Νέα

Μουνάρες με στολή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
attachmentao9.jpg

Και μια κοπέλα της IDF που δείχνει να αγαπά την μουσική (κλαρίνο)

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κ σενα ? καταντανε βαρετες

Δεν καταλαβαινω τι λετε.......εμενα ολες οι νοσοκομες (και οι νοσοκομοι) οπου εχω νοσηλευτει κυκλοφορουσαν με στιλετο γοβα ή μποτα και δερματινες ή λατεξ στολες........ :P

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Δικιο εχεις gothiam.... Φιλε φλερ η προσωπικη μου νοσοκομα ειναι στη δουλεια τωρα και εχει βγει για νοσηλεια μαζι μια μουναρα γιατρο. Και οι 2 δεν φορανε τιποτα κατω απο τις στολες τους και τα μουνακια τους σταζουν, καθως περνανε απο θαλαμο σε θαλαμο προσπαθοντας να σωσουν οσο το δυνατον περισσοτερους οι οποιοι εχουν παθει απανωτα εμφραγματα, απο την θεα τους και μονο...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαινω τι λετε.......εμενα ολες οι νοσοκομες (και οι νοσοκομοι) οπου εχω νοσηλευτει κυκλοφορουσαν με στιλετο γοβα ή μποτα και δερματινες ή λατεξ στολες........ :P

Το χαβά σου εσύ, μικρή Pokemon...

Εδώ η πλειοψηφία ομιλεί για ΤΣΟΚΑΡΑ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βοήθεια !!
Θέλω τη γιατρό ...
Με τσόκαρα ή χωρίς ( και barefoot ακόμα καλύτερα)

Συνημμένα

• nurse96b.jpg
    nurse96b.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 29

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το χαβά σου εσύ, μικρή Pokemon...

Εδώ η πλειοψηφία ομιλεί για ΤΣΟΚΑΡΑ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μικρη ποκεμον??????? :2funny:
Ναι εγω παω σε ιδιωτικα νοσοκομεια ομως :2funny: εκει οι νοσοκομες ειναι οπως τις περιγραφει ο Ryu :P πιθανον αυτες με τα τσοκαρα να κυκλοφορουν σε τιποτα Ιπποκρατειο, Ευαγγελισμο και τετοια.......εμας οι δικες μας ειναι κινκυ διεστραμμενες βρωμερες νοσοκομες με λατεξ μινι στολες ζαρτιερες και τακουνια (και οχι τα απλα......αυτα απο τις τσοντες με τους τρελλους πατους) :P

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
να σου καρφωσει αυτη εναν καθετηρα και στο καπακι ενα βαθυ κλυσμα... γκαυλα....

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
μικρη ποκεμον??????? :2funny:
Ναι εγω παω σε ιδιωτικα νοσοκομεια ομως :2funny: εκει οι νοσοκομες ειναι οπως τις περιγραφει ο Ryu :P πιθανον αυτες με τα τσοκαρα να κυκλοφορουν σε τιποτα Ιπποκρατειο, Ευαγγελισμο και τετοια.......εμας οι δικες μας ειναι κινκυ διεστραμμενες βρωμερες νοσοκομες με λατεξ μινι στολες ζαρτιερες και τακουνια (και οχι τα απλα......αυτα απο τις τσοντες με τους τρελλους πατους) :P

Καλά βρε πουλάκι μου, εσύ ξέρεις καλύτερα για τις βρωμερές νοσοκόμες και τακούνια ( δεν είναι πλέον γόβα στιλέτο;;; ).
Δώσε όμως και καμιά πληροφορία στο λαό για αυτά τα ιδιωτικά νοσοκομεία, να ξέρουμε στο μέλλον που να αποταθούμε για παν ενδεχόμενο;;;;;

Υ.Γ. Δεν είσαι Pokemon, στο Αβατάρ σου;;;;
Τί εστί χρυσό μου;;;

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
43
Πόντοι
1
Δε νομίζω ότι έχω δώσει την εντύπωση ότι όλες οι νοσοκόμεσ ή οι γιατρίνεσ κυκλοφορούν έτσι. Ίσα ίσα είχα γράψει πιο πάνω ότι αυτή δεν είναι η πραγματικότητα. Είναι όμως αναμενόμενο κάποιεσ να κυκλόφορούν έτσι. Και δεν μιλάς για την πλειοψηφία αλλά για εκείνες κυρίως τις γιατρίνεσ που έχουν πρακτικά την άνεση να το κάνουν. Και ρώτησα παρά πολύ απλά αν κανείσ συνάδελφος του έτυχε καμιά περίπτωση που τον έφτιαξε πολύ. Τόσο απλά.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σας αφηνω γιατι παω να την παρω απο το νοσοκομειο. Σε 2 ωρες σχολαει και δεν θελω να χασω την βραδινη παρτουζα που εχουν οργανωσει.
Tonight we dine in hell...    

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά βρε πουλάκι μου, εσύ ξέρεις καλύτερα για τις βρωμερές νοσοκόμες και τακούνια ( δεν είναι πλέον γόβα στιλέτο;;; ).
Δώσε όμως και καμιά πληροφορία στο λαό για αυτά τα ιδιωτικά νοσοκομεία, να ξέρουμε στο μέλλον που να αποταθούμε για παν ενδεχόμενο;;;;;

Υ.Γ. Δεν είσαι Pokemon, στο Αβατάρ σου;;;;
Τί εστί χρυσό μου;;;

Ε βαριεμαι να γραφω συνεχεια στιλετο και στιλετο ειπα να γραψω τακουνι για αλλαγη........και δεν ειναι ποκεμον στο αβαταρ μου ειναι η pucca........και οχι δεν δινω πληροφοριες για τις παρτουζιαρες νοσοκομες τις κραταω ολες για παρτυ μου :2funny:

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
καθε βραδυ ειμαι τουμπανο δεν μ εχει παιασει ποτε καμμια μπατσινα να με "χωσει" μεσα.......της....

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
τησ φυλακης τα σιδερα ειναι για τους πι.....ποτες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom