Νέα

Μοτο-ταξιδι στην Ιταλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ελα να φευγωωωωωωωωωωωω

Καλο δρομο να εχουμε ,παντα ορθιοι,να ευχαριστηθουμε διαδρομες και δρομους,
να νικησει η Ducati,αλλωστε Ducati Vincere παντα,να περασουμε καλα....

Θα φερω φωτο

Στην Ιταλια εχει καλες "τουριστριες";

χε,χε,χε,χε....

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Αρε γκάμπα, τόνε μάτιασες τον άνθρωπο ρε!

Καλή ανάρρωση να έχει κι ας ελπίσουμε ότι θα χάσει μόνο το Mugello κι όχι όλο το πρωτάθλημα!

Λέτε να τον δούμε σε φάση Ντούχαν με σακαταμένο πόδι με λάμες να παίρνει πρωταθλήματα? Μακάρι να μην εγκαταλείψει!

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Αρε γκάμπα, τόνε μάτιασες τον άνθρωπο ρε!

Καλή ανάρρωση να έχει κι ας ελπίσουμε ότι θα χάσει μόνο το Mugello κι όχι όλο το πρωτάθλημα!

Λέτε να τον δούμε σε φάση Ντούχαν με σακαταμένο πόδι με λάμες να παίρνει πρωταθλήματα? Μακάρι να μην εγκαταλείψει!

E οσο να'ναι τα βουντου μου τα εκανα.....

Πηγα και Ταβουλία στο Official και πηρα και τα σχετικα κοκοψοκια,αλλα
  μελος ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ!!!!!!

Οταν με το καλο γυρισει,και παει και στην Ντουκατι,τοτε θα ξαναγυρισω
  στο κολοχωρι του,και θα γραφτω μελος....

Ειμαι κουρασμενος ,3800 χλμ σε Ιταλικους δρομους λεμεεεεεεεεεεεεε

Θα επανελθω με φωτο (τραβηξα καπου 1600),με βιντεο απο τον αγωνα και
  πραγματικο ΗΧΟΟΟΟΟ  (απιστευταμπλ λεμε αυτος ο ηχος,σε επιανε στο
  στομαχι και την καρδια,απαγορευετε για οσους εχουν βηματοδοτη..)

Εχω την τιμη να σας αναφερω οτι ο υποφαινομενος,ως τιμημενο μελος του
  Bourdela Bikers Club,κατεκτησε καπου στα 22 πασσα των Δολιμιτικων
  Αλπεων,εστριψε με τα αυτια στην ασφαλτο,ανεβηκε το Dello Stelvio,την
  μεγαλυτερη κατακτηση(για μενα παντα-μαζι με το ταξιδι στο Capo nord)

Καντε υπομονη,εχω και απο εκει φωτο και βιντεακια τραβηγμενα εν
  κινησει....

Παω να αρχισω το ξε-φορτωμααααααααααα

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλως όρισες γκάμπα!!!

Βάλε τις φωτό με την πρώτη ευκαιρία να δούμε να γουστάρουμε κι εμείς οι νέοι!

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  [size=14pt]"Zούμε την απόλυτη μοτοσυκλετιστική Νιρβάνα..."[/size]
  Νομίζω πως η φράση αυτή του φίλου Βασίλη, κάπου στα στροφιλίκια των Άλπεων, τα περιγράφει όλα σε μια γραμμή.
  Ας προσπαθήσω λοιπόν να μεταφέρω και να περιγράψω το πως είδα εγώ το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό (με τις απαραίτητες φωτογραφίες βεβαίως..!!)

Πριν αρχισω να πω οτι την συγκεκριμενη διαδρομη την ειχαμε κανονισει να την κανουμε απο
περυσι,αλλα μια τα παιδια,μια τα γατια,μια τα σκυλια,δεν ειναι και ευκολο να οργανωθει μια τετοια εκδρομη 10-11 ατομων (καθε ατομο και μια γνωμη και μια κολοτρυπιδα που λενε..)....με λιγα λογια...ναυαγιο οι περσινες ετοιμασιες....

Φετος λοιπον και εκμεταλευομενοι την εμπειρια της Fast Forward Racing Tips σε διοργανωση
τετοιων ταξιδιων με γκρουπ μοτοσυκλετων (Παναγιωτης Πατακιας-Δημητρης Αθανασουλας-και ο γνωστος απο τις τηλεοπτικες σειρες Πυγμαλιων Δαδακαριδης-ο σταρ αντισταρ),μας κανονισαν
τα πιο πολλα απο ολες εκεινες τις λεπτομερειες που συνθετουν ενα ταξιδι-εισιτηρια πλοιου,ξενοδοχεια,εισιτηρια αγωνα,κερκιδες,χαπενινγκς και διαφορα αλλα και ετσι εμεις ειχαμε να ασχοληθουμε μονο με τις ετοιμασιες των προσωπικων πραγματων μας και μονον...

Τα παιδια της FFRt εχουν σελιδα στο Facebook και εκει μπορειτε να συννενοηθειτε για μελλοντικα σας ταξιδια στην μαγεια του κοσμου των MotoGP η του WSBK,θα ακολουθησουν ολο το προγραμμα και των δυο πρωταθληματων στους κοντινους μας προορισμους (Ιταλια-Μουτζελο που εγινε και Μιζανο-και Τσεχια Μπρνο..)

Απο τοτε που επεστρεψα,"πελαγωσα" με τις φωτο...παρα πολλες,και δεν εχω μονο τις δικες μου αλλα και αυτες που τραβηξαν τα αλλα παιδια,με αποτελεσμα να καθυστερησω πολυ να διαλεξω ποιες θα βαλω και να τις ανεβασω καπου ωστε να μην κρεμασει το εδω θρεντ...

Το μονο που ειχα στο μυαλο πριν ξεκινησω ηταν ο ψηλεας ο Λαλακ που δεν καταφερε με την κολοδουλεια του να ερθει....Αδελφεεεεεεεεεε,δεν πειραζει ρε ,του χρονου να ειμαστε καλα!!!

Ας ξεκινησω....

[size=14pt]Bella Italia!!![/size]
Πέμπτη/Παρασκευή: Πάτρα - Ancona - Forli - Firenze

Εχω ξυπνησει απο πολυ νωρις,εχω φορτωσει το αλογο,και την προσυμφωνημενη ωρα ειμαι στα διοδια της Αττικης περιμενοντας τον Βασιλη....Ζεστη αρκετη,ο Βασιλης ερχεται,φωτο και δρομο για το βενζιναδικο μετα τα διοδια της Ελευσινας οπου περιμεναν οι αλλοι του φορουμ...

Στο βενζιναδικο,τα παιδια εχουν αρχισει να μαζευονται(φτασαμε νωρις εμεις απο την αγωνια μας..)πινουμε ενα εσπρεσσακι,κρανη και ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Στο ενδιάμεσο σταματάμε για ένα καφέ στην εθνική αφού θα φτάναμε αρκετά νωρίς στην Πάτρα. Εκεί βλέπουμε ένα GSXR 1000 με κοστούμι Rizla με το ένα από τα 2 σαμάρια πάνω και σημάδια από φωτιά στο πίσω μέρος!!! Το παιδί ερχόταν κι αυτός Ιταλία (με το group της Fast Forward) και πηγαίνοντας μπήκε το σαμάρι μπροστά στην εξάτμιση και έγινε παρανάλωμα... Ευτυχώς κατάφερε και έσβησε τη φωτιά και τη γλύτωσε μόνο με μια καμμένη βάση πινακίδας, αλλά έχασε όλα τα πράγματα που περιέχονταν στο σαμάρι. Και η περιπέτεια είχε αρχίσει πριν καν πιάσουμε λιμάνι..!!!

Καμιά ώρα μετά, πατάμε Πάτρα και η μάζωξη 76 μοτοσυκλετών που έχουν κλείσει με τη Fast Forward σιγά σιγά ολοκληρώνεται... Εντυπωσιακό θέαμα!!

DSC_1143.jpg

Αρχίσαμε να βλέπουμε και τα πρώτα εντυπωσιακά/αξιοπερίεργα...

DSC_1144.jpg

Αυτοι οι Χαρλεαδες......μες την διαφοροποιηση μια ζωη...

Βαζουμε τα μηχανακια μεσα στο καραβι,τα δενουμε με κατι σκοινια του απλωματος (κυριολεκτικα ομως ετσι;) και ανεβαζουμε τα τανκμπαγκ στις καμπινες και στρωνομαστε στο κουβεντολοι με το πληθος των μηχανοβιων του γκρουπ....Ειναι ευκαιρια αλλωστε για γνωριμιες με τα αλλα παιδια που θα συνταξιδεψουμε και θα συνοδηγησουμε,να σμιξουν τα χνωτα...να επισημανουμε διαφορες και ομοιοτητες....Ανθρωπινα πραματα δηλαδη.Η χαρα ολων εμφανεστατη,ο Πατακιας τρελλη φαση,ο Πυγμαλιωνας προσηνης,ευχαριστος και καθολου ντιβα,μοτοσυκλετιστης πανω απο ολα και μετα ηθοποιος.....Ο Αθανασουλας,ο "οργανωτικος" πνιγμενος στα χαρτια και στα κιταπια του....μια χαρα δηλαδη....

Αφου πηδαω κατι ανησυχα παιδακια στο ταβλι (να μην βγαζουν και γλωσσα ..)παμε για υπνο.
Το επομενο πρωι η ωρα περναει αργα(γαμω τα ρολογια..)και επιτελους την καθορισμενη ωρα βλεπουμε λιμανι....

Ανκονα

DSC_1203.jpg

Το γκρουπ μαζευεται εξω,οι διοργανωτες τους χωριζουν σε ομαδες και το δικο μας φορουμ χωρια,οπου θα ακολουθησουμε δικο μας δρομο και ρυθμο,ανεξαρτητο απο των αλλων....Ετσι δεν μπλεξαμε με ομαδικους ανεφοδιασμους σε βενζιναδικα,και τον χαμο στα διοδια....

Το θεαμα τοσων μηχανων...εντυπωσιακο

DSC_1214.jpg

Και ξεκινάμε!!!
Και μαζι ξεκινανε και οι συγκρισεις με την (οποια) ελληνικη πραγματικοτητα!!!!
  Η έξοδος από την Ancona ήταν κάπως τρομαχτική... έχοντας ακόμα την ελληνική νοοτροπία και μη μπορώντας να αντέξουμε τους 35 βαθμούς ανάμεσα στις ουρές των φορτηγών, πηγαίνουμε κομβόι στο πλάι (πατώντας αντίθετο) για να περάσουμε μπροστά. Οι Ιταλοί μας ανάβουν φώτα... μα που πάνε οι τρελοί;!

Σύντομα ο δρόμος ανοίγει και μπαίνουμε Autostrada.Στα διοδια,παιρνεις το χαρτακι και πληρωνεις στην εξοδο,χιλιομετρικη αποζημιωση...οπως Ελλαδα δηλαδη!!! :grin: Εδώ τα πράματα είναι διαφορετικά. Προσπέραση ΜΟΝΟ από αριστερά... και πράγματι!! Όταν πας πίσω από κάποιον κάνει δεξιά για να περάσεις, άμεσα!! Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα...

Κατά τ' άλλα, πέρα από την άσφαλτο, η Autostrada δε λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Εκτός από το όμορφο τοπίο (στη συγκεκριμένη διαδρομή τουλάχιστον), είναι μια εθνική με ατέλειωτες ευθείες και πολύ περισσότερη κίνηση από την Ελλάδα!! Το χαρακτηριστικο της οι χιλιαδες !!!!Μιλαμε για χιλιαδες,ετσι;;Οχι αστεια,που βλεπουμε 5-10 φορτηγα στην Εθνικη και λεμε για κινηση...Χιλαδες!!!!Το διαμετακομιστικο τους εμποριο πρεπει να ειναι φοβερο....!!!Έτσι λοιπόν δε στενοχωριέμαι και πολύ που μετά από λίγο την αφήνουμε και βγαίνουμε στην έξοδο προς Forli...

Τώρα μάλιστα... Ο δρόμος αρχίζει να ανηφορίζει, το πράσινο όλο και πιο πυκνό, στροφές, στροφές, στροφές και ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ πρόσφυση!!!! Ανεβαίνουμε τάπα,φορτωμένοι τριβάλιτσοι και το χαμόγελο έχει φτάσει στα αυτιά!!!!! Τι δρόμος είναι αυτός;! Τι τοπίο;! Σύντομα φτάνουμε στο πρώτο μας passo...!!! Passo Muraglione!!! Έχουμε ήδη αρχίσει να παίρνουμε πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο ταξίδι!!!

DSC_1216.jpg

Η απαραιτητη αναμνηστικη μπροστα στον διασημο τοιχο

Από εκεί περνάνε συνεχώς Ιταλοί πηγαίνοντας μαλλιά, κυρίως με δικύλινδρα V που πυροβολάνε... είναι κάτι σαν τη δική μας Επίδαυρο... αλλά με άσφαλτο κάτω!!!Η κορυφη του συγκεκριμενου "πασσου" ειναι σημειο συναντησης των μηχανοβιων και των δυο πολεων εκατερωθεν του βουνου...οι Φορλινεζοι απο την μια,οι Φλωρεντινοι απο την αλλη,συναντιονται στην κορυφη,αφου πρωτα εχουν ανεβει τερμαααααα,πινουν ενα εσπρεσσακι και δρομο για τα σπιτια τους,ησυχοι,ξεκαβλωμενοι...Εδω στην Ελλαδα,ποσοι εχουν σακατευτει Επιδαυρο,ποσοι στον ΑΙ Γιαννη,ποσοι στον Μπραλλο;

DSC_1246.jpg

Μετα απο το εσπρεσσακι μας,φευγουμε (ταπα εννοειται,ετσι,μην τα επαναλαμβανω,πηγαιναμε μονιμως ταπαααααααα ολες τις μερες με απολυτη ασφαλειααα)και φτανουμε στο Ibis στην Φλωρεντια,οπου ξεφορτωνουμε τα μοτοσακα και ψαχνουμε σαν λυσσασμενοι κατι να φαμε....

Την πεφτουμε σε παρακειμενη πιτσαρια που εγινε η μαχη του Σκρα λεμε....
Πιτσα φαγαμε βεβαιως βεβαιως (τα στρακια δεν εχουν προβατινες και λοιπα τερψιλαρυγγια-πιτσα και Αγιος ο Θεος,αφου δεν φυτρωσε τιποτα στο στομαχι..παλι καλα...)και ηπιαμε και καμποση μπυρα....μαλακιες δηλαδη....

Και την πεσαμε για υπνο,για την επομενη ειχαμε....δοκιμαστικα!!!!

................συνεχιζεται....................

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Η Βραζιλια,σουπα νεροβραστη,οποτε αυξανω την ενταση να ακουσω τυχον σκοραρισμα και συνεχιζω....

[size=16pt] Mugello χωρίς Rossi... κι όμως γίνεται!![/size]
Σάββατο: Mugello (Δοκιμαστικά) - Firenze

Πρωινο ξυπνημα,πρωινο πλουσιο,ψιλογυφτακια-τσιπηδες στο μπουφε (καβατζωσα δυο σαντουιτσακια για μια "ωρα δυσκολη")και καβαλαμε για τα δοκιμαστικα....

Οι πολλοι του γκρουπ πανε απο οτοστραντα,αλλα το "στριψιμο-ξυσιμο" στην Ιταλικη ασφαλτο
σε κανει πρεζακια και εμεις αποφασιζουμε να παμε απο επαρχιακους....Ταγμα θανατου λοιπον,αλλα με ασφαλεια(το στροματακι το ξεπιστονιασα λεμε κυνηγωντας τα VFR) και φτανουμε στην πιστα απο το Barberino di Mugello....Ρε σεις,τι λαοθαλασσα ειναι αυτη;Ποιος μιλαει ο παπ η ο κωστακης στο Συνταγμα; Σοκ μιλαμε....που θα καθισει τοσος κοσμος;

Αλλα παιδια δεν ηρθαν,γυρνοβολουσαν στην Τοσκανη,αλλα εμεις εκει....μες στην πρωινη ζεστη....Παρκαρουμε τα μηχανακια σαν στραβαδια ψιλομακρια,αλλα δεν γαμιεται,περπαταμε και χαζολογαμε....Και το τι βλεπουν τα ματια μας δεν περιγραφεται....

IMG_0748.jpg

Πανεμορφο...αν δουελευει και σαν γιαπωνεζικο...σπαω κουμπαρα λεμεεεεεε

IMG_0728.jpg

Αριστοκρατικες Ιταλιδες

DSC_1303.jpg

Κατσικανιαρικα γιαπωνεζικα (μα πετσετα ο μαλακας;πετσετα;χαθηκε μια κουρελου;)

IMG_0722.jpg

Η τρελλα των Ιταλων δεν εχει ορια λεμεεεεε

DSC_1414.jpg

Τα απαραιτητα κοριΤσα,ε;

DSC_1306.jpg

....πηγα να της πιασω το κολαρακι,αλλα με "τσακωσανε"
  ουναφατσαουναρατσα σου λεει ο αλλος
  χου ρε!!!

DSC_1311.jpg

Περιδιαβαινοντας ακομα σαν την αδικη καταρα,

DSC_1396.jpg

DSC_1397.jpg

Αχ...ερωτα (και δεν χωραω πανω σου,μωρο μου)

DSC_1415.jpg

Μια πιο παλια 999,πανεμορφη με καποιες (πανακριβες...)ιδιαιτεροτητες

Και την ωρα που πηγαιναμε προς τις αμετρητες καντινες,βλεπω αυτο

Ξεκοβω απο τους αλλους,σενιαρομαι,και προσπαθω να της πιασω κουβεντα
  Η φανερωμουνα (παρατσακ ηθελα να το δω...)ανταποκριθηκε,και πιασαμε
  λακριντι,μισοιταλικα-μισοαγγλικα(γάματα συννενοηση,αλλα το γενικο νοημα το'χαμε και
  οι δυο)ανεβασμενη η δεσποινιδα,ακομπλεξαριστη,εχει ερθει και Ελλαδα μου ειπε..
  Αλλαξαμε τηλεφωνα και πανω που παω να της σκαω διπλοσυμπλεκταρισια στα μουτρα για τα
  περεταιρω..........ο μαλακας ο Ροσσι πεφτει και τσακιζεται στο πρωινο ζεσταμα....και
  αρχιζει ο θρηνος συσσωμο ολο το Μουτζελο.....Την γκαντεμια μου,τωρα βρηκε ο μαλακς
  να πεσει και εχω κανει ενα σωρο χιλιομετρα;Καλα κανω και δεν το χωνευω ....

Ασταδιαλα,την παραταω στην οδυνη της και εμφανως συντετριμμενος και εγω (αρχιδια
  συντετριμμενος..)την εκανα για εσπρεσσο και της υποσχεθηκα να την παρω τηλ...Μου
  εκανε εντυπωση πως εκανε...σαν να εχασε δικο της ανθρωπο...Ρε τι σου ειναι τα
  θηλυκα... Μητρικο ενστικτο λεμεεεεε

Τα δοκιμαστικα αρχισαν οσονουπω....

Κατι σφηκες διχρονες ακουγοντουσαν,δεν εδωσα σημασια
  Κατι αλλο πιο χοντρο σε ηχο(Moto 2) αλλα δεν εδωσα σημασια....

Ωσπου εκει που χαζολογαμε ,ενας ηχος συνταραξε τα διαφραγμα μου,σκασιματα,και
  αλλοκοσμο ουρλιαχτο!!!!!!!

Θεε μου,αυτα ειναι;
  Ετσι κανουν;
  Απο 800 κυβικα μονο;

Εχω να πω οτι τα MotoGP δεν κανουν για να τα ακουσει ανθρωπος με βηματοδοτη
  Ο ηχος τους...απλα δεν υπαρχει λεμε,σταματαει η καρδια,οταν τον ακους απο αποσταση
  50-60 μετρων...

DSC_1290.jpg

DSC_1349.jpg

Διαπιστωσεις:

Η Ducati εχει τον πιο δυνατο,πιο διαφορετικο,πιο ζωντανο ηχο....αλλο πραμα λεμε
  Η Γιαμαχα με τα Μ1,κλασσικος τετρακυλινδρος ενσειρα,σε καθε αλλαγη και μπαααμμμμ
  απο την πολλη συμπιεση και τους cross plane στροφαλους,που προσομειαζουν την
  λειτουργια των V που εχουν ολοι οι αλλοι...

Η Χοντα.....εξισου εντυπωσιακος ηχος,ολος ζωη,διαφορετικος ομως απο της Ντουκο,αν
  και V4 και οι δυο.Οι Χονταιοι...κατι εχουν βρει,ο Ντανι ανοιγε γκαζι πριν απο ολους
  και αλλαζε και 20 μετρα μετα απο ολους....Πολυ δυναμη,ευκολα αξιοποιησιμη,και
  αααπλωωωμμμααααα λεμε.Μαλλον πανε για νικη αυριο.359 τελικης στο Μουτζελο,δειχνει
  δυναμη,πολλη δυναμη!!!!!

Πινω ακομα ενα εσπρεσσακι σε αλλη καντινα,οπου οι Ιταλοι ειχαν αυτα

...και περιμενουμε να φυγει ο πολυς κοσμος,για να μην φαμε μποτιλιαρισμα του κερατα..
  εκει που χαζευω την λικνιζουσα νεαρα,θυμαμαι την κλαιουσα" (οχι την Ιτια ρε
  μαλακες..)την "φανερωμουνα" και προφασιζομενος στους αλλους...κοψιμο,την κανω με
  αλαφρα προς το σημειο που την ειχα δει....

Την βρηκα,και απαρηγορητος (και καλα...ταχα μου ταχαμου ο πουστης)της την πεφτω...
  Και τι ειναι αυτο που μας βρηκε,και τι κακο που παθαμε,και Μουτζελο χωρις Ροσσι ειναι
  μακαρονια χωρις σαλτσα αντζιουγια και διαφορες τετοιες πιπες...και τελικα φορτωνω το
  επιπλο στο μοτοσακο,στελνω ενα μηνυμα στους αλλους οτι "φευγω για αλλες
  πολιτειες-δεν παλευεται το κοψιμο ρε παιδι μου-παω να πιω καφε με λεμονι" και φευγω
  με την "απαρηγορητη" νεαρα για Φλωρεντια να φαμε και να πιουμε,να πανε τα φαρμακια
  μας κατω ρε παιδι μου

Φτανοντας Φλωρεντια....τι να λεμε
  Υπαιθριο μουσειο,και η συνοδος μου ικανοτατη ξεναγος...
  Τι Ντουομο,τι Λοτζιες,τι Ποντε Βεκιο και καταληξαμε στην μαγευτικη Piazzetta
  Michellangelo..!!!

DSC_1707.jpg

Φλωρεντια by night !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DSC_1736.jpg

Aπολαυσαμε το εσπρεσσακι μας,πηγαμε για μακαροναδες και γυρισαμε στο ξενοδοχειο...

Αυριο ειχαμε αγωνα λεμε....

Θα ρωτατε τι απεγινε η "απαρηγορητη" ε;

Ρε ασταδιαλα,αδιακριτοι,ε αδιακριτοι.....

..............συνεχιζεται.............

εκεινη η ρημαδοβραζιλια τι να απεγινε;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
@ gabadoo:

ωραία αφήγηση και ωραίες φώτο! keep rollin'!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
  να την κανεις να την κανεις
  λυπησου αυτα που καις στο αμαξι,οι βενζινες ειναι γάματα
  θελει σεβασμο,οχι φοβο

εδω ειμαστε,οτι θες...

Άσε τις συμβουλές και γράφε ρεεεεεε! :2funny: :2funny:

Μη τον διακόπτετε ώστε να το έχουμε μαζεμένο το κειμενο. (κι όταν τελειώσεις με το καλό θα σε κράξω για την αντιροσσική συμπεριφορά σου! :knuppel:)

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Γκάμπα, συγχαρητήρια....
:rockon:

Ειχες δικιο τελικα (για αλλη μια φορα δηλαδης) που μου ελεγες
 να παω εξω σε αγωνα να δω λαιβ...

Εμπειρια ζωης

Τα χαιρετισματα στα στειλα ομως,και απο την Arrabiata οπως μου
 παρηγγειλες

Γαμω τα frameless,αυτοι πελαγοδρομουνε να βρουνε λυση λεμε
 Φανταζομαι Στονερ στην Χοντα και μου ερχονται δακρυα στα ματια
 απο την εξαψη
 Αυστραλοι ρεεεεεεεεεεεεεεε,τον καινε στην Ντουκατι

Επισης Ροσσι στην Ντουκατι,και παθαινω ρευση...
 Αληθευει λες;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.546
Πόντοι
12.056
DSC_1707.jpg

piazza μικαελ'αντζελο  ;) :rockon: :rockon:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
 Ειχες δικιο τελικα (για αλλη μια φορα δηλαδης) που μου ελεγες
 να παω εξω σε αγωνα να δω λαιβ...

Εμπειρια ζωης

Τα χαιρετισματα στα στειλα ομως,και απο την Arrabiata οπως μου
 παρηγγειλες

Γαμω τα frameless,αυτοι πελαγοδρομουνε να βρουνε λυση λεμε
 Φανταζομαι Στονερ στην Χοντα και μου ερχονται δακρυα στα ματια
 απο την εξαψη
 Αυστραλοι ρεεεεεεεεεεεεεεε,τον καινε στην Ντουκατι

Επισης Ροσσι στην Ντουκατι,και παθαινω ρευση...
 Αληθευει λες;

Δε βλογάω τα γένια μου, όπως είδες κι ακουσες μόνος σου, είναι αλλοιώς από κοντά.
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά θα τσακωθείς με πολλούς "φίλους" σου, που θα προσπαθήσουν να σου εξηγήσουν πράγματα που τώρα πια έχεις ΖΗΣΕΙ.
Ο Αυστραλός είναι τρελλός ως γνωστόν και ο μοναδικός που μπορούσε να τον χειριστεί σωστά βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στη Χόντα, όπου προσαρμόζεται για να υποδεχτεί το Στόνερ του χρόνου.
Για τη Ντουκάτι να σου πω το εξής απλό: Άμ περιμένει ο Πρετσιόζι να παει μπροστά με τον λωλό φαβοριτάκια Ταρντότσι σε διπλο ρόλο δοκιμαστή και τημ μάνατζερ, κι εγώ τότε αισιοδοξώ να δώ τον ΠΑΟ με διευθυντή ποδοσφαίρου τον Αντωνίου να κερδίζει την Μπάρτσα στον τελικό του ΤσουΛου στο Καμπ Νου.
Ο Ρόσσι αποκλείεται να δεχτεί να αποτελέσει μέρος αυτού του παντελώς μη ορθολογιστικού σχήματος.
Μόνο αν αναλάβει κάποιος που θα σου πω σε ΠΜ επικεφαλής του όλου εγχειρήματος μπορεί να πάει ο Ρόσσι στη Ντουκάτι.

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[size=16pt]ΓΚΑΑΑΑΝ-ΜΠΡΟΥΥΥΥΜ-ΜΠΡΟΥΥΥΥΜ!!![/size]
Κυριακή: Mugello (Αγώνας) - Firenze

Το ξυπνητήρι χτυπάει βάρβαρα στις 6.30 και προσπαθώ να σηκώσω το "επιπλο" που δεν ξυπνάει με τίποτα..!! Με τα πολλά κατεβαίνουμε για πρωινό,οι υπολοιποι του γκρουπ αναγωνουν στην θεα της νεαρας (τι παθατε ρε μαλακες,δεν εχετε ξαναδει κοριτσι αλλη φορα;βλεπω την ζηλεια στα ματια τους...τα καριολια,θα μου την ματιαξουνε!!!) τρώμε γρήγορα(καβατζωνουμε οπως εχουμε πει τσιπικα-τσιπικα και απο δυο σαντουιτσακια!!!!) και καβαλάμε για Mugello με όλη την υπόλοιπη παρέα!!

Παίρνουμε μια εναλλακτική διαδρομή(παρεπιμπτοντως ανεβηκαμε και στο passo dellaFuta που ειναι εκει διπλα,μην μας περασει η νεαρα Ιταλιδα για τιποτα κουλομαριες-ειναι γνωστο αλλωστε οτι οταν ανοιγεις γκαζι,τα κοριτσα κολλανε πανω σου) για να μη βρούμε κίνηση και καμιά ώρα μετά είμαστε Mugello!! Παρκάρουμε τα μοτόρια και πάλι μέσα στην πίστα, αλλά αυτή τη φορά πίσω από τις κερκίδες!! Ο κόσμος είναι λίγος... είναι ακόμα νωρίς βέβαια, αλλά η πτώση του Γιατρού βοήθησε... πολλοί πουλούσαν τα εισητήριά τους έξω από την πίστα!!

Δεύτερο καφεδάκι στην πίστα μπας και ανοίξει ο μάτης,και ριχνουμε τα ματια γυρω γυρω

Οι πουστηδες,με γαμησανε,με ξεπαραδιασανε να τους κερναω εσπρεσσους και λοιπα αφεψηματα....

"Απαρηγορητη" ηθελα,πλέρωνε τωρα κυριε Γκαμπα!!!!
 Τι ζηλιαριδες μαλακες!!!!

Το ότι έβλεπες ό,τι να' ναι στην πίστα το ανέφερα ε;!

DSC_1530.jpg

Εντωμεταξυ,απο την ωρα που κατσαμε,ακουγοταν σε ολη την πιστα ενα βουητο,που ωρες
 ωρες δυναμωνε ενοχλητικα εως εκκωφαντικα!!!!!!

Καποιοι,παρα πολλοι θα ελεγα,ειχαν φτιαξει κατι σαν αυτο

DSC_1694.jpg

Ενας μικρος τετρακυλινδρος σε ειδικη βαση,μαλλον καποιος μικρος του γκρουπο Φιατ,με ψυγεια με βεντιλατερια και καλωδια και μπαταριες και για εξατμιση το χωνι που ειδατε,και τον γκαζωνανε τερμααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Το γαμημενο του διαβολου το πραμα,παρηγαγε εναν εκκωφαντικο ηχο,που δεν μπορω να σας
 τον περιγραψω,μονο οσοι εχουν παει Μουτζελο μπορουν πουν....

Πιο περα περναγανε καμμια δεκαρια τρελλαμενοι Ιταλοι πιτσιρικαδες με κατι αλυσοπριονα
 χωρις την λεπιδα βεβαια,με ενα χωνι και αυτα για εξατμιση και τα γκαζωνανε
 ασταματητα...

Ρε πανζουλισμος λεμε,τι πανηγυρι ηταν αυτο;;;;;
 Για φαντασου δηλαδη να ετρεχε και ο Ροσσι,που να κερδιζε κιολας;;;;
 Χαμος!!!
 Δυστυχως αυτο δεν ευτυχησα να το ζησω
 Του χρονου να ειμαστε καλα

Μια πανοραμικη της πιστας

DSC_1531.jpg

Αποφασιζουμε σημερα να ακολουθησουμε αλλη στρατηγικη,δεν λεει να κατσουμε στην εξεδρα
 ολη μερα,θα λιωσουμε

Μετακινιομαστε λοιπον σε σκιερο μερος να δουμε τα 125 και τα 600αρια και πριν
 αρχισουν τα μεγαλα,πανε εξεδρα
 Και εγενετο

125 η εκκινηση

DSC_1543.jpg

DSC_1569.jpg

Τωρα ποιος κερδισε...δεν ξερω να σας πω
 Διαβαστε και σεις,ολο απο μενα τα περιμενατε;

Ειχα και αλλες δουλειες

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DSC_1580.jpg

Το μωρο αλλαξε σορτσακι,χαιρετηθηκαμε και επεστρεψε στην παρεα της,σωα ετσι;

DSC_1621.jpg

Τσαο ραγκατσα!!!!

Εχετε δει 916 φορτωμενη σαν GS;
 Ε καιρος ειναι να δειτε

DSC_1697.jpg

Ειναι τρελλοι τελικα αυτοι οι Ρωμαιοι  :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

Και αρχιζουν τα Μοτο 2

DSC_1585.jpg

Ρε μιλαμε ο ενας πανω στον αλλο....

εμεις...σκια ετσι;
 σιγα μην βρασει το μυαλο μου

ειχαμε και απροοπτα σαφως σαφεστατα

DSC_1595.jpg

και με θεαμα ομως,ακριβως απο κατω μας!!!!!!

DSC_1601.jpg

DSC_1609.jpg

DSC_1618.jpg

Τα Μοτο 2...πολυ συναγωνισμος λεμε,σκοτωμος
 Πολυ θεαμα,απεριγραπτο με φοβερο ηχο και αυτα.χωρις να συγκρινονται ομως με των
 μεγαλων θεριων...

Και καπου εκει,την κανουμε για την εξεδρα μας για αρχιζει το κυριως πιατο!!!!

Ο αγωνας ξεκινησε,τα θηρια τα ακουμε να ερχονται...

DSC_1629.jpg

Ο Ντοβι πινει τσαγακι απο το ισπανοπουλο

Αθληταρας λεμε ο Ισπανος

DSC_1657.jpg

Ο Spies "χωνετε" εντυπωσιακα στον παπου

DSC_1642.jpg

το τρενακι με τις συνεχεις εναλλαγες Melandri - Stoner - De Puniet...

DSC_1673.jpg

Την ιδια ωρα ο κοντοστουπης Ντανι την εχει κανει με ελαφρα,χτιζοντας (και με την
 βοηθεια του Ντοβι που καθυστερουσε τον Χορχε) μια διαφορα 7-8 δλπτ...Αντε γεια!!!!!

Ο αγωνας τελειωσε,οι ιταλοι κοβουν με πενσες τα συρματοπλεγματα (παραδοση αυτο στο
 Μουτζελλο!!!) και ορμανε με ολα τα διαθεσιμα μεσα στο τερματισμο

DSC_1686.jpg

Οπως προειπα...τρομερη εμπειρια η παρακολουθηση αγωνα live
 Μονο εκει μπορεις να καταλαβεις περι τινος προκειτε
 Σχολια και εντυπωσεις για συζητηση αφου τελειωσω με το ταξιδιωτικο ολο,στο τελος

Αφηνουμε τον κοσμο να φυγει και την κανουμε και εμεις για το ξενοδοχειο
 Αφου κανουμε ενα μπανακι και φρεσκαριζομαστε,καβαλαμε για μια τελευταια βολτα στην
 Φλωρεντια....Αυτη η πολη δεν χορταινεται

Το Ντουομο

και περπατντας σα δρομαια της βλεπω αυτο,ζωγραφισμενο στον δρομο με κηρομπογιες

Μα καλα...ποσες ωρες περασε για να το φτιαξει,να τραβανε φωτο οι περαστικοι και το πρωι να το σβησει η σκουπιδιαρα;;;

Αφωνος λεμε

Ο περιφημος "χιουρος" της Φλωρεντιας,διπλα στην Λοτζια
 Οι Μεδικοι καλλιεργησαν μια φημη οτι εαν καποιος χαιδεψει το μουσουζι του αγριοχοιρου,η μοιρα θα τον ξαναφερει στην Φλωρεντια

Εγω παντως το ξεβαψα στο χαιδεμα-τριψιμο!!!!

Αφου φαγαμε αλαφρουλια,την καναμε για ξενοδοχειο,οπου πεσαμε σαν τουβλα λεμε απο την κουραση,ολη μερα στο ποδι

Την επομενη ανεβαιναμε Αλπειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!

..................συνεχιζετε.......................

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[size=16pt]Ξέρει κανείς να ξεματιάζει;[/size]

Δευτέρα: Bologna (Ducati Museum) - Rimini - San Marino

Τη Δευτέρα ξυπνήσαμε ορεξάτοι, ετοιμάσαμε πράγματα και φύγαμε οριστικά από Φλωρεντία.Το γουρούνι το είχα χαιδέψει,οπότε αργά ή γρήγορα θα επέστρεφα.... Ενδιάμεσος προορισμός η Bologna, για επίσκεψη στο εργοστάσιο και μουσείο της Ducati και τελικός προορισμός, το Rimini.
  Εδώ υπήρχε από την αρχή μια γκάφα που κάναμε αλλά το καταλάβαμε αργά: Επειδή η δική μας παρέα θα ανέβαινε βόρεια, το να κατεβαίναμε στο Rimini και μετά να ξανανεβαίναμε πάνω ήταν εντελώς ηλίθιο, αλλά τα ξενοδοχεία είχαν κλειστεί και δε γινόταν να αλλάξουμε το πρόγραμμα... συν το ότι θέλαμε οπωσδήποτε να δούμε το San Marino που είναι 20χλμ από το Rimini. Έτσι λοιπόν πήραμε απόφαση πως θα κάναμε τσάμπα χιλιόμετρα, και ακολουθήσαμε το πρόγραμμα των παιδιών της Fast Forward. Το γκρουπ αυτό παρεπιπτόντως συρρικνώθηκε, καθώς κάποιοι έφυγαν το πρωί για Ancona και πίσω Ελλάδα.

Κατά τις 10.30 φτάνουμε στο Borgo Panigale και το εργοστάσιο της Ducati, περιμένοντας το μεγάλο γκρουπ (είχαμε ξεκινήσει πρώτοιόπως πάντα), όπου οι διοργανωτές είχαν κάνει τις συννενοήσεις με τους υπεύθυνους. Αρχικά ρωτάμε εμείς για το που να βάλουμε τις μηχανές, για να πάρουμε απάντηση ότι στο δικό τους χώρο στάθμευσης μπορούν να μπουν ΜΟΝΟ τα Ducati... Καριόλια εθνίκια,Ιταλοί....

Περιμένοντας το υπόλοιπο γκρουπ, χαζέψαμε τα φορτηγά της ομάδας GP που επέστρεψαν στη βάση τους...

IMG_0765.jpg

Και ΝΑΙ!!!!!
    Θα τρελλαθουμε δηλαδης;;;;;;;;;

ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ο οδηγος ειναι Ιαπωνας
  Γαμημενη Ιαπωνικη κατασκοπεια!!!!!!!!

Καποιο λακκο εχει η Χοντ...εεεε....η φαβα!!!!! :think: :think: :think:

Το γκρουπ της Fast Forward έφτασε μετά από λίγο και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης (εκ των διοργανωτών), πήγε για τις συννενοήσεις. Δεν περνάνε 10 λεπτά, και βγαίνει για να μας πει τα μαντάτα: Λαμβάνοντας ένα απίστευτα σνομπ και απαξιωτικό ύφος, τον ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε φυλασσόμενο πάρκινγκ για τις μηχανές, ούτε και χώρος αποθήκευσης πραγμάτων, άλλα όπως είπαν τον είχαν ενημερώσει με mail (το οποίο ποτέ δεν είχε δει).

Θεωρώντας λοιπόν πως το λάθος ήταν δικό του που δεν είχαμε ενημερωθεί, προσφέρθηκε να κάτσει με τις μηχανές και τα πράγματα μέσα στον ήλιο, μέχρι να ολοκληρωθεί το tour το οποίο θα διαρκούσε 1-1.30 ώρα!!!

Αρε Πιγκου φιλαρακι..σε εγαφε ο ηλιος για παρτη μας,να εισαι καλα αδελφε οπου και να εισαι!!!!!

Έτσι κι έγινε, και μετά από αρκετή ώρα αναμονής στον ήλιο, μπήκαμε στο εργοστάσιο! Είναι πραγματικά τρομερή εμπειρία να μπαίνεις στη γραμμή παραγωγής μιας τέτοιας εταιρίας... Η συνέχεια του tour, ήταν στο μουσείο της Ducati, όπου... και τι δεν είδαμε... μια γεύση:

Το πρώτο μηχανοκίνητο Ducati ever (και λέω μηχανοκίνητο, γιατί αρχικά η Ducati έφτιαχνε ξυριστικές μηχανές, φωτογραφικές, γραφομηχανές κι άλλα τέτοια!!!!!

Τι ειναι αυτα..ε;
  Καποιος που να ξερει;
  Ε;

...και σε μεγαλη αναλυση,προς μελετην!!!!(και περισυλλογην για τα χαλια μας..)

Του Troy Baylliss,η ιδια η πρωταθλητρια με την ιδιοχειρη υπογραφη του

Ενα επικο μοντελο απο τα παλια για οσους θυμουνται

Η ιστορια των αγωνιστικων Ducati

DSC_1760.jpg

DSC_1766.jpg

Ειδαμε και αλλα πολλα,τα πιο ενδιαφεροντα στην γραμμη παραγωγης βεβαια οπου δεν επιτρεποταν φωτογραφιες
  Αλλα αυτα ειναι για αλλο,μελλοντικο θεμα συζητησης
  Το σιγουρο ειναι οτι ειναι ακρως ενδιαφεροντα και θα τα πουμε εν καιρω

Τεσπα,αγοραζουμε μπουκαλακια νερο για τον Πυγμαλιωνα που ειχε βρασει εξω στο λιοπυρι και βγαινουμε να δουμε εαν ειναι
  καλα...αλλα ειναι μαυρος σκυλος.Ντουρος λεμεεεεεε..Γεια σου ρε Πυγμαλιωνα

Οργανωνομαστε και βγαινουμε απο το ανοικτο παρκινγκ

Από εκεί, βάζουμε και πάλι τα δερμάτινά μας μέσα στον καύσωνα, και πιάνουμε autostrada για Rimini....

... κι αρχίζουν τα "καλά"...  :P :P

Ξεκινήσαμε όπως πάντα ανεξάρτητα από το μεγάλο γκρουπ, αλλά με μικρή διαφορά. Έτσι λοιπόν κάπου στα διόδια συναντηθήκαμε, αλλά και πάλι ήταν ελάχιστα μπροστά μας. Δεν έχει περάσει πολύ ώρα που είμαστε στην Autostrada,(κοντα στην Imola) και ξαφνικά βλέπω σε μικρή απόσταση μπροστά μου μία νταλίκα να βγάζει καπνούς!!!! Συνηδειτοποιώ πως είναι από φρενάρισμα και συγχρόνως βλέπω τις μηχανές και τα αυτοκίνητα μπροστά μου να ανάβουν alarm και να κάνουν νευρικά νοήματα με τα χέρια... "όπα" λέω, "έγινε μαλακία"... Ελπίζω να μην είναι μηχανή και δη, κάποιος δικός μας... Πλησιάζοντας στο χαμό βλέπω αυτό που απευχόμουν... δύο παιδιά από το γκρουπ είναι στην αριστερή λωρίδα στο έδαφος. Η κοπέλα κάτω με σκισμένα ρούχα, το παληκάρι από πάνω της, με σκισμένο τζιν κ αυτός και ασφάλτινα εγκαύματα στη μέση... Λίγο παρακάτω, ένα Ducati ST4 ξαπλωμένο στην αριστερή λωρίδα. Φαρμακιιιιιιιι!!!! :S :S :S :S :S :S

Σταματάμε παρακάτω και μαθαίνουμε έφταιγε αυτός... Δεν είχε καθρέφτες (!!!!! :uglystupid: :uglystupid:) και αλλάζοντας λωρίδα ακούμπησε η βαλίτσα του στο αυτοκίνητο που τον προσπερνούσε. Τρόμαξε, έριξε τη μηχανή αριστερά προς τη μπαριέρα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία... Ευτυχώς τα παιδιά πέρα από τα γδαρσίματα και μικροσπασίματα δεν έπαθαν κάτι σοβαρό.
Αναφέρω απλά την οργάνωση των Ιταλικών αρχών... μέχρι και ελικόπτερο έσκασε για να πάρει την κοπέλα αν διαπίστωναν πως είναι πιο σοβαρά!!! Τελικά δε χρειάστηκε, και ο δρόμος ξανάνοιξε στο άψε σβήσε!!!Οπως ελλαντα δηλαδη!!!

Εν τω μεταξύ εμείς πήγαμε λίγο παρακάτω όπου βρήκαμε τον Πυγμαλίωνα με κάποια παιδιά του γκρουπ που ήταν πιο μπροστά. Ο Πυγμαλίων είχε μάθει για το συμβάν και έπρεπε να πάει να βοηθήσει με τα διαδικαστικά, αστυνομίες νοσοκομεία κλπ. Έτσι λοιπόν ζήτησε από εμάς (το φορουμ το δικο μας) να οδηγήσει το υπόλοιπο γκρουπ στο Rimini. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε να οδηγούμε καμιά 30ριά μηχανές στην Autostrada...

Έχουμε πάρει ξανά το δρόμο προς Rimini. Είμαστε όλοι ψαρωμένοι με το συμβάν και οι ταχύτητες δεν ξεπερνούν τα 100χλμ. Μέχρι και σχηματισμούς κρατάμε χωρίς προσπεράσεις... Δεν είναι κι εύκολο να συντονίσεις τόσες μηχανές...
  Δεν έχουν περάσει 10 λεπτά, και ξαφνικά βλέπω πάλι τους μπροστινούς να ανάβουν alarm και να κουνάνε χέρια!!!!  :S :S :S.Τι εγινε παλι ρε πουστη μου;;;;
  Ξαφνικά, βλέπω μεγάλα κομμάτια ελαστικών ΝΤΑΛΙΚΑΣ να πετάνε μπροστά μας... καταφέρνω και τα αποφεύγω, αλλά δεν κάνει το ίδιο και ένα Hayabusa από πίσω που περνάει πάνω από ένα μεγάλο κομμάτι λάστιχο!!! Ευτυχώς δεν πέφτει, αλλά σταματάμε λίγο παρακάτω και βλέπουμε πως έχει σπάσει η καρίνα... Το παιδί κάθεται με κάνα-δυο ακόμα να βγάλει άκρη, ενώ εμείς συνεχίζουμε διπλά ψαρωμένοι για Rimini...

Βγαίνουμε από Autostrada και μπαίνω μπροστά, μιας και ήμουν ο μόνος που είχα το ξενοδοχείο στο gps. Κάνουμε βόλτες μέσα στο Rimini και έχω αγχωθεί πως μετά από τόση ταλαιπωρία, αν δεν έχω βάλει σωστή διεύθυνση θα με κυνηγάνε καμιά 30ριά άτομα..!!! confused
Τελικά μετά από λίγη ώρα φτάνουμε στο ξενοδοχείο και μου φεύγει ένα φοβερό βάρος. Επιτέλους φτάσαμε...

