lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Έλα να γίνει το μπαμ με 3 hondίδια στο βάθρο να ξεροχύσουμε [size=3pt](στα μούτρα του λορένζο)[/size] !!!!
Σπίτι με Dani, προκοπή δεν κάνει.Έλα να γίνει το μπαμ με 3 hondίδια στο βάθρο να ξεροχύσουμε [size=3pt](στα μούτρα του λορένζο)[/size] !!!!
Ποιοί είναι οι πιο φανατικοί οπαδοί του MotoGP;
α) αλεπούδες
β) κόμπρες
γ) σκίουροι
Σκατά. Θα δω και την επανάληψη μπας και κερδίσει ο Rossi.
Σπίτι με Dani, προκοπή δεν κάνει.
Έλα και το κουίζ κύριοι...
Οχι..πεντροσα η στοουνερ..θα παρει λετε ο λορενθο το πρωτάθλημα?
θα παρει λετε ο λορενθο το πρωτάθλημα?
Όχι δε τον αντιπαθώ, απλά δε τον πιστεύω.Είσαι αντιπεντροζικός τύπε ε?
Κατά 99%.Stoner τύπε.
Τελειωμένη ιστορία!!!
Μακάρι να το πιστέψει μπας και έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.
1) Σήμερα συμπαθητικά τα πήγε έτσι; Εντάξει, όταν τον πέρασε ο Spies τα παράτησε, αλλά σε απόσταση δεν ήταν τραγικά πίσω.2ον. Ο γιατρός εκτός του κόλπου μέχρι να στρώσει την ντουκ (αλήθεια τον Burges τον έχει πάρει μαζί του ή έμεινε στη γιαμάχα?)
Ζωντανούς θα τους έχει, εκτός όσους πέφτουν σε "prime time".Φέτος βρήκε ο Σκάι να το παρατήσει και να τα βλέπουμε στο ιντερνέτι. Πραγματικά μου την έχει βιδώσει αυτό!
1) Σήμερα συμπαθητικά τα πήγε έτσι; Εντάξει, όταν τον πέρασε ο Spies τα παράτησε, αλλά σε απόσταση δεν ήταν τραγικά πίσω.
Το ιδανικό σενάριο θα'ταν να τρώγονταν οι Stoner-Pedrosa-Lorenzo και να'μενε κοντά μέχρι να εξελίξει τη μηχανή. Αλλά είναι και ο ώμος βλέπεις.
Το ρεαλιστικό σενάριο θα'ναι σποραδικές νίκες απ'το καλοκαίρι και πέρα.
2) Τον έχει πάρει.
Ζωντανούς θα τους έχει, εκτός όσους πέφτουν σε "prime time".
Για κουβά σε βλέπω...γτ κατι μου λεει πως θα το παρει ο χαμιλτον φετος....
Κατατακτήριες τρέχα-γύρευε stream φέτος. Πάλι τα ίδια γαμώ την πουτάνα μου.ενώ στης 7,30 το πρωί έχει τις καλύτερες στιγμές απο τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.
οχι ρε...Για κουβά σε βλέπω...
Κατατακτήριες τρέχα-γύρευε stream φέτος. Πάλι τα ίδια γαμώ την πουτάνα μου.