Μια χαρά μηχανές είναι τα HarleyΦλωρος εισαι εσυ, ταξιδι με μηχανη χωρις κρανος και στολη ειναι μαλακια να κανεις(κρυο το χειμωνα +προστασια απο πεσιματα), κατσε εσυ στο αμαξακι σου με 50 km
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 348K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ακούω τα καλύτερα για τα Χόντα γενικά.. αλλά από τιμές έχουν ξεφύγει....μαγκα μου γιατι δεν κοιτας κ το CB 500 της Honda, στα κυβικα που ψαχνεσαι ειναι και απο κατασκευη-συμπεριφορα κλασεις ανωτερο!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.078
- Πόντοι
- 6.515
σε τι ειναι καλυτερο τυπε?Το καλύτερο μηχανάκι είναι το BMW f650....
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.299
- Πόντοι
- 2.846
Γιατί το λες αυτό?Ακούω τα καλύτερα για τα Χόντα γενικά.. αλλά από τιμές έχουν ξεφύγει
Με τι συγκρίνεις, με τα κινέζικα?
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρησμενης μοτο. Και θελω συμβουλες - προτασεις απο τους γνωστες καθοτι ειμαι ψιλο-ασχετος.
Mεχρι 42 χρονων ειχα εκτος απο 2 παπακια (honda - suzuki) ειχα ενα Honda xlr 250, μετα Suzuki bandit 400 και μετα Honda transalp 600. Εδω και πανω απο 10 χρονια δεν ασχοληθηκα με μηχανες εκτος απο καμια βολτα με μηχανες φιλων.
Θελω μια μηχανη να κινουμε ανετα μεσα στην πολη, αλλα και να μπορω να παω απο Κορινθο - Αθηνα ανετα. Κι αυτο οχι συνεχεια. Μια φορα στους 2 μηνες ας πουμε. Επισης να μπορει να βγαλει 200 -300 μετρα χωματοδρομο χωρις να τσακιστω. Δεν με ενδιαφερει να πηγαινω με 200 στην εθνικη, αλλα να μπορω τα ταξιδευω με 120 ως 130 Km ανετα.
Μπορω να διαθεσω ως 1500 ευρω. Τι θα με συμβουλευατε να παρω ?
Mεχρι 42 χρονων ειχα εκτος απο 2 παπακια (honda - suzuki) ειχα ενα Honda xlr 250, μετα Suzuki bandit 400 και μετα Honda transalp 600. Εδω και πανω απο 10 χρονια δεν ασχοληθηκα με μηχανες εκτος απο καμια βολτα με μηχανες φιλων.
Θελω μια μηχανη να κινουμε ανετα μεσα στην πολη, αλλα και να μπορω να παω απο Κορινθο - Αθηνα ανετα. Κι αυτο οχι συνεχεια. Μια φορα στους 2 μηνες ας πουμε. Επισης να μπορει να βγαλει 200 -300 μετρα χωματοδρομο χωρις να τσακιστω. Δεν με ενδιαφερει να πηγαινω με 200 στην εθνικη, αλλα να μπορω τα ταξιδευω με 120 ως 130 Km ανετα.
ταξιΕνδιαφερομαι για αγορα μεταχειρησμενης μοτο. Και θελω συμβουλες - προτασεις απο τους γνωστες καθοτι ειμαι ψιλο-ασχετος.
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.191
- Πόντοι
- 17.576
Καλησπέρα αδερφέ....μια πολύ καλή επιλογή με 500 ευρώ + - είναι το xt 600 τίμιο χωρίς ζημιές αλλά και αρκετά όμορφο για την ηλικία του...απλά πριν το πάρεις πρώτα σε μηχανικό της επιλογής σου γιατί οι πιτσιρικάδες τους πίνουν το αίμα.... Άλλο Honda transalp 600 ... 650... Αλλά και το bmw f650 πάρα πολύ καλή επιλογή....Εγώ πάλι λ τα τελευταία 5 χρόνια έχω ένα aprilia pegaso 650i αυτή η σειρά είναι με rotex μοτερ όπως και το bmw f650 έχει 145000 χιλιόμετρα και το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι αλυσίδα γρανάζια και ένα ανορθωτη... Και τα τρία μαζί 200 ευρώ μαζί με την εργασία... Στον δρόμο έρωτας ίσως από τις καλύτερες μηχανές που είχα σε οδική συμπεριφορά (έχω αλλάξει στα 30+ περίπου χρόνια που καβαλάω μηχανές πάνω από 25 μηχανές με τις 20 πάνω από 350 κυβικά από street μέχρι και moto cross) ...στο χώμα (σε λογικά πλαίσια) καύλα (αρκεί να έχεις γνώση) για εμένα σε αυτά τα χρήματα ίσως οι πιο τίμιες επιλογές!!!Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρησμενης μοτο. Και θελω συμβουλες - προτασεις απο τους γνωστες καθοτι ειμαι ψιλο-ασχετος.
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Transalp οπως εγραψα ειχα. Για ταξιδι μια χαρα, για την πολη μου φαινοταν βαρια κι εκαιγε πολυ.Καλησπέρα αδερφέ....μια πολύ καλή επιλογή με 500 ευρώ + - είναι το xt 600 τίμιο χωρίς ζημιές αλλά και αρκετά όμορφο για την ηλικία του...απλά πριν το πάρεις πρώτα σε μηχανικό της επιλογής σου γιατί οι πιτσιρικάδες τους πίνουν το αίμα.... Άλλο Honda transalp 600 ... 650... Αλλά και το bmw f650 πάρα πολύ καλή επιλογή....Εγώ πάλι λ τα τελευταία 5 χρόνια έχω ένα aprilia pegaso 650i αυτή η σειρά είναι με rotex μοτερ όπως και το bmw f650 έχει 145000 χιλιόμετρα και το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι αλυσίδα γρανάζια και ένα ανορθωτη... Και τα τρία μαζί 200 ευρώ μαζί με την εργασία... Στον δρόμο έρωτας ίσως από τις καλύτερες μηχανές που είχα σε οδική συμπεριφορά (έχω αλλάξει στα 30+ περίπου χρόνια που καβαλάω μηχανές πάνω από 25 μηχανές με τις 20 πάνω από 350 κυβικά από street μέχρι και moto cross) ...στο χώμα (σε λογικά πλαίσια) καύλα (αρκεί να έχεις γνώση) για εμένα σε αυτά τα χρήματα ίσως οι πιο τίμιες επιλογές!!!
Ωραιο το XT, αλλα για ποσο παλιο μιλαμε ? Το θεμα ειναι να μην ειμαι καθε μηνα στα συνεργεια.
Το σκεφτομαι και για κανα σκουτερ.
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 622
- Πόντοι
- 81
Μάγκες σκέφτομαι να πάρω μηχανή τους επόμενους μήνες! Τη γνώμη έχετε για αυτή
Ducati monster 620. Παραειναι παλιά; ( είναι μοντέλο του 2002)
Ωραία μηχανή.Αν βρεις κάποια με λίγα χιλιόμετρα θα την ευχαριστηθείς.
Εντάξει 22 χρονών μηχανή είναι αλλά θα την πάρεις φθηνά σίγουρα.
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.191
- Πόντοι
- 17.576
Σου είπα ότι το xt πρώτα σε μηχανικό και μετά αγορά....όσο για σκούτερ με αυτά τα χρήματα σίγουρα πας το πολύ για 250 και μοντέλο πριν από το 2008....Transalp οπως εγραψα ειχα. Για ταξιδι μια χαρα, για την πολη μου φαινοταν βαρια κι εκαιγε πολυ.
Ωραιο το XT, αλλα για ποσο παλιο μιλαμε ? Το θεμα ειναι να μην ειμαι καθε μηνα στα συνεργεια.
Το σκεφτομαι και για κανα σκουτερ.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.395
- Πόντοι
- 2.546
Ερωτες