Νέα

Μουνάρες με στολή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παδια τι λετε για τις κοπελες που κανουν promotion πχ τσιγαρα η ποτα με την στολη?η δικια μου παει γιαννενα για μια βδομαδα για ενα promotion σε τσιγαρα για μια βδομαδα γιαυτο ρωταω.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν σ'αυτή τη ζωή. Ακόμη και το χειρότερο σενάριο. :rolleyes:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
newego_LARGE_t_1101_54069190.JPG

file1670th0.jpg

gynaika%2Bstratiotis.png

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Για τις αεροσυνοδους δε πηρα απαντηση
είχα φίλο πιλότο (νέος) και μου έλεγε πως κάνανε όργια με τις αεροσυνοδούς στις στάσεις που έκαναν σε ενδιάμεσους σταθμούς. Μου είχε γνωρίσει και μερικές... Βέβαια δεν είναι όλες ίδιες, αλλά οι συγκεκριμένες τον έπαιρναν αβέρτα, τουλάχιστον από πιλότους...

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Παιδια η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα απο γνωστη εταιρεια τις ελλαδας ως αεροσυνοδος και απλα ηθελα να δωαν ισχυουν αυτες οι φημες για να ξερω..

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Παιδια η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα απο γνωστη εταιρεια τις ελλαδας ως αεροσυνοδος και απλα ηθελα να δωαν ισχυουν αυτες οι φημες για να ξερω..
εγω τωρα τυγνανει και γαμαω αεροσυνοδο κι εχει σχεση με καποιον εδω και χρονια...μου χει πει ομως επειδη εχουμε πιο free σχεση οτι τον εχει απατησει με πιλοτο και συγκεβερνητη...οχι ταυτοχρονα σε ξεχωριστο χρονο...διοτι κι αυτοι παντρεμενοι ανθρωποι ειναι ε και οσο να ναι τους εξηταρει η φαση ενος ιπταμενου...φιλε ξεκινα μαθηματα ελικοπτερου...αλλιως σε βλεπω να σερνεις το ελκηθρο του αη-Βασιλη το 2015...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom