βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Βυζιά υπάρχουν...Από ό, τι έχω δει στο Βυζοπουλόνημα έχει πέσει ξεραϊλα...
Βυζιά υπάρχουν...Από ό, τι έχω δει στο Βυζοπουλόνημα έχει πέσει ξεραϊλα...
Καλώς σε βρήκα (ίδιο κι απαράλλαχτο απ'όσο πρόλαβα να δω )
Βυζιά υπάρχουν...
Ε άιντε, μπες στα νήματα να γίνει πατιρντί!
Στο μπλοκ σας έχουν μείνει τρεις κι ο κούκος.
Έχετε και new entry καν'να τρίμηνο τώρα. Ψάξε Ισιδώρα και θα καταλάβεις!
Γ...σέ τα άρχοντα...
Μας έφαγαν τα πρότυπα μοδέλου-σκουπόξυλου και οι νευρικές ανορεξίες
Ελπίζω μόνο να μην "σχολιάζει" ο γνωστός, Διατσίδης, που μιλάει άπταιστα την γλώσσα του σώματος..
WSBK θα δειξει ο skai ?Φιλαράκια, προς ενημέρωσή σας το woop θα έχει δοκιμαστικά και αγώνα σε όλες τις κατηγορίες.
Ελπίζω μόνο να μην "σχολιάζει" ο γνωστός, Διατσίδης, που μιλάει άπταιστα την γλώσσα του σώματος..
WSBK θα δειξει ο skai ?
και moto gp ?
Από όσο καταφέρει να βρώ μόνο motogp, και αυτά κονσέρβα (Δευτέρα) γιαυτόν τον αγώνα. Μάλλον είναι στο πρόγραμμα καμμιά εκπομπή μαγειρικής και δεν μπορούν να την αλλάξουν.
Τα wsbk τα 'φάγαν τα μεγάλα συμφέροντα. Πέρσι τα χει το msfree superpole και αγώνα. Φέτος ακόμα τίποτα.
ducatista eimai kai apriliafan για sbk με καιει γιατι θελω να δω τον mad maxΦιλαράκι,
αν είσαι stonerικός δεν πρέπει να αλλάξεις το avatar σου με το νέο στα χρώματα της Η?
Ο Χούντρας είναι γνώστης, αλλά στη μετάδοση "δε το είχε", όπως το λες. Άσε που έκανε πιο πολλά σαρδάμ κι απ'το Σημίτη.Εγω προτιμούσα τον Χούντρα, αν και δεν έκοβε και τόσο το μάτι του. Σε μερικές φάσεις άλλος έκανε την προσπέραση και άλλον έλεγε αλλά "μικρός" είναι θα μάθει..
Ο Χούντρας είναι γνώστης, αλλά στη μετάδοση "δε το είχε", όπως το λες. Άσε που έκανε πιο πολλά σαρδάμ κι απ'το Σημίτη.
Προτιμούσα εκείνον τον Σκλαβενίτη που είχε στην ΕΤ3 ή τους τύπους που έκαναν πρόπερσι στον ΣΚΑΪ τα WSBK.
Πάντως, σίγουρα, χρειάζεται συμπαρουσιαστή ο Μητσάκος, γιατί άμα πάρει φόρα αρχίζει τα "high-siding".
Έλα ντε, ποιος ξέρει...Μπράβο βρε Λάγνε ο Σκλαβενίτης (το 'χα ξεχάσει το παλικαράκι) σαν να χάθηκε απότομα όμως, μάλλον έγραφε στην κάμερα και τον 'φάγαν τα συμφέροντα (2Δ).
Μοτοπρίαποι τις ακονίσατε;
Δεν είναι τυχαία η φωτό. Πίπα-κώλο-εμπλοκή θα τους πάει ο Stoner...
ΤώρααααααααααααααααααααααααααααααΤι ώρα (Ελλάδος εννοώ) είναι ο αγώνας ρε βύζε?
Εγγλέζικη περιγραφή τύπε.Ας τη βγάλουμε με woop δε γαμιέται....