polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Και μια κοπέλα της IDF που δείχνει να αγαπά την μουσική (κλαρίνο)
Δεν καταλαβαινω τι λετε.......εμενα ολες οι νοσοκομες (και οι νοσοκομοι) οπου εχω νοσηλευτει κυκλοφορουσαν με στιλετο γοβα ή μποτα και δερματινες ή λατεξ στολες........
Δεν καταλαβαινω τι λετε.......εμενα ολες οι νοσοκομες (και οι νοσοκομοι) οπου εχω νοσηλευτει κυκλοφορουσαν με στιλετο γοβα ή μποτα και δερματινες ή λατεξ στολες........
Δεν είναι μόνο θέμα στολής αλλά και η "σχέση" που έχουν με την ανθρώπινη ανατομία που σίγουρα τους δίνει πλεονέκτημα στο σέξ
Την "νοσοκόμα" σου μπορείς να την ντύσεις όπως θές .
Ακόμα και με αθλητικά εγώ γουστάρω ...
Το χαβά σου εσύ, μικρή Pokemon...
Εδώ η πλειοψηφία ομιλεί για ΤΣΟΚΑΡΑ...
Τον καθετήρα αυτή , το κλύσμα εγώ σε αυτήννα σου καρφωσει αυτη εναν καθετηρα και στο καπακι ενα βαθυ κλυσμα... γκαυλα....
μικρη ποκεμον???????
Ναι εγω παω σε ιδιωτικα νοσοκομεια ομως εκει οι νοσοκομες ειναι οπως τις περιγραφει ο Ryu πιθανον αυτες με τα τσοκαρα να κυκλοφορουν σε τιποτα Ιπποκρατειο, Ευαγγελισμο και τετοια.......εμας οι δικες μας ειναι κινκυ διεστραμμενες βρωμερες νοσοκομες με λατεξ μινι στολες ζαρτιερες και τακουνια (και οχι τα απλα......αυτα απο τις τσοντες με τους τρελλους πατους)
Καλά βρε πουλάκι μου, εσύ ξέρεις καλύτερα για τις βρωμερές νοσοκόμες και τακούνια ( δεν είναι πλέον γόβα στιλέτο;;; ).
Δώσε όμως και καμιά πληροφορία στο λαό για αυτά τα ιδιωτικά νοσοκομεία, να ξέρουμε στο μέλλον που να αποταθούμε για παν ενδεχόμενο;;;;;
Υ.Γ. Δεν είσαι Pokemon, στο Αβατάρ σου;;;;
Τί εστί χρυσό μου;;;
Με το καλό να το πάθειςκαθε βραδυ ειμαι τουμπανο δεν μ εχει παιασει ποτε καμμια μπατσινα να με "χωσει" μεσα.......της....