pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κι ομως είναι αληθεια!!!!!!!!!!! (λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα)Και θέλεις να πιστέψουμε ότι αυτό που περιγράφεις έγινε;
Κι ομως είναι αληθεια!!!!!!!!!!! (λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα)Και θέλεις να πιστέψουμε ότι αυτό που περιγράφεις έγινε;
τυπε στειλε το σεναριο στον σειρηνακη,ισως το κανει ταινιαλοιπον παιδεs θα σαs πω για κατι που μου ετυχε χτεs μεσα σε λεωφορειο εχω μπει μεσα και εχω κατσει πισω πισω σε μια σταση μπαινει ενα μουνι και ερχεται και κολαει την κολαρα τηs στον πουτσο μου εχω καβλωσει και αρχιζει και γελαει κοιτωνταs με απο το παραθυρο και κωλοτριβεται τηs τον πεταω εξω και βαζωνταs το χερι τηs μου τον πιανει και τον παιζει μαs εχουν παρει πρεφα αλλα δεν μιλαει κανειs και κοιτανε ολοι σαν να τουs αρεσει το θεαμα εκει εχω μεινει μαλακαs και την ωρα που ειναι να χυσω τον αρπαω τον πουτσο μου απο τα χερια τηs τηs σηκωνω την φουστα και τηs πεταω τα σπερματα πανω στην κωλαρα τηs ........τεtοια κωλοφαρδια δεν περιμενα οτι θα ειχα παντωs το γκομενακι ειναι παντρεμενο αλλα γενικα τηs αρεσει να προκαλει και να πηδιεται απο δω και απο κει μου δωσε τηλ και μου πε οτι εχει φιλεs που γαμιουνται ενω ειναι παντρεμενεs
Κομμενο για σενα το μετρο!!!!!!!!!!!!φυσικα πιστευω οτι εγινε,εμενα μου εχει συμβει 5 φορες αλλα στο μετρο
σταση λυσσιατρείο τυπεσε ποια γραμη λεωφορειου ηταν ?
Εσυ γράφε στα ελληνικα και ασε τα τρόλευ ήσυχαpaidia kai emena mou exei simbei alla sto trolei
λοιπον παιδεs θα σαs πω για κατι που μου ετυχε χτεs μεσα σε λεωφορειο
Και μετα λεει ξυπνησες αναστατωμενος και με κολλημενο σωβρακολοιπον παιδεs θα σαs πω για κατι που μου ετυχε χτεs μεσα σε λεωφορειο εχω μπει μεσα και εχω κατσει πισω πισω σε μια σταση μπαινει ενα μουνι και ερχεται και κολαει την κολαρα τηs στον πουτσο μου εχω καβλωσει και αρχιζει και γελαει κοιτωνταs με απο το παραθυρο και κωλοτριβεται τηs τον πεταω εξω και βαζωνταs το χερι τηs μου τον πιανει και τον παιζει μαs εχουν παρει πρεφα αλλα δεν μιλαει κανειs και κοιτανε ολοι σαν να τουs αρεσει το θεαμα εκει εχω μεινει μαλακαs και την ωρα που ειναι να χυσω τον αρπαω τον πουτσο μου απο τα χερια τηs τηs σηκωνω την φουστα και τηs πεταω τα σπερματα πανω στην κωλαρα τηs ........τεtοια κωλοφαρδια δεν περιμενα οτι θα ειχα παντωs το γκομενακι ειναι παντρεμενο αλλα γενικα τηs αρεσει να προκαλει και να πηδιεται απο δω και απο κει μου δωσε τηλ και μου πε οτι εχει φιλεs που γαμιουνται ενω ειναι παντρεμενεs
Μηπως να σβηστει σιγα σιγα αυτο το αθλιο θρεντ?
Εμένα μου τον έπαιξε ταξιτζής.
Δε μπαίνω σε λεωφορεία, και τον παρακάλεσα...
ο Ασκητής έχει πει πως είναι καλό να φαντασιώνεσαι
κι εγώ τώρα να, φαντασιώθηκα πως ο τύπος μου έστειλε μήνυμα με τα τηλέφωνα των παντρεμένων φιλενάδων της περί ης ο λόγος ευγενεστάτης μανδάμ που γνώρισε στο λεωφορίο
Σιγα το πραγμα , αλλοι γαμανε στο λεωφορειο και μαγνητοσκοπουν το γεγονος
φυσικα , και μετα τα αρχειοθετω με ευλαβεια ωστε να τα ανεβασω αργοτερα οταν την βαρεθω στο μπουρδελα κομτυπε και εσυ τετοια κανεις με την αρρηβωνιαρα