Επισκέπτης
τυπε μην ακους κανεναν κανονισε καφε με προποτζου και μαμαδες να τα πειτε ,ελληνικο καφεδακι σε φλυτζανι με λουλουδακια πανω σε σεμενδακι γλυκο του κουταλιου και τα σχετικα..παραδοσιακα πραγματα οχι διαβολικα που σου λενε εδω μεσα
Καταρχήν μόνο μπούλης στέλνει στο φατσοβιβλίο,ενώ με τον άλλον έχει οπτική επαφή...δείχνεις οτι δεν έχεις αυτοπεποίθηση!Αυτά οι γυναίκες τα μετράνε...αντίο η προποτζού,στο υπογράφω!
Μπα άμα της αρέσει δεν χάνει μόνο από αυτή την κίνηση. Αλλά συμφωνώ ότι είναι φλωριά!Καταρχήν μόνο μπούλης στέλνει στο φατσοβιβλίο,ενώ με τον άλλον έχει οπτική επαφή...δείχνεις οτι δεν έχεις αυτοπεποίθηση!Αυτά οι γυναίκες τα μετράνε...αντίο η προποτζού,στο υπογράφω!
Μπα άμα της αρέσει δεν χάνει μόνο από αυτή την κίνηση. Αλλά συμφωνώ ότι είναι φλωριά!
Και εγω αυτο πιστευω τυπε αμα η αλλη εχει διαθεση να κανει κατι δεν θα την κρατησει πισω το οτι ο αλλος ζητησε φβ
Τύπε αν ψήνεται η γκόμενα πρέπει να το προσπαθήσεις για να μην κάνεις κάτι.
Πηγαινε στο προποτζιδικο ζητησε της ενα δελτιο τζοκερ παρε στηλο και πηγαινε πες της μετα απο κανα 2 λεπτο "δεν εχω καθολου εμπνευση σημερα. Μηπως θα μπορουσες να πεις καμια ιδεα?" Δεν χρειαζεται να προσεξεις το λεξιλογιο που θα χρησιμοποιησεις σε αυτην την προταση. Υποτιθεται οτι οι γονεις της σε ξερουν οποτε οτι και να πεις εφοσσον δεν ειναι αναρμοστο ή χυδαιο θα σε δικαιολογισουν στα ματια της οταν μπορει να αναφερθει το ονομα σου.
Αφου λοιπον ξερεις τους γονεις της και πας στο μαγαζι να παιξεις τζοκερ και κανεις και αυτη τη μαλακια που σου ειπα μιλησε της γιαυτους. Εχετε ενα κοινο θεμα. Ρωτησε την που στο πουτσο ειναι οι γονεις της. Πες της οτι την εχεις ξαναδει κανα 2-3-5-20 φορες και νομιζες οτι αλλαξε χερι η επιχειρηση. Μετα ρωτησε την οταν οι γονεις της κρατανε το μαγαζι αυτη τη σκατα κανει στην γαμημενη της ζωη. Με τι ασχολειτε. Ρωτησε την αν μενει μαζι τους ή αποφασισε να απογαλακτιστει. Καπου εκει μπορεις να μαθεις σε ποσοστο 50% αν εχει γκομενο χωρις να γινεις αδιακριτος. Οτι πληροφορια σου δινει ρωτησε την σαν να δινεις βοηθεια σε γιαγια να ανεβει σκαλα πολυκατοικιας. Σκαλι σκαλι και δν πειραζει αν μεινετε για πολυ ωρα στο ιδιο απλα μην φυγεις αν δεν ανεβεις μεχρι να φτασεις στην πορτα. Δν ειναι απαραιτητο να μπεις μεσα....
Τελος αγαπητε φιλε καλο ειναι να διαλεξεις να πας μια ωρα ηρεμη γτ αν πας σε ωρα αιχμης απλα θα παιξεις το τζοκερ και μετα το πουλι σου σπιτι σου. Αλλα αν γουσταρει κουβεντουλα και παει καλα το πραγμα μπορει να ερχονται πελατες και να τους εξυπηρετει γρηγορα για να συνεχισει τη κουβεντα μαζι σου.
Φυσικα σε ολο αυτο που σου περιγραφω δεν κανεις καμια κινηση αν δεν διαπιστωσεις 100% με τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑ οτι δεν εχει γκομενο. Και αν κινηθεις με το τροπο που σου περιγραφω δεν γινεσαι ρεζιλι στους γονεις της και ενδεχομενος οι δικοι σου δεν θα το μαθουν ποτε.
ακριβως αυτο!! απτο στομα μου το πηρες! ο καλυτερος και πιο αληθινος τροπος να προσεγγισεις μια κοπελα!
... Ειναι θεμα τροπων
απο το στομα? τι να εννοει αραγε?
Σωστά… αφού όμως είσαι εδώ θα έχεις πληρώσει λίγες ή αρκετές φορές από 100€ ή 200€ για σκέτο πήδημα…
Οπότε κάνε καραούλι στο προποτζίδικο πότε θα είναι η γυναίκα που γουστάρεις τόσο πολύ ….
Ετοίμασε ένα 100άρι ή 200άρι… και παίρνε ένα ένα τα δελτία στον πάνκο μπροστά της… συμπλήρωνε το και δίνε το …
Ένα ένα…. Και δεν βιάζεσαι να το συμπληρώσεις αλλα δεν καθυστερείς ιδιαιτέρα….
Οι πιθανότητες να πιάσεις κουβέντα πολλές… της λες πες κι εσύ κάνα αριθμό διότι δεν κατεβάζει άλλο το μυαλό σου και ότι μπορεί να σου φέρει γούρι και καλά… και ότι άλλο καλό σου βγει το λες…
Μετά μια ώρα μέχρι να φας το 150άρη στατιστικά ή θα έχετε πιάσει κουβέντα ή θα φύγεις από εκεί με μπόλικα δελτία και μπορεί να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω….
100% όμως αυτή θα έχει καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για την ίδια κι ας μη καταλάβεις τίποτα εσύ.
Μας ενημερώνεις με το αποτέλεσμα να ξέρουμε κι εμείς.
Της Κυριακης το ονειρο το δειλι ξεδιαλυνειρε φιλε αμα πω οτι ειδα την ιστορια σου στο ονειρο μου θα με πιστεψεις??
οτι και καλα εγω ημουν η κολλητη της κοπελας και οτι κανονιστηκε μεσω γονιων συναντηση στο σπιτι σου και ηρθα και εγω και τελικα κοιτουσες μονο εμενα!!!
χαχαχα κι ομωςς το ειδα στο ονειρο μου!! δε μπορω να το εξηγησω!!νταξει το ξερω οτι ειμαι οτι να ναι αλλα δε περιμενα κ τοσο! μαλλον με επηρρεασε πολυ το προβλημα σουυυ
Της Κυριακης το ονειρο το δειλι ξεδιαλυνει