Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
σ'αρέσει όμως...οπότε πάμε πάσο...!!! :cheesy: :cheesy:

oh yes!

αφού δεν μου έχει μείνει κάτι άλλο να απολαύσω με την γκαντεμιά μου

όποια βάλω στο μάτι, ή φεύγει, ή μένει έγκυος, ή παντρεύεται ή την προλαβαίνεις εσύ!

:2funny:

Επισκέπτης
oh yes!

αφού δεν μου έχει μείνει κάτι άλλο να απολαύσω με την γκαντεμιά μου

όποια βάλω στο μάτι, ή φεύγει, ή μένει έγκυος, ή παντρεύεται ή την προλαβαίνεις εσύ!

:2funny:

αυτό να μην το ξαναπείς....εγώ δεν κάνω τίποτα,όπως έχεις διαπιστώσει κ μόνος σου...

οι κυρίες απλά έχουν μια προτίμηση στους πιανίστες...

άσε που είπα 1.000.000 φορές να πάω πάσο...

:2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καινουριο αιμα στο μαγαζι...βικυ ολα τα λεφτα...ανεβασμενα πραγματα...βουρ... :o :o

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Σωστός,κάποια καλά τεμάχια του Λολίτα έχουν κατηφορήσει για Μούσσες.Και για την Βίκυ τι να πω αστέρι,με διαφορά το νούμερο 1 του Λολίτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εμ δεν βγαίνατε Lolita
ωραια ανακαλω....επειδη ηταν στο λολιτα ΔΕΝ ειναι νεο αιμα στις μουσσες....
οσοι διαβασατε τι εγραψα μην το λαβετε υποψιν...και συγνωμη απο τον φιλο.... :headbang: :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ωραια ανακαλω....επειδη ηταν στο λολιτα ΔΕΝ ειναι νεο αιμα στις μουσσες....
οσοι διαβασατε τι εγραψα μην το λαβετε υποψιν...και συγνωμη απο τον φιλο.... :headbang: :headbang:

:grin: Δεν το είπα για αυτό

falcon

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
0
Αυτό το είχε ο δάσκαλος...ο ομορφούλης...

http://[URL unfurl="true"]www.skai.gr/photos/200807/m03-215241kalousis.jpg[/img[/URL]]

τώρα που έχει χάσει μερικά κιλάκια...έχει κωλάρα (+ Σφιχτά μπουτάκια :) :))...και στο πρόσωπο (που αφορά εμένα πολύ)...είναι τρελή καύλα...ΑΛΛΑ...η γκόμενα κάπως την έχει δει...και γι'αυτό τα €υρουλάκια μου δεν θα τα πιάσει...:P :P :P

Δυστυχώς ναι...Ρωσσίδα είναι...και όχι βλάχα αν θυμάμαι καλά...
[/quote]

FYI η Ισαβελλα είναι από Novosibirsk. Οντως την έχει δει πολύ άσχημα... Ήρθανε από εκεί που ήταν "του κλώτσου και του μπάτσου" και τις κάναμε θεές. Πλάκα, πλάκα, έχω να πατήσω στις Mousses 2,5 χρόνια.....

@YPOYRGOS: η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ που μνημονεύθηκε παραπάνω είναι η γνωστή από το Rasputin?

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
η φλορι(ευα)  τη λεει απο πριβε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί λέει το ιζαμπελλάκι?ρε σείς ένα πολύ ωραίο μελαχροινό με έντονα σπινθηροβόλα μάτια ποιά είναι?το θυμήθηκα τώρα και είχα πάθει πλάκα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν μας βοηθάς λίγο παραπάνω ?

μέτριο ανάστημα,ωραίο κορμάκι,μακρύ μαλλί ίσιο μελαχροινό,έντονα εκφραστικά μαύρα μάτια νομίζω και ένα tatoo αστέρι νομίζω ήτανε.Αυτό που θυμάμαι ήταν τα πολύ εκφραστικά μάτια της,γενικά ήταν ωραίο γυναικάκι.

Επισκέπτης
μέτριο ανάστημα,ωραίο κορμάκι,μακρύ μαλλί ίσιο μελαχροινό,έντονα εκφραστικά μαύρα μάτια νομίζω και ένα tatoo αστέρι νομίζω ήτανε.Αυτό που θυμάμαι ήταν τα πολύ εκφραστικά μάτια της,γενικά ήταν ωραίο γυναικάκι.

δεν πιστεύω να είναι κάποιο παλιό τεμάχιο,να επέστρεψε κ να μην το θυμάσαι...εεεεε ??? :P :P

***Moυ έρχονται πολλά ονόματα στο μυαλό...αλλά κανένα δεν θυμάμαι να είχε tattoo... :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν πιστεύω να είναι κάποιο παλιό τεμάχιο,να επέστρεψε κ να μην το θυμάσαι...εεεεε ??? :P :P

***Moυ έρχονται πολλά ονόματα στο μυαλό...αλλά κανένα δεν θυμάμαι να είχε tattoo... :think:

ενδεχομένως να είναι και αυτό που λές.Θυμάμαι αρκετά πιό παλιά μιά εβελίνα,μπάς και είναι αυτή?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μόνικα (πριν 3 χρόνια),Άννα-Μαρία(όχι την γνωστή,μια που ήρθε αργότερα. πριν 1.5 χρόνο),Εβελίνα (πριν 6-7 μήνες),(Ε)λίζα (πριν 2 χρόνια)...

μόνο η εβελίνα αν είναι πού και πάλι δε νομίζω....τέσπα αν πάει κανείς από εκεί και δεί λέει....γιατί αλλιώς... :s&m_2:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Λοιπόν αν και θα ακολουθήσει κριτική να πω πως σε πρόσφατη επίσκεψη μπορω να πω ότι βυζοπούλες δεν εντοπίστηκαν μόνο μια με ένα 2.5άκι λίγο ''απλωμένο'' που έσωζε τα προσχήματα πάνω σε άψογο κορμί, σέξυ πρόσωπο με έντονα βαμμένα σπινθηροβόλα μάτια όπως λέει ο συναγωνιστής λίγο πιο πάνω...
Ίσως μια ξανθιά μάλλον όχι πιτσιρίκα με 3.5άρι και η οποία ήταν συνεχώς ρεζερβε για χορό στους καναπέδες...

και έρχεται τώρα η ερώτηση παίζει prive με κάποιες κοπέλες και τι προσφέρουν και που? έχει κανα χώρο για αυτόν τον σκοπό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom