Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Firstcut

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Φλωρος εισαι εσυ, ταξιδι με μηχανη χωρις κρανος και στολη ειναι μαλακια να κανεις(κρυο το χειμωνα +προστασια απο πεσιματα), κατσε εσυ στο αμαξακι σου με 50 km
Μια χαρά μηχανές είναι τα Harley

Firstcut

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
....μαγκα μου γιατι δεν κοιτας κ το CB 500 της Honda, στα κυβικα που ψαχνεσαι ειναι και απο κατασκευη-συμπεριφορα κλασεις ανωτερο! :hi:
Ακούω τα καλύτερα για τα Χόντα γενικά.. αλλά από τιμές έχουν ξεφύγει

Firstcut

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο μηχανάκι είναι το BMW f650....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746

Tι λέτε για αυτό εδώ;

TheSam

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Μάγκες το τελευταίο καιρό ζαχαρώνω το Vogue Ds525x.Η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική σε σχέση με αυτά που προσφέρει.Υπάρχει κανενας κάτοχος να μ πει εντυπώσεις?

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
919
Πόντοι
81
Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρησμενης μοτο. Και θελω συμβουλες - προτασεις απο τους γνωστες καθοτι ειμαι ψιλο-ασχετος.
Mεχρι 42 χρονων ειχα εκτος απο 2 παπακια (honda - suzuki) ειχα ενα Honda xlr 250, μετα Suzuki bandit 400 και μετα Honda transalp 600. Εδω και πανω απο 10 χρονια δεν ασχοληθηκα με μηχανες εκτος απο καμια βολτα με μηχανες φιλων.
Θελω μια μηχανη να κινουμε ανετα μεσα στην πολη, αλλα και να μπορω να παω απο Κορινθο - Αθηνα ανετα. Κι αυτο οχι συνεχεια. Μια φορα στους 2 μηνες ας πουμε. Επισης να μπορει να βγαλει 200 -300 μετρα χωματοδρομο χωρις να τσακιστω. Δεν με ενδιαφερει να πηγαινω με 200 στην εθνικη, αλλα να μπορω τα ταξιδευω με 120 ως 130 Km ανετα.
Μπορω να διαθεσω ως 1500 ευρω. Τι θα με συμβουλευατε να παρω ?

agnwstosx

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
35
Πόντοι
0
Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρησμενης μοτο. Και θελω συμβουλες - προτασεις απο τους γνωστες καθοτι ειμαι ψιλο-ασχετος.
Mεχρι 42 χρονων ειχα εκτος απο 2 παπακια (honda - suzuki) ειχα ενα Honda xlr 250, μετα Suzuki bandit 400 και μετα Honda transalp 600. Εδω και πανω απο 10 χρονια δεν ασχοληθηκα με μηχανες εκτος απο καμια βολτα με μηχανες φιλων.
Θελω μια μηχανη να κινουμε ανετα μεσα στην πολη, αλλα και να μπορω να παω απο Κορινθο - Αθηνα ανετα. Κι αυτο οχι συνεχεια. Μια φορα στους 2 μηνες ας πουμε. Επισης να μπορει να βγαλει 200 -300 μετρα χωματοδρομο χωρις να τσακιστω. Δεν με ενδιαφερει να πηγαινω με 200 στην εθνικη, αλλα να μπορω τα ταξιδευω με 120 ως 130 Km ανετα.
ταξι

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

takman575

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες σκέφτομαι να πάρω μηχανή τους επόμενους μήνες! Τη γνώμη έχετε για αυτή
maxresdefault.jpg

Ducati monster 620. Παραειναι παλιά; ( είναι μοντέλο του 2002)

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Καλησπέρα αδερφέ....μια πολύ καλή επιλογή με 500 ευρώ + - είναι το xt 600 τίμιο χωρίς ζημιές αλλά και αρκετά όμορφο για την ηλικία του...απλά πριν το πάρεις πρώτα σε μηχανικό της επιλογής σου γιατί οι πιτσιρικάδες τους πίνουν το αίμα.... Άλλο Honda transalp 600 ... 650... Αλλά και το bmw f650 πάρα πολύ καλή επιλογή....Εγώ πάλι λ τα τελευταία 5 χρόνια έχω ένα aprilia pegaso 650i αυτή η σειρά είναι με rotex μοτερ όπως και το bmw f650 έχει 145000 χιλιόμετρα και το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι αλυσίδα γρανάζια και ένα ανορθωτη... Και τα τρία μαζί 200 ευρώ μαζί με την εργασία... Στον δρόμο έρωτας ίσως από τις καλύτερες μηχανές που είχα σε οδική συμπεριφορά (έχω αλλάξει στα 30+ περίπου χρόνια που καβαλάω μηχανές πάνω από 25 μηχανές με τις 20 πάνω από 350 κυβικά από street μέχρι και moto cross) ...στο χώμα (σε λογικά πλαίσια) καύλα (αρκεί να έχεις γνώση) για εμένα σε αυτά τα χρήματα ίσως οι πιο τίμιες επιλογές!!!

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
919
Πόντοι
81
Καλησπέρα αδερφέ....μια πολύ καλή επιλογή με 500 ευρώ + - είναι το xt 600 τίμιο χωρίς ζημιές αλλά και αρκετά όμορφο για την ηλικία του...απλά πριν το πάρεις πρώτα σε μηχανικό της επιλογής σου γιατί οι πιτσιρικάδες τους πίνουν το αίμα.... Άλλο Honda transalp 600 ... 650... Αλλά και το bmw f650 πάρα πολύ καλή επιλογή....Εγώ πάλι λ τα τελευταία 5 χρόνια έχω ένα aprilia pegaso 650i αυτή η σειρά είναι με rotex μοτερ όπως και το bmw f650 έχει 145000 χιλιόμετρα και το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι αλυσίδα γρανάζια και ένα ανορθωτη... Και τα τρία μαζί 200 ευρώ μαζί με την εργασία... Στον δρόμο έρωτας ίσως από τις καλύτερες μηχανές που είχα σε οδική συμπεριφορά (έχω αλλάξει στα 30+ περίπου χρόνια που καβαλάω μηχανές πάνω από 25 μηχανές με τις 20 πάνω από 350 κυβικά από street μέχρι και moto cross) ...στο χώμα (σε λογικά πλαίσια) καύλα (αρκεί να έχεις γνώση) για εμένα σε αυτά τα χρήματα ίσως οι πιο τίμιες επιλογές!!!
Transalp οπως εγραψα ειχα. Για ταξιδι μια χαρα, για την πολη μου φαινοταν βαρια κι εκαιγε πολυ.
Ωραιο το XT, αλλα για ποσο παλιο μιλαμε ? Το θεμα ειναι να μην ειμαι καθε μηνα στα συνεργεια.

Το σκεφτομαι και για κανα σκουτερ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτό για μέσα στην πόλη αντί για παπί η σκούτερ νομίζω καλό είναι..

Συνημμένα

• G200_MAT_BLACK-1.jpg
    G200_MAT_BLACK-1.jpg
    327,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
622
Πόντοι
81
Μάγκες σκέφτομαι να πάρω μηχανή τους επόμενους μήνες! Τη γνώμη έχετε για αυτή
maxresdefault.jpg

Ducati monster 620. Παραειναι παλιά; ( είναι μοντέλο του 2002)

Ωραία μηχανή.Αν βρεις κάποια με λίγα χιλιόμετρα θα την ευχαριστηθείς.

Εντάξει 22 χρονών μηχανή είναι αλλά θα την πάρεις φθηνά σίγουρα.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Transalp οπως εγραψα ειχα. Για ταξιδι μια χαρα, για την πολη μου φαινοταν βαρια κι εκαιγε πολυ.
Ωραιο το XT, αλλα για ποσο παλιο μιλαμε ? Το θεμα ειναι να μην ειμαι καθε μηνα στα συνεργεια.

Το σκεφτομαι και για κανα σκουτερ.
Σου είπα ότι το xt πρώτα σε μηχανικό και μετά αγορά....όσο για σκούτερ με αυτά τα χρήματα σίγουρα πας το πολύ για 250 και μοντέλο πριν από το 2008....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom