Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Αχαχαχαχαχαχα !!
Τι πόσταρε ρε το άτομο?! Θεος
Απο την πολυ αγαμια αρχισαν οι παραισθησεις
του τσακ νορις δεν τολμαει να του την παιξει κανεις τυπε....Μηπως εισαι ο chuck norris??
θυμασε και μετα που σε γαμησα τη μου ελεγεs?Εγώ ήμουν αυτή που του τον έπαιξε.
Επιβεβαιώνω
ηταν κατι που δεν μου ειχε ξανατυχη και εχυσα μπαμ ισωs με επηρεασε και ο κοσμοsΕγώ πάντως περιμένω να μ περιγράψει ο τύπος την δεύτερη συνάντηση με αυτήν την εργατική σεξοβόμβα π κατάφερε να τον κάνει να χύσει μετά από 5 μήνες.. Περιμένω μία πραγματική ιστορία πάθους για να εξιλεωθώ..
έχεις δίκιο φίλε, άστους να λένε μαλακίες: όταν είσαι μόνος στην κρεβατοκάμαρα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς κι έτσι δεν χύνεις εύκολα. Αντίθετα όταν είσαι ανάμεσα σε κόσμο χαλαρώνεις πιο εύκολα και χύνεις στο τσακ μπαμ. Έτσι ακριβώς λειτουργεί το 99,9% ανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμοηταν κατι που δεν μου ειχε ξανατυχη και εχυσα μπαμ ισωs με επηρεασε και ο κοσμοs
λοιπον παιδεs θα σαs πω για κατι που μου ετυχε χτεs μεσα σε λεωφορειο εχω μπει μεσα και εχω κατσει πισω πισω σε μια σταση μπαινει ενα μουνι και ερχεται και κολαει την κολαρα τηs στον πουτσο μου εχω καβλωσει και αρχιζει και γελαει κοιτωνταs με απο το παραθυρο και κωλοτριβεται τηs τον πεταω εξω και βαζωνταs το χερι τηs μου τον πιανει και τον παιζει μαs εχουν παρει πρεφα αλλα δεν μιλαει κανειs και κοιτανε ολοι σαν να τουs αρεσει το θεαμα εκει εχω μεινει μαλακαs και την ωρα που ειναι να χυσω τον αρπαω τον πουτσο μου απο τα χερια τηs τηs σηκωνω την φουστα και τηs πεταω τα σπερματα πανω στην κωλαρα τηs ........τεtοια κωλοφαρδια δεν περιμενα οτι θα ειχα παντωs το γκομενακι ειναι παντρεμενο αλλα γενικα τηs αρεσει να προκαλει και να πηδιεται απο δω και απο κει μου δωσε τηλ και μου πε οτι εχει φιλεs που γαμιουνται ενω ειναι παντρεμενεs
φυσικα πιστευω οτι εγινε,εμενα μου εχει συμβει 5 φορες αλλα στο μετροΚαι θέλεις να πιστέψουμε ότι αυτό που περιγράφεις έγινε;
ποια ηταν η συμπεριφορα του κοσμου;βαραγαν παλαμακια;οταν εχυσες φωναξαν γκολ;ηταν κατι που δεν μου ειχε ξανατυχη και εχυσα μπαμ ισωs με επηρεασε και ο κοσμοs