You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνάρες με μαλάκες γκόμενους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 423
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
νιτσα μου την πεφτεις?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα
αμα επιμενετε για τριολε
κ γι αυτο θες να ζεσταθει το κλιμα
να κανω την καρδια μου πετρα κ να το κανω
αμα επιμενετε για τριολε
κ γι αυτο θες να ζεσταθει το κλιμα
να κανω την καρδια μου πετρα κ να το κανω
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω!!!!!!!!!!
g69 ετσι οπως πας βλεπω εμεις να πινουμε καφεδακια στο μνημοσυνο σου!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω!!!!!!!!!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εεεεεεεεεεγω τετοιο πραγμα?
νιτσα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις....
νιτσα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι εννοεις....
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ε απο καπου πρεπει να ξεκινησω γιου νοου!!!
αν κ απ'ο,τι βλεπω ουτε με ατομικη δε καθαριζει αυτο το χαλι!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ε απο καπου πρεπει να ξεκινησω γιου νοου!!!
Την πίπα σου εσύ λακαμάκο
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Ξεκινα να σβηνεις ποστς..........ο μποτοφιλος ειναι ακομα στη σελιδα 2.......
οχι! ειναι ολα κακο μονταζ!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
νομιζεις!!!!!!!
τα ξερω ολα!
καλα εσυ δε ντρεπεσαι να της κανεις πλατες? σε ειχα για φιλη!!!
τα ξερω ολα!
καλα εσυ δε ντρεπεσαι να της κανεις πλατες? σε ειχα για φιλη!!!
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Την πίπα σου εσύ λακαμάκο
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 216
Μαγκες καταλαβετε το....
Το "μαλακας" ειναι καθαρα υποκειμενικο!
Ποσες φορες δεν σας εχει τυχει ατομο που να το εχετε τελειως για τον πουτσο επειδη δειχνει καπως, αλλα τελικα ναναι τελειος το αντιθετο!
Δεν πα να σαι κουκλος, να χεις λεφτα με την σεσουλα, να σαι πρωτη μουρη, αμα εισαι μονοχνωτος και χωρις προσωπικοτητα, εισαι τελειωμενος!
Οι τυποι που ναι πλεηαζ, απλα εχουν χαρακτηρα!Οποιος κι αν ειναι αυτος ο χαρακτηρας, αν υπαρχει και ειναι εντονος και τρου, δατ μεικς α πλεηα!
Κ δω που τα λεμε, ο κοσμος δυστυχως (αντρες-γυναικες) καπου-καπου μου φαινονται πολυ ιδιοι!
Τα ιδια στυλακια, κανενα ουσιαστικο χομπυ η προσωπικο ενδιαφερον, η ενα ψωνιο εστω ρε αδερφε, τουλαχιστον κατι να πηγαζει απτην ψυχη και να ναι γνησιο!
Μας εχουν μαθει στο "ωριμο" βλεπετε αδερφια, και το να πουλας την τρελα σου η να κανεις την καυλα σου μπαη μπειηνγκ γιορσελφ μπορει να θεωρηθει "ανωριμο"!
Πολλοι ανθρωποι εχουν συστολες για τα παντα, δεν θελουν να ξεφυγουν απτα πλαισια που μεγαλωσαν, και ακολουθουν τον συρμο ρε συντροφια!
Πανε εκει που πανε ολοι να κανουν τα ιδια πραματα!
Αλλοι παλι απλα την βρισκουν αραζωντας ολη μερα σε μια καφετερια κοβοντας κινηση, χαζευοντας γκομενες και μιλωντας για ποδοσφαιρο και για το πως θα καβουρεψουν τα χρεπια τους!Αυτοι δεν αποτελουν ουσιωδεις ανθρωπους και εχουν κατι το πολυ κοινο!
