Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Δεν τελειωσε συμφωνα με τις προσδοκιες μας το Euro.Αλλα πιστευω με σωστη ανανέωση και λιγο προσοχη θα μαστε στο μουντιαλ του 2010
Δεν τελειωσε συμφωνα με τις προσδοκιες μας το Euro.Αλλα πιστευω με σωστη ανανέωση και λιγο προσοχη θα μαστε στο μουντιαλ του 2010
Θα πρέπει βέβαια να ΓΙΝΕΙ ανανέωση. Είδατε τι έκανε η Ισπανία... Ραούλ, Γιόακιμ, Βαλερόν κι ένα σωρό άλλοι πήραν πόδι κι έφερε πιτσιρίκια. Τότε ο Τόρες ήταν 20 χρονών... και είδατε τι έκανε 4 χρόνια μετά!
Δέλας, Γκούμας, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς και λοιποί θα πρέπει να αποχωρούν σιγά-σιγά και να μπαίνουν Νίνιδες, Παπασταθόπουλοι, Αβραάμ Παπαδόπουλοι και οι νέοι γενικά. Για να δούμε... θα το κάνει ο Ρεχάγκελ?
Ίδωμεν!!!
ΞΕΝΟΣ??????Δικιο εχεις ρε φιλε.
Πραγματικα αυτοι που ηταν τραγικοι ηταν ο Κατσουρανης ο Μπασινας και ο Νικοπολιδης.
Επισης και ο Σειταριδης μας τελειωσε.
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι απο την ομαδα του 2004 μονο ο Καραγκουνης αξιζει να παιζει γιατι ειναι παληκαρι.
Οσο για τον Νινη, εμενα δε μου αρεσει στην εθνικη Ελλαδος να παιζουν ξενοι αλλα σε ολες τις εθνικες παιζουν και ξενοι πια.
Δεν ξέρω από στοίχημα αλλά η Αργεντινή στο 10 μου μοιάζει μεγάλη ευκαιρία.
Τι άλλη θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
ΞΕΝΟΣ??????
Ξερει παρα πολυ καλυτερα Ελληνικα,απο τους περισσοτερους διεθνεις παικτες της εθνικης μας ομαδας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενταξει,ο μητρογλου ας πουμε,δεν ξερει Ελληνικα...Ο νινης ομως μιλαει φοβερα.και συγκροτημενη σκεψη στα λεγομενα του.....
ισπανια κατα κυριο λογο...
ισως η εκπληξη με ιταλια μονο και μονο για το 15 και την παλια πουτανα που'χει στον παγκο της..
Ναι, σαν τον Πύρρο Δήμα.
Γιατί, δηλαδή οι άλλες ομάδες έχουν Μέσι και δεν το ξέρουμε; Ή μήπως ο Αγκουέρο είναι λίγος;
Να μου πεις ότι έχει προπονητή της πλάκας το καταλαβαίνω. Αλλά όχι και ότι δεν έχει παίκτες με προσωπικότητα.
Φιλική συμβουλή.
Κόφτο κάπου εδώ γιατί εκτίθεσαι. Σε λίγο θα σε πάρουν στο βραστό, όπως το ίνδαλμα σου τον Πάκη.
Ο Μέσι έχει πετύχει πολύ περισσότερα απ'ότι ο Μαραντόνα στην ίδια ηλικία. Και ο Μαραντόνα ακόμη θεωρούνταν αποτυχημένος και υπερτιμημένος μέχρι το 1986. Κι'αν θυμάσαι το Μουντιάλ το πήρε έχοντας ως συμπαίκτες "αστέρες" τύπου Μπράουν, Ολαρτικοϊτσέα και Μπασουάλντο.
Ο Μητρογλου ειναι πιστολερο απο τη δυσηΟ Μητρογλου απο που ειναι? Τουρκος?
πιο πολυ με γερμανικο καγκουρι μου μοιαζει..Ο Μητρογλου ειναι πιστολερο απο τη δυση