Κωλαρα!Με τετοια καπουλια στο ΠΝ τι να κλασουν οι φρεγατες των εχθρων!!!Πάρτε και μία δικιά μας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
γυναικες στα ΠΓΥ υπαρχουν απο το 99 αν δε κανω λαθος. σε φρεγατες κτλ απο 2001.
και στις φρεγατες που ειναι σε τριμηνα εξω (αδριατικη, περσικος κτλ) περιτο να πουμε οτι ειναι πλωτα μπουρδελα... ;)
Μπα, μην το λες... πολλά ακούγονται αλλά λίγα (έως ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) γίνονται. Έχω φιλαράκι σε αντιτορπυλικό και πάνε 2μηνα και 3μηνα ταξίδια. Παπάρια... άντε να έχουν πέσει 1-2 καβλιά! Για παρτούζες και τέτοια που φανταζόμαστε ούτε κατά διάνοια!
Εξάλλου, σκεφτείτε το και λίγο ρε παιδιά... για Ελληνίδες μιλάμε! Και μάλιστα βαθμοφορεμένες! Για να πηδηχτούν θα πρέπει ο άλλος να έχει λεφτά, να έχει "πλάκα" (δηλαδή από Πλοίαρχος κι απάνω), να μην έχει μάτια για τις υπόλοιπες Υπαξιωματικούς του καραβιού, να έχει δύναμη (δηλαδή από Πλοίαρχος και πάνω πάλι!), να... να... να...!!! ΄Και μην μου πείτε ότι "άνθρωποι είναι κι αυτές ρε συ, πως αντέχουν για 2 και 3 μήνες άνευ ψωλής" γιατί... αντέχουν!!! Ή μάλλον δεν αντέχουν, αλλά προκειμένου να μην τις πούνε πουτάνες, εύκολες κι όλα αυτά τα περίεργα το κρατάνε αγάμητο και τίγκα στο πουρί!!!
Προσωπικά βέβαια δεν ξέρω. Μεταφέρω τις απόψεις του κολλητού που είναι αξιωματικός εκεί και κάτι θα ξέρει παραπάνω!
Εγω πιστεθω πως ειναι θεμα τυχης1μπορει στην μια φρεγατα να εχει ξηρασια και στην αλλη να ξεσκιζοντε στον πουτσο!Μπα, μην το λες... πολλά ακούγονται αλλά λίγα (έως ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) γίνονται. Έχω φιλαράκι σε αντιτορπυλικό και πάνε 2μηνα και 3μηνα ταξίδια. Παπάρια... άντε να έχουν πέσει 1-2 καβλιά! Για παρτούζες και τέτοια που φανταζόμαστε ούτε κατά διάνοια!
Εξάλλου, σκεφτείτε το και λίγο ρε παιδιά... για Ελληνίδες μιλάμε! Και μάλιστα βαθμοφορεμένες! Για να πηδηχτούν θα πρέπει ο άλλος να έχει λεφτά, να έχει "πλάκα" (δηλαδή από Πλοίαρχος κι απάνω), να μην έχει μάτια για τις υπόλοιπες Υπαξιωματικούς του καραβιού, να έχει δύναμη (δηλαδή από Πλοίαρχος και πάνω πάλι!), να... να... να...!!! ΄Και μην μου πείτε ότι "άνθρωποι είναι κι αυτές ρε συ, πως αντέχουν για 2 και 3 μήνες άνευ ψωλής" γιατί... αντέχουν!!! Ή μάλλον δεν αντέχουν, αλλά προκειμένου να μην τις πούνε πουτάνες, εύκολες κι όλα αυτά τα περίεργα το κρατάνε αγάμητο και τίγκα στο πουρί!!!
Προσωπικά βέβαια δεν ξέρω. Μεταφέρω τις απόψεις του κολλητού που είναι αξιωματικός εκεί και κάτι θα ξέρει παραπάνω!
Επισης να προσθεσω οτι αν ξεσκιζοντε στον πουτσο μιλαμε οτι θα γινοντε απιστευτα σκηνικα!Εδω αμαν και πως να βρεις καμια γιατρο η νοσοκομα η στρατιωτικινα να την ντυσεις...φαντασου ενα πλοιο γεματο στολες κτλ!Κανονικη τσοντα θα γυριζουν!
Επισης να προσθεσω οτι αν ξεσκιζοντε στον πουτσο μιλαμε οτι θα γινοντε απιστευτα σκηνικα!Εδω αμαν και πως να βρεις καμια γιατρο η νοσοκομα η στρατιωτικινα να την ντυσεις...φαντασου ενα πλοιο γεματο στολες κτλ!Κανονικη τσοντα θα γυριζουν!
στολη αγγα μεσα στο λαδι και την μπιχλα να βρωμαει απο χιλιομετρο δεν εχεις δει μαλλον ε?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Παιδιά,τα κορίτσια μας-οι Αξιωματικίνες-είναι ΟΚ.Για τις άλλες άστα να πάνε...
Παιδιά,τα κορίτσια μας-οι Αξιωματικίνες-είναι ΟΚ.Για τις άλλες άστα να πάνε...
+1 αν και λιγο φουσκωμενες στη ΣΝΔ... σε βαζουν κατω για πλακα
ολες οι καλες απο την ΣΜΥΝ πανε για 20 μερες περιπου ΝΔΑ και μετα βουρ για να κανουν τις γραμματεις σε ανωτατους.
ενα ντουζακι...μετα πεταει την εξοδο...και ειναι ετοιμη για να υπηρετησει την μαμα η τον μπαμπα πατριδο!!!στολη αγγα μεσα στο λαδι και την μπιχλα να βρωμαει απο χιλιομετρο δεν εχεις δει μαλλον ε?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ελπίζω να έχει ανέβει το επίπεδο στο ΠΝ από τότε που υπηρετούσα εγώ ('94 - '95), γιατί τότε οι κελευστίνες με το ζόρι βλέπονταν. 20 μήνες τις έφαγα στη μάπα (από κανένα Κ/Φ, θα μου πείτε, καλύτερα...).
Σε παραπέμπω Sinbarr στην παραπάνω φωτο.Αλλά δυστυχώς εγώ τηρώ ευλαβικά την Παροιμία που λέει ότι στη γειτονιά μας δεν κατουράμε..
Υ.Γ. Και για όσους δε γνωρίζουν από ΠΝ,τα ωραιότερα μωρά είναι στην Υ.Υ.Όλες πρώτη σειρά στις παρελάσεις μας..Και τώρα που είναι και καλοκαίρι,όταν βγαίνουν από τη δουλειά είναι για πολλά εγκεφαλικά!!!!
Σε παραπέμπω Sinbarr στην παραπάνω φωτο.Αλλά δυστυχώς εγώ τηρώ ευλαβικά την Παροιμία που λέει ότι στη γειτονιά μας δεν κατουράμε..
Υ.Γ. Και για όσους δε γνωρίζουν από ΠΝ,τα ωραιότερα μωρά είναι στην Υ.Υ.Όλες πρώτη σειρά στις παρελάσεις μας..Και τώρα που είναι και καλοκαίρι,όταν βγαίνουν από τη δουλειά είναι για πολλά εγκεφαλικά!!!!
Ελπίζω να έχει ανέβει το επίπεδο στο ΠΝ από τότε που υπηρετούσα εγώ ('94 - '95), γιατί τότε οι κελευστίνες με το ζόρι βλέπονταν. 20 μήνες τις έφαγα στη μάπα (από κανένα Κ/Φ, θα μου πείτε, καλύτερα...).
εγω λεω για ΓΕΝ 4ο οροφο... μωρα σαν την γραμματεα του γραφειου τυπου επι καραδημα λιγα ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μήπως θα σε χάλαγε η γραμματέας του πρώην Αρχηγού??????
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Φιλε τελεια φωτο σε ευχαριστω πολυ.Με τρελαινουν οι ΠΝιτισες και κυριως οι Λιμενικινες στο Λιμανι.Περυσι παραλιγο να χασω το πλοιο εξαιτιας μιας που μας ειχε κανει ολους καγκελα με την στρινγκια τα γελακια και τα κουνηματα της.Αρκετεσ κανουν την δουλεια τους σοβαρα αλλα εχει και μερικες για κωλομπαρο κατευθειαν μιλαμε.Βαλε και καμια αλλη αν εχεις.Πάρτε και μία δικιά μας...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Λιμενικίνα είναι δυστυχώς..Αλλιώς θα την έπαιρνα βοηθό μου!!!!!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Η αλλη με το στρινγκακι βοηθος σου ειναι?Λιμενικίνα είναι δυστυχώς..Αλλιώς θα την έπαιρνα βοηθό μου!!!!!!!
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Ολος ο στολος εδω ειναι τελικαμπαααα, απλα με την αλλη ειχα καθημερινη επαφη
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όχι δυστυχώς ...Η αλλη με το στρινγκακι βοηθος σου ειναι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις