ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τα μισα παιρνει για περιουσια που αποκτηθηκε μετα το γαμο
αμα εισαι ασχετη να το βουλωνεις.
τα μισα παιρνει για περιουσια που αποκτηθηκε μετα το γαμο
τον πακιστανο τον πηγες στο χωριο σου?η ντρεποσουν?στο χωριο εχει τυχει αρκετες φορες το σκηνικο ομως γινοταν πολυ ευθεως...εχω ακουσει ατακες "ο μπαμπης ειναι πολυ καλο παιδι και δουλευταρας...να κανονισετε να πατε για κανενα καφε καμια μερα"...τοσο χυμα και τσουβαλατα...προσφατως σε μια τυπισσα νεοφερμενη (Εργαζομενη σε μαγαζι του χωριου) της κανανε σχεδον οντισιον 3 γαμπρους για να διαλεξει!!
καλυτερα,προφανως δεν θα ειχε γουστο
με καυλωσες ασχημα,για πες τι εγινε;στον επαιξε καθολου;
ρε μαν κ γω ετσι ειμαι εμφανισιακα,αλλα εχω κ πτυχιο...γιατι εισαι οπισθοδρομικος?με μαλια καρφακια
και τατουαζια....
για πες..τριβατε τα μπουτακια σας;καλα κανεις και δεν τα γραφεις γιατι υπαρχουν πολλοι ανωμαλοι εδω μεσα,να προσεχειςΤι με περασες ρε, σαν τα μουτρα σου ? Εγω ειμαι σοβαρος ανθρωπος. Σιγα μη γραψω στο ιντερνετ τα προσωπικα μου.
Ασε που δεν εγιναν και πολλα......
ετσι!!!δεν πειραζει,για αυτο τον παιζουμε μονοι μαςαλητισες φιλε... δεν ξερουν να εκτιμησουν
ολο κατι τεντυμποηδες θελουνε με μαλια καρφακια
και τατουαζια.... ενω εμεις τα σοβαρα και μορφωμενα παιδια
θα φαμε το καυλι μας στο τελος.
αλητισες φιλε... δεν ξερουν να εκτιμησουν
ολο κατι τεντυμποηδες θελουνε με μαλια καρφακια
και τατουαζια.... ενω εμεις τα σοβαρα και μορφωμενα παιδια
θα φαμε το καυλι μας στο τελος.
Ξανθοπουλε
xaxaxaxaaxxaxaxaxaaxxaετσι!!!δεν πειραζει,για αυτο τον παιζουμε μονοι μας
δεν μιλησα για την αποψη μου μιλησα για το τι θελουν οι γονεις και οτι κατανοω την λογικη τους ασχετως αν την δεχομαι.
Συμβαίνει στους χωριατογάμους και στους χωριατοεγκέφαλους. Στάαανταρ!!!Για την erinal:, μάλλον είχαν οικονομικό πρόβλημα με την έννοια οτι το αμάξι τους ήταν μέσων δεκαετίας 90 και ο μπαμπάς μιλούσε πολύ αγχωμένα για την οικονομική κατάσταση, τους άνεργους γνωστούς του κλπ.
Όσο για τα τρία φορέματα και το extensions, τα extensions τα θεωρώ πολύ υπερβολη για 16χρονο αλλά τέλος πάντων, προσωπική άποψη. Τα τρία φορέματα ήταν μάλλον μια επένδυση για τους ανθρώπους νομίζω. Εσύ αλλάζεις φόρεμα για δεξίωση αμέσως μετά τον γάμο;
Συμβαίνει στους χωριατογάμους και στους χωριατοεγκέφαλους. Στάαανταρ!!!