Νέα

Μουνάρες με στολή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε ; Έχει βγάλει η BlackWaterUsa.com ημερολόγιο με οπλισμένα πιπίνια ;;;

Όχι βέβαια! Απλά ο φίλος polemistis, ανακάλυψε το MP.net και κάνει repost όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί εκεί!

Επισκέπτης
αχ να ξεσκιζα μια αστινομικινα καυλιαρα!!!!

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στην 7η σελιδα στη φωτογραφια της Ισραηλινης στρατιωτινας, προσεξατε το χαρτη πισω της?
Εχει ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΑ τα Υψιπεδα του Γκολαν!
Οι κωλοεβραιοι τα εχουν καταλαβει απο το 67 και κυκλοφορουν χαρτες που τα δειχνουν ως εδαφος τους

(Θα μου πειτε το Τουρκικο Υπουργειο Παιδειας κυκλοφορησε σχολικο χαρτη με τι Βαλκανικες χωρες που περιλαμβανει το κρατος της Δυτικης Θρακης με δικη του σημαια...κλπ)

Επισκέπτης
Ποια είναι η ποιο καλά φυλασσόμενη περιοχή στην Αθηνά
H  Αμερικανική  Πρεσβεία 
Λάθος
Η εβραίικη  συναγωγή

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Υπάρχουν φωτο και με ντόπια μωράκια, αλλά παρόλο που είναι επίσημες οι φωτογραφίες, δεν θα ήθελα να βάλω πρόσωπα κτλ. οπότε βάζω αυτή που έχει μόνο προφίλ ...
Αν και δεν ειναι στενα τα παντελονια τους οπως αυτα που φορανε οι αλλες στο λιμανι το καλοκαιρι ευχαριστω .Και αν εχεις καμια αλλη δωσε στο λαο!!

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Κανείς συνάδελφος που τις μέρες αυτές στόκαρε στισ φαντασιώσεις του ή στην πραγματικότητα καμιά ένστολη?
Εγώ σκέφτηκα πολύ σοβαρά να επισκεφθώ καμιά καυλιάρα γιατρίνα, αλλά υπήρχε από τη μία ο κίνδυνος να μην πάρω μάτι (αν φορούσε κανένα παντελόνι με ποδιά από πάνω) και από την άλλη επειδή η ιατρική επίσκεψη κοστίζει και είμαι γαμ... ανασφάλιστος 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Βλεπεις κανα αλλο "συναδελφο" εδω μεσα? You know, υπαρχει και το νιμου εκτος απο την  :jerking: . Ξεκολλα. 

Επισκέπτης
Κανείς συνάδελφος που τις μέρες αυτές στόκαρε στισ φαντασιώσεις του ή στην πραγματικότητα καμιά ένστολη?
Εγώ σκέφτηκα πολύ σοβαρά να επισκεφθώ καμιά καυλιάρα γιατρίνα, αλλά υπήρχε από τη μία ο κίνδυνος να μην πάρω μάτι (αν φορούσε κανένα παντελόνι με ποδιά από πάνω) και από την άλλη επειδή η ιατρική επίσκεψη κοστίζει και είμαι γαμ... ανασφάλιστος 
Αν είναι να τα "ακουμπήσεις" ψάξε βρες cg που να γίνεται ό,τι γουστάρεις ( νοσοκόμα , καθηγήτρια κτλ) αλλιώς μάλλον θα τα σπρώξεις τζάμπα σε εξετάσεις αίματος.
Αν τώρα πετύχεις κάποια μπάνικη νοσοκόμα καβλωμένη αυτό είναι και θέμα τύχης πια

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πιστοι του thread καντε υπομονη εχουμε παρελαση προσεχως !!!

Επισκέπτης
αχ θα μας καυλοσουν τα πουτανακια τισ παρελασης καυλεα lefty!!!!

Επισκέπτης
Έχω μια ανθυπασπιστήνα του ΠΝ  σε πολλές  στάσεις  ένστολη  αλλά θα φανεί ποιος τις έβγαλε ??.καλοοοοοο πράμα,

Επισκέπτης
ωραιος!!!!παρεπιπτοντος τι ψιφιακι εχεις??

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πως σας φανηκε η παρελαση σημερα?Μηπως περιμενετε το αυριανο μερος και μονο?

Επισκέπτης
Χρειάζομαι νοσοκόμες να γλιτώσω το έμφραγμα και την σημερινή πίκρα.
:headbang: :headbang:

Συνημμένα

• fergie_nurse.jpg
    fergie_nurse.jpg
    85 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Nurses.jpg
    Nurses.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 34
  • r15171-lge.jpg
    r15171-lge.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 32

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Χρειάζομαι νοσοκόμες να γλιτώσω το έμφραγμα και την σημερινή πίκρα.
:headbang: :headbang:
Νοσοκόμες και μάλιστα "πάπιες" όπως ονομάζονται στον Στρατό είναι πολύ καλή ιδέα... αρκεί να μην είναι Τουρκάλες γατί μπορεί να μας βάλουν κάνα ... στον πάτο!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Κουραγιο αυριο στην παρελαση θα ανεβουμε.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πληροφοριες αναφερουν  οτι προσεχως οι Λιμενικινες στο λιμανι θα βαλουν τις καλοκαιρινες ασπρες στολες τους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom