pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
94) και εγώ που την έπεσα για ύπνο
95)το μαξιλάρι σου που είναι από οξύρινγχο γραβιάς.. :o
94) και εγώ που την έπεσα για ύπνο
Πέρασα από το μαγαζί Τετάρτη 23/06 και ώρα 02:00 και το βρήκα κλειστό. έκλεισε μονίμως ή περιστασιακά ανάλογα με την προσέλευση; Οι κοπέλες που πήγαν; Illusions; ας μας πεί κάποιος που γνωρίζει γιατί περνάμε καλά στο Moulin !
μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Λείπω τώρα από Αθήνα αλλιώς θα σου έδινα λύση άμεσα....
μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
Αλήθεια λείπω,δεν κατάλαβα την ειρωνεία.Έχουμε επενδύσει χρήμα και χρόνο στις στριπτιτζούδες...
Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια....
ξέχασε το μαλάκα...μαζί με το μεγάλε...δεν τρέχει τίποτα..μην το παρεξηγείς...
είναι κι αυτό μαλάκα...αλλά δεν ξέρει τι...εκ του "τι μαλάκα είναι"...
παρασκευη βραδυ επισκεψη στο ιδρυμα μετα απο 10-15 χρονια..
διακοσμος δεκαετιας 80..
ανυπαρκτος εξαερισμος..
πεντακαθαρα ποτα..
25 τεμαχια(ουτε μια γαζελα)..
ρουμουνες-ρωσιδια..
καλη ποιοτητα..
τα γυναικεια ποτα====>10 το απλο,20 το διπλο..
12 το απλο ποτο,14 το σπεσιαλ..
απλος χορος 12,πριβε(3 τραγουδια)36..
τυπικοι χοροι στον σουληνα..
μη πιεστικη παρελαση των τεμαχιων..
κατα δηλωση των πουτων & εξακριβωση των συναγωνιστων που ψωνισαν χορους,δεν παιζει φραπες-μπριζολα στο καταστημα..
αν εφτιαχναν τον κλιματισμο θα ηταν μια καλη λυση για εξοδο στα δυτικα προαστεια..
δεν ξερω παιχτη..Αν το κοπάδι είναι ενδιαφέρον να πάμε….
Ακατέργαστο βέβαια δεν θα είναι πιστεύω, μάλλον με μεταγραφές από τα υπόλοιπα των Αθηνών θα παίζουν.
δεν ξερω παιχτη..
δεν κραταω διευθυνσεις-βιογραφικα κλπ..
ασε που ειμαι αγαπουλης & συνηθως την βγαζω με μια τρυπερ ολο το βραδυ..
αν & οταν & αμα αποφασισουν να γραψουν οι συναγωνιστες,σιγουρα θα ξερουν τετοιου ειδους λεπτομερειες..
μας δουλευεις παιχτη???Καταρχήν να δηλώσω ότι συμφωνω απόλυτα με το "ρεπορτάζ"του συναγωνιστή αναφορικά με το κατάστημα. Ήμουν και εγώεκεί την παρασκευήτο βράδυ. Αφήνω μόνο μια μικρή παρατήρηση όσο αφορά τον εξαερισμό αν και δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός δεδομένου ότι είμαι καπνιστής, οπότε δεν το πολυαντιλαμβάνομαι.
δεν απαντω σε προσωπικες ερωτησεις..Τι ώρα ήσουν εκεί ρε αδερφέ? Τώρα που το λες μια ζέστη την είχε...αλλά από καπνούρα δε διαπίστωσα κάτι ακραίο για να είμαι ειλικρινής...Είμαι γνωστός μπαφιάρης του καπνού! Ήμουν εκεί από 2 μέχρι 4,30 περίπου. Ποια είχες αγκαζάρει αδερφέ?
δεν απαντω σε προσωπικες ερωτησεις..
δεν ξερω παιχτη..
δεν κραταω διευθυνσεις-βιογραφικα κλπ..
ασε που ειμαι αγαπουλης & συνηθως την βγαζω με μια τρυπερ ολο το βραδυ..
αν & οταν & αμα αποφασισουν να γραψουν οι συναγωνιστες,σιγουρα θα ξερουν τετοιου ειδους λεπτομερειες..
Επίσκεψη εψές αργά.Πολύς κόσμος για τα τελευταία δεδομένα του χώρου και του εν λόγω μαγαζιού, μηδέν χοροί.Η εβίτα ανγκαζέ όλο το βράδυ, (τρελο)λαβίνια παρούσα, και αρκετά μέτρια τεμάχια. Σε επίπεδο χωρού ο απλός της μικαέλας αξιολογότατος και με σκοπό να σε τραβήξει για πριβεδάκι (που δε δοκίμασα). Κατά τα λοιπά τα γνωστα.Τίποτα το ύποπτο ή το ενδιαφέρον