proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σωστος !!!!!!
Οι μουναρες πρεπει να εχουν καθαροαιμα αρσενικα διπλα τους πραμα που δεν συμβαινει
Ξεκινάμε από μια βασική θεωρία που υπάρχει και σε βιβλίο: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.
Και κάτι τελευταίο για τον φίλο που είπε ότι λιώνει στο γυμναστήριο: Οι γυναίκες ερωτεύονται με τα αυτιά ενώ οι άντρες με τα μάτια! Με πιάνεις?
ʼβυσσος το νιμού της γυναίκας....
Ετσι φιλε συμφωνω οι ηλιθιες οι γυναικες "ευνουχιζουν" τα καθαροαιμα και πανε με κατι τρεντο -πουσταδερφες και κατι demi αντρακια και κατι πιθηκους και μετα ψαχνουν και δε βρισκουν καθαροαιμα.ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΘΗΛΥΚΟ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΕΛΟΣΤο θέμα είναι ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΑ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ (Κ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ) ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ...
που κι αυτό, είναι ΔΥΣΤΗΧΩΣ "είδος προς εξαφάνιση"
ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ + ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ...
οσο και να εχουν αλλάξει οι εποχές,
ο αντρας δεν παυει να ειναι ο ΚΥΝΗΓΟΣ και η γυναίκα το ΘΗΡΑΜΑ, ετσι ηταν ετσι ειναι ετσι θα ειναι
Δεν ειναι τυχαίο που οι καταδρομείς εχουν σαν σύνθημα το
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ (αλλα και ο επιμένων θα έλεγα εγω)
ολα τα καστρα πέφτουν αρκεί ο πολιορκητής να εχει υπομονή,ηθικό και καλό εξοπλισμό-οπλισμό
Ο άντρας πρέπει να προσφέρει 3 πράγματα που είναι απαραίτητα για την γυναίκα:
(1) Ασφάλεια (να την προστατεύει)
(2) Eξασφάλιση (οικονομική)
(3) Ερωτική ασφάλεια (γούτσου-γούτσου!)
Κανείς και ποτέ δεν μπορεί να είναι στο 100% και στα 3. Το ΣΥΝΟΛΟ και των τριών πάει στο 100%. Το ιδανικό είναι να τα έχει κάποιος μοιρασμένα στο 33.33%. Πρέπει να υπάρχει balance...
Ε ή ειμαστε το αδυναμο φυλο ή δεν ειμαστε τελος παντων......
Σωστος ο παιχτης το αυθεντικο θηλυκο ξερει τι θελει και δε σε βασανιζει για να πεσει εξαλλου ο ερωτας ειναι απολαυση!Συμφωνώ! Αλλά αντίστοιχα αξιόλογη θα πρέπει να είναι και η γυναίκα-θηλυκό... και όχι απλά όμορφη!
Duracell και πάλι Duracell έστω και κατά 90%
Εμεις παμε στα γυμναστηρια και λιωνουμε εχουμε απιστευτη εμπειρια απο πουτανες και οχι μονο και οι μουναρες προτιμουν τα τσουτσεκια.Ξερεις ειναι θεμα αντρικου εγωισμου για μενα οι μουναρες πρεπει να εχουν καθαροαιμα αρσενικα διπλα τους πραμα που δεν συμβαινει
Το θέμα είναι ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΑ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ (Κ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ) ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ...
που κι αυτό, είναι ΔΥΣΤΗΧΩΣ "είδος προς εξαφάνιση"
ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ + ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ...
Βασικα πιστευω οτι αν πας και πεις σε μια γκομενα φατσα φορα οτι την θες ΑΠΛΑ για το σεξακι δε νομιζω οτι θα σου ζητησει "ασφαλεια" και "κουλτουρα"........ανατομικα να εισαι κομπλε μονο και απο κει και περα ολα καλα.........το θεμα ειναι ποιος το κανει αυτο.......
Καμια σχεση απλα εγω λεω οτι αυτος που ειναι αντρας εχει ΑΡΧΙΔΙΑ και πηγαινει με πουτανες,μαγκια του και επισης λιωνει στο γυμναστηριο παλι μαγκια του αλλα βλεπεις τους μουνους πλαι σε πουστοφλωρους.Οι μαγκες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τρενο....Χωρίς παρεξήγηση αλλά "καθαρόαιμο αρσενικό" είναι αυτός που χτυπάει 200 επαναλήψεις στο πεκ - ντεκ βγάζοντας κραυγές δυσκοίλιου ελέφαντα, τρώγοντας κρεατίνες και άλλα συμπληρώματα και φορώντας φοσφοριζέ κολάν διηγείται πόσες ώρες προπόνηση (η λέξη γυμναστική παραπέμπει σε μπούληδες και δεν χρησιμοποιείται) έχει κάνει σε άλλους της αυτής συνομοταξίας;
Και το γεγονός ότι κάποιος έχει εμπειρία στις πουτάνες τον κάνει πιο θελκτικό στις άλλες γυναίκες;
Οι γυναίκες βιώνουν τον έρωτα εγκεφαλικά...
Ετσι μπραβο τωρα νομιζω οτι αρχιζεις να με καταλαβαινεις.Ο αντρας εχει ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΤΛτο αλλο ? η εγω τα βλεπω λαθος γμτ.
εγω ένα πραμα ξερω ?.
Οσες μα οσες φορες εχω βγει εξω μπουσουκια ρε φευγουνε ολες ΑΓΑΜΙΤΕΣ
εγω παντρεμενος κλπ. δεν μπορω να κανω σχεση δεν θελω οπως θελετε παρτετο .
Λεω ότι βλεπω και είναι αντικειμενο συζητησης πολλες φορες μεχρι που θα παραστρατισουμε στο τελος ?.. αφου λεμε τη στο διαολο δεν γαμαει πλεον οι νεολαια ? εμεις ψαχναμε ρε γαμωτο να γκαστρωσουμε μεχι και γαιδαρα στην ανηφορα?...που λεει ο λογος ?..τι εχει γινει ?
Ειδατε το ξανθο μουνι με τον πιθηκο τι απηχηση εχει... φτασαμε τις 12 σελιδες!