Οπως εγω δεν μπορω ν ακουω την καθε βλαμμενη να λεει για τα κουτσομπολια των "διασημοτητων", ετσι δεν μπορει κι αυτη ν ακουει εμενα να της μιλαω για τον Ατρομητο η τον Ιωνικο ξερω γω-
Και ειναι αισχροι επισης οι τυποι που ολη μερα ειναι στα τζυμια, και ολη μερα περιποιουνται τον εαυτουλη τους-ο αντρας ρε γαιδουρια απτην φυση του, μονο οταν ειναι ανετοχαλαρος κι απεριποιητος δειχνει(δλδ οταν ειναι περιποιημενος μεχρι το σημειο ποθ νιωθει ανετα με την παρτη του!)Αυτοι που κανουν αποτριχωσεις ολη μερα, κοιτιουνται στον καθρεπτη και προσεχονται αντανακλουν μια εικονα ανασφαλη ατομου στις γκομενες, σε αντιθεση με τον σταρχιδιστη πιμπ που απλα σταηλαρει με το ναναι ανετος και κουλ, που δειχνει οτι τα χει ανετα και καλα με τον εαυτο του, και δεν δινει ουτε δυο αχυρα για το τι λενε οι αλλοι γι αυτον...Ειναι χαρουμενος στην τρελα του, και αυτο του αρκει!
Καταλαβατε μορτες?
Το "μαλακας" ειναι καθαρα υποκειμενικο!
Ποσες φορες δεν σας εχει τυχει ατομο που να το εχετε τελειως για τον πουτσο επειδη δειχνει καπως, αλλα τελικα ναναι τελειος το αντιθετο!
Δεν πα να σαι κουκλος, να χεις λεφτα με την σεσουλα, να σαι πρωτη μουρη, αμα εισαι μονοχνωτος και χωρις προσωπικοτητα, εισαι τελειωμενος!
Οι τυποι που ναι πλεηαζ, απλα εχουν χαρακτηρα!Οποιος κι αν ειναι αυτος ο χαρακτηρας, αν υπαρχει και ειναι εντονος και τρου, δατ μεικς α πλεηα!
Κ δω που τα λεμε, ο κοσμος δυστυχως (αντρες-γυναικες) καπου-καπου μου φαινονται πολυ ιδιοι!
Τα ιδια στυλακια, κανενα ουσιαστικο χομπυ η προσωπικο ενδιαφερον, η ενα ψωνιο εστω ρε αδερφε, τουλαχιστον κατι να πηγαζει απτην ψυχη και να ναι γνησιο!
Μας εχουν μαθει στο "ωριμο" βλεπετε αδερφια, και το να πουλας την τρελα σου η να κανεις την καυλα σου μπαη μπειηνγκ γιορσελφ μπορει να θεωρηθει "ανωριμο"!
Πολλοι ανθρωποι εχουν συστολες για τα παντα, δεν θελουν να ξεφυγουν απτα πλαισια που μεγαλωσαν, και ακολουθουν τον συρμο ρε συντροφια!
Πανε εκει που πανε ολοι να κανουν τα ιδια πραματα!
Αλλοι παλι απλα την βρισκουν αραζωντας ολη μερα σε μια καφετερια κοβοντας κινηση, χαζευοντας γκομενες και μιλωντας για ποδοσφαιρο και για το πως θα καβουρεψουν τα χρεπια τους!Αυτοι δεν αποτελουν ουσιωδεις ανθρωπους και εχουν κατι το πολυ κοινο!
Οπως εγω δεν μπορω ν ακουω την καθε βλαμμενη να λεει για τα κουτσομπολια των "διασημοτητων", ετσι δεν μπορει κι αυτη ν ακουει εμενα να της μιλαω για τον Ατρομητο η τον Ιωνικο ξερω γω-
Και ειναι αισχροι επισης οι τυποι που ολη μερα ειναι στα τζυμια, και ολη μερα περιποιουνται τον εαυτουλη τους-ο αντρας ρε γαιδουρια απτην φυση του, μονο οταν ειναι ανετοχαλαρος κι απεριποιητος δειχνει(δλδ οταν ειναι περιποιημενος μεχρι το σημειο ποθ νιωθει ανετα με την παρτη του!)Αυτοι που κανουν αποτριχωσεις ολη μερα, κοιτιουνται στον καθρεπτη και προσεχονται αντανακλουν μια εικονα ανασφαλη ατομου στις γκομενες, σε αντιθεση με τον σταρχιδιστη πιμπ που απλα σταηλαρει με το ναναι ανετος και κουλ, που δειχνει οτι τα χει ανετα και καλα με τον εαυτο του, και δεν δινει ουτε δυο αχυρα για το τι λενε οι αλλοι γι αυτον...Ειναι χαρουμενος στην τρελα του, και αυτο του αρκει!
