λαμβάνωντας υπ όψιν τα παραπάνω επισκεψουλα οχι σε ct αλλά σε ένα καρδιολόγο για ένα τεστ κοπώσεως.και μια γενική αίματος και θα ξέρης τι γίνεται, όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.παλικαρι μου, αν το μουδιασμα ειναι πριν τελειωσεις, και φυσικα δεν προερχεται απο συνεχομενη για πολυ ωρα ιδια σταση του σωματος, μαλλον πρεπει να επισκεφθεις καποιο γιατρο. Εισαι πολυ νεαρος ακομα για να ανησυχεις με τετοια πραγματα, αλλα καλο ειναι να προλαβεις κατι, αν υπαρχει, παρα να τρεχεις μεταγενεστερα.
Εννοειται οτι δεν "χαπακωνεσαι" για καλυτερες επιδοσεις, ε? Αν συμβαινει κατι τετοιο, ειναι απολυτα φυσιολογικο το μουδιασμα....απλα μειωσε την δοσολογια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουδιάζουν τα πόδια μου πριν τελειώσω... είναι φυσιολογικό?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fuckyes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ρε φιλε εισαι σοβαρος ?Κάποιες φορες λίγο πριν τελειώσω μουδιάζουν τα πόδια μου.
Την τελευταία φορα όμως μούδιασα σχεδόν ολόκληρος ακόμη και το κεφάλι μου ενώ μετά για λίγα δευτερα αφού τελειωσα δε μπορούσα να σφίξω το χέρι μου, προς στιγμή νόμιζα ότι κάτι άσχημο μου συνέβη(καρδιακό) αλλα μετά από λίγο και αφού σηκώθηκα ήμουν εντάξει
Το sex διήρκησε φυσιολογικά και ήταν ok χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο
Επίσης δεν ήμουν κουρασμένος, είμαι 25
Εχει συμβεί σε κανέναν από εσάς ?????
Μπορεί να φταίει η στάση (πισωκολλητό) η ότι είχα καιρό (καμια βδομάδα) να κάνω οτιδήποτε?
Πάντως εγώ πήρα μεγάλη τρομάρα
edit_Duracell: Αλλαγή τίτλου-χαρακτήρων. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish !!!
γραφεις για ενα προβλημα υγειας σε ενα μπουρδελοσαϊτ και περιμενεις σοβαρη απαντηση?
πηγαινε σε καποιο καρδιολογο να του περιγραψεις τα συμπτωματα σου και να σε εξετασει...
Είσαι εγκληματίας ρε!!!Δεν ντρέπεσαι με κανεις άνθρωπο της ξενιτιάς να βλέπω κοκορέτσια;;;Που να το βρω Αγγλία μωρέ;;;
Μπυτζαμες σοβρακα και εφυγες.... Ο Ευαγγελισμός απόψε εφημερευει
Εσύ θα με πεθάνεις σήμερα!!!
street_of_dreams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατρέ μου, έχω πρόβλημα:βήχω και κλάνω, έχω φόβο να πεθάνω;;;Την τελευταία φορα όμως μούδιασα σχεδόν ολόκληρος ακόμη και το κεφάλι μου ενώ μετά για λίγα δευτερα αφού τελειωσα δε μπορούσα να σφίξω το χέρι μου, προς στιγμή νόμιζα ότι κάτι άσχημο μου συνέβη(καρδιακό) αλλα μετά από λίγο και αφού σηκώθηκα ήμουν εντάξει
edit_Duracell: Αλλαγή τίτλου-χαρακτήρων. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish !!!
Εμπρός, συνάδελφοι, συναγωνιστές κλπ: συμβουλέψτε τον σύντροφο, κινδυνεύει; Τι αγωγή πρέπει ν' ακολουθήσει;Παθολογικά τα αίτια;Η παρατεταμένη αγαμία ή η συχνή μαλακία τον οδήγησαν στο μούδιασμα ολίγον προ της εκσπερματώσεως;Τι λένε τα κιτάπια σας;
Βρε, ουστ!
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 659
- Πόντοι
- 4.995
Κάποιες φορες λίγο πριν τελειώσω μουδιάζουν τα πόδια μου.
Την τελευταία φορα όμως μούδιασα σχεδόν ολόκληρος ακόμη και το κεφάλι μου ενώ μετά για λίγα δευτερα αφού τελειωσα δε μπορούσα να σφίξω το χέρι μου, προς στιγμή νόμιζα ότι κάτι άσχημο μου συνέβη(καρδιακό) αλλα μετά από λίγο και αφού σηκώθηκα ήμουν εντάξει
Μπορεί να φταίει η στάση (πισωκολλητό) η ότι είχα καιρό (καμια βδομάδα) να κάνω οτιδήποτε?
Πηγαινε να κοιταξεις λιγο το Σακχαρο σου...
Το ειχε και ενας φιλος μου και πεθανε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οζον πινεις?η διατροφη μου ειναι χαλια πραγματι
αυριο παω για εξετασεις παντως
ελπιζω να μην εχω τιποτα στη καρδια παντος
γιατι ειναι το σημαντικοτερο οργανο
Επισκέπτης
οχι..τυπε οζον πινεις?
τρωει ομως πολυ μερεντα..
εχει προβλημα???
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μουδιαζει γιατι δεν πινει οζον τυπεοχι..
τρωει ομως πολυ μερεντα..
εχει προβλημα???
το λεει καο ο φυκιωρης
Επισκέπτης
μεχρι & ο ρουφιανος αρχισε να βαζει βιντεακια του..μουδιαζει γιατι δεν πινει οζον τυπε
το λεει καο ο φυκιωρης
τιτανας ο φυκιωρης..
σιγουρα χτυπαει ct..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι τυποςμεχρι & ο ρουφιανος αρχισε να βαζει βιντεακια του..
τιτανας ο φυκιωρης..
σιγουρα χτυπαει ct..
Ψυχραιμία φιλαράκο, δεν είναι τίποτα.
Τα ιδια ειχε και ενας άλλος και δεν τον προλάβαμε!!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τώρα φταίω να ανοίξω ένα θρέντ με τίτλο..."όταν κατουράω με πιάνει έξαψη,αλλά ξέχασα να σας πώ ότι φοράω ντυτές 3 κουβέρτες μάλλινες"?
πιθανων αυξηση των τιμων σακχαρου,τριγλυκεριδιων,με πιθανη αυξηση των λιπιδιων στο συκωτι φερεις κατεπιγουσας ιατρικης εξετασης,πιθανοτητες ελαφρου εμφραγματος παρακαλω οπως μεταβειτε στο πλησιεστερο ιατρικο κεντροΚάποιες φορες λίγο πριν τελειώσω μουδιάζουν τα πόδια μου.
Επισκέπτης
Η γκόμενα έκανε ασκήσεις kegel και τον εσφιγγε σφιχτά μέσα της μάλλον..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις