισα της εθνικης, πιο περα αφισα του Bob Marley και λιγο πιο περα μια αφισα του Ανρι με τη φανελα της Αρσεναλ. Εχω παει κουβα γιατι το επεζα ΗΤ 11. Ας ελπισουμε να κερδισει η Γαλλια να πληρωθει ο ξαδερφος.
Β ημηχρονο, σταματαει η μουσικη και ανεβαινει η ενταση της TV. Αλλαγη Ανελκα με Ζινιακ. Το ειχε κανει και στο προηγουμνο ματς ο Ντομενκ και δεν του βγηκε. Και στο 65 παγωσαμε. Ο Ερναντες καρφωνει το πρωτο. Oι Γαλλοι δειχνουν ανυμποροι να αντιδρασουν. Ο Ντομενεκ σηκωνει στο 70 τον Ανρι για ζεσταμα και λιγο αργοτερα τον Σισε. Οι βαζελοι φωναζουν να τον βαλει μεσα, αλλα ο Ντομενεκ δεν τους ακουει, ισως να φταιει η φασαρια που κανουν οι βουβουζελες. Ανρι και Σισε συνεχισαν το ζεσταμα μεχρι το τελος του αγωνα, η Γαλλια εχει δεχτει και δευτερο γκολ απο πεναλντι και ο Ντομενεκ κοιταγε απαθης τους παιχταραδες που εχει να διασυρονται απο μια ομαδα που η αξια των παιχτων της δεν ειναι ουτε η μιση απο την αξια των Γαλλων ποδοσφαιριστων. Γιατι μη μου πει κανεις οτι ο Μπλανκο ή ο Σαντος ειναι καλυτεροι παιχτες απο τον Τουλαλαν, το Μαλουντα ή τον Ανρι.
Ο ξαδερφος εφυγε για το σπιτι κλαιγοντας τα 150 ευρω που επαιξε κι εγω παραγκελνα ακομα μια μπυρα βριζοντας τον Ντομενεκ.