Καταλαβατε μορτες?
proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ananias εχεις απολυτο δικιο ?..
συνηθως βεβαια σε αυτο που ανεφερε ο φιλος που ανοιξε το θεμα όταν μιλαμε για θεομουνα ??. ? είναι καθαρα για τα λεφτα ??.
Τωρα προσωπικη εμπειρια απο πιτσιρικας ??.
ενα φιλαρακι οχι ομορφος ?? ένας μετριος σε ομορφια
ε ολες η γκομενες πηγαιναν μαζι του λες και ειχε μελι ?!!!!!!!!
ειναι να εχεις το κατι ??. δεν μπορουσαμε να το εξηγησουμε με τιποτε ??.
ρε μελι λεμε μπορω να σου πω και περιπτωση που του κολλαγανε κιολας ?.
στο μονο που καταληξαμε ( για να μην τρελαθουμε και παμε σε κανα ψυχιατρο ?εχω προβλημα γιατρε μου ?)ειναι ότι εχει το κατι που τραβαει της κοπελες ?.. τελος
α και από χαρακτηρα σαν ατομο κλπ ????? προσεξε αυτο ??..
ενω κυνηγαγαμε ολοι ένα τρελο μουν?. τα φτιαχνει μαζι του ??. του λεει θελω να κανω ερωτα και τη της λεει ?????
δεν ειμαι ετοιμος ακομα ?..???????? την εφτυσε κιολας ?.. και αυτη κολλημενη μαζι του
μιλαω για την ομορφη ηλικια 20-25 που τα ειχαμε γραμμενα όλα στα αρχ ?? μας
τα συμπερασματα δικα σας
για μενα όχι μονο αβυσσος αλλα ??.
συνηθως βεβαια σε αυτο που ανεφερε ο φιλος που ανοιξε το θεμα όταν μιλαμε για θεομουνα ??. ? είναι καθαρα για τα λεφτα ??.
Τωρα προσωπικη εμπειρια απο πιτσιρικας ??.
ενα φιλαρακι οχι ομορφος ?? ένας μετριος σε ομορφια
ε ολες η γκομενες πηγαιναν μαζι του λες και ειχε μελι ?!!!!!!!!
ειναι να εχεις το κατι ??. δεν μπορουσαμε να το εξηγησουμε με τιποτε ??.
ρε μελι λεμε μπορω να σου πω και περιπτωση που του κολλαγανε κιολας ?.
στο μονο που καταληξαμε ( για να μην τρελαθουμε και παμε σε κανα ψυχιατρο ?εχω προβλημα γιατρε μου ?)ειναι ότι εχει το κατι που τραβαει της κοπελες ?.. τελος
α και από χαρακτηρα σαν ατομο κλπ ????? προσεξε αυτο ??..
ενω κυνηγαγαμε ολοι ένα τρελο μουν?. τα φτιαχνει μαζι του ??. του λεει θελω να κανω ερωτα και τη της λεει ?????
δεν ειμαι ετοιμος ακομα ?..???????? την εφτυσε κιολας ?.. και αυτη κολλημενη μαζι του
μιλαω για την ομορφη ηλικια 20-25 που τα ειχαμε γραμμενα όλα στα αρχ ?? μας
τα συμπερασματα δικα σας
για μενα όχι μονο αβυσσος αλλα ??.
ε ειναι και θεμα αντρικου εγωισμου,λες γιατι αυτη η μουναρα ειναι μ'αυτον τον πιθηκο και οχι με μενα?Θα θελα να γινοταν μια παρεξηγηση να τον ξεσκιζα στο ξυλο για να της δειξω οτι κοπελα μου αυτος που εχεις διπλα σου ειναι πιθηκος και οχι αντρας.Ειμαι αρρωστος ε?