Hotel Kursaal... μεγαλεία...

DSC_1828.jpg

DSC_1829.jpg

Α ρε αθανατοι Ιταλοι....
  Τοσο ιδιοι σε καποια θεματα με μας,τοσο διαφορετικοι σε αλλα!!!!!
  Ουναφατσαουναρατσα λεμεεεεε

Κομμάτια να γίνει, ένα βράδυ είναι. Αν κι είμαστε πτώματα, λέμε πως δεν κάναμε τόσα χιλιόμετρα τσάμπα για να μη δούμε το San Marino. Μπανάκι λοιπόν και ξανακαβαλάμε για San Marino, για να πιουμε τον καθιερωμενο εσπρεσσακο και το απαραιτητο παγωτακι. Φοβερό στροφιλίκι στο ανέβασμα για εκεί(πιστευω να καταλαβατε οτι ανεβηκαμε ταπααααα,οπως εκαναν και ολοι ανεξαιρετως και οι Ιταλοι-ΣανΜαρινεζοι ειτε οδηγουσαν σκουτερ ειτε Αυντι πετρελαια...) και όταν φτάνουμε πια πάνω δικαιωνόμαστε που ξανακαβαλήσαμε αντί να πέσουμε στα κρεβάτια μας ξεροί από την κούραση...

DSC_1794.jpg

DSC_1789.jpg

DSC_1814.jpg

DSC_1817.jpg

Ειπιαμε καφεδακι στο Kafe del Titano κυριοι!!!!!Μεγαλεια για τα σκεπαρνια απο την Ελλαντα
  Και πραγματι ειμαστε,για ειμαστε αναξιοι να αξιοποιησουμε τα δικα μας αντιστοιχα Σαν Μαρινα και να τους παιρνουμε
  ευκολο ρευστουλι!!!!
  Τεσπα,ειπα συγκρισεις και γευσεις στο τελος....

Στο κατέβασμα για Rimini είδαμε κι ένα ατύχημα με ένα scooter το οποίο είχε γίνει κομμάτια. Τρίτωσε...  :S :S
  Πίσω στο ξενοδοχείο... Κλείσαμε τα μάτια για να έρθει η επόμενη μέρα, φέρνοντας νέα "αύρα"... Και τι αύρα!!! Αύρα
  ΑΛΠΕΩΝ!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

.....................συνεχιζεται..........................

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
[size=16pt] Επιτελους,πλωρη για Αλπεις!!!!!![/size]

Τρίτη: Rimini-San Marino-Tavuglia - Riva del Garda - Male

Το πρωι αφου παρουμε πρωινο,το φορουμ χωριζεται αφου χαιρετησουμε τον Πανο και τον Πυγμαλιωνα για την διοργανωση
 και τα οσα μας προσφεραν....

Οι μισοι αναχωρουν προς Μαρανελο για επισκεψη στο μουσειο της Φερραρι,και οι υπολοιποι (εμου συμπεριλαμβανομενου)
 ξαναπαμε Σαν Μαρινο (το στροφιλικι εκεινο μας εκανε-παλι-πρεζακια..)και μετα επισκεψη στο official club του Βαλεντινο
 Ροσσι στο χωριο του στην Ταβουλια....
 Θα συναντιομαστε αργοτερα στην Riva del Garda.....για την οποια θα πω παρακατω...

Δεκα χλμ απο το Ριμινι,στο χωριο Κατολικα κανουμε δεξια και φτανουμε στην Ταβουλια....Ρε τι γινεται εδω;;;;
 Το χωριο ζει και αναπνεει-και κονομαει τρελλα λεμε,αλλα τρελλά ομως ετσι;- μεσω του Ροσσι...
 Απο τα 4 μηχανακι που πηγαμε ολοι γραφτηκαν μελη,εκτος απο μενα που θα γραφτω οταν και ΜΟΝΟΝ ο Βαλε παει στην
 Ντουκατι....
 Σηκωσανε την μπουτικ λεμε....
 Εγω επινα εσπρεσσακι στην καφετερια που δουλευε ο Βαλε οταν ηταν μικρος,οπου το θεμα συζητησης ηταν ο τραυματισμος του
 Θρηνος λεμεεεεεεεε
 Εκει εμαθα και καποια ενδιαφεροντα πραματακια για τον Βαλε και την σχεση του με την Ντουκατι,αλλα ειπαμε θα τα πουμε

Οι τρελλοι,μεχρι και στο καμπαναριο της εκκλησιας εχουν βγαλει τον σταυρο και εχουν βαλει ενα ομοιωμα του Βαλε!!!!

Τρελλα λεμεεεεεε

Βγαζουμε ενα σκασμο φωτο ειδικα στην πλατεια του χωριου,οπου υπαρχει το πανο που αναρτησε ο Βαλε με την ευκαιρια των
100 νικων του

Καβαλαμε να φυγουμε και......ξεραμαρα το R 1200 GS που ειχαμε στην παρεα,απο μπαταρια
 Ενεργοποιηση της οδικης βοηθειας-παγκοσμιας παρακαλω- και σε δυο ωριτσες καθυστερηση το GS ειναι και παλι ετοιμο
 Μιζαρουμε και φευγουμε ανεμος να προλαβουμε τους αλλους που μας περιμενουν στην λιμνη

Εντωμεταξυ,αυτα τα πουστακια που πηγαν Μαρανελο,περα απο τα οσα εντυπωσιακα ειδαν στο μουσειο της Φερραρι,εξω ακριβως
 απο το μουσειο υπαρχει ενα γραφειο που ενοικιαζει για ενα 10λεπτο μια Gallardo ή μια F430 εναντι 50 ευρων
 Δεν εχασαν την ευκαιρια οι κολοι και δοκιμασαν,προς λυσσα δικια μου-αλλα τοτε δεν ηξερα...Βολοδερνα στην Ταβουλια για
 για να γραφτουν οι αλλοι μελη....Δεν γαμιεται,ετσι ειναι οι παρεες,καπου κανεις τον μικροτερο και κυριως παραμερεις
 εγωισμους και λοιπες πιπες για χαρη της παρεας..Ολα καλα λοιπον,αλλωστε θα ξαναπω,και θα δοκιμασω και εγω τις
  Ιταλιδες!!!!!

Περναμε την βαρετη οτοστραντα,και λιγο πριν το Trento βγαινουμε στο Rovereto sud αριστερα προς Riva del Garda...
 Ρε τι μαγεια ειναι αυτη;;;;;;

DSC_1838.jpg

Μια μικρη Ιταλιδουλα....

DSC_1852.jpg

Συναντιομαστε επιτελους με τα υπολοιπα παιδια,που εκεινη την ωρα εβαζαν κλειδια,πινουμε ενα εσπρεσακι μετα την βαρετη
 οτοστραντα,μας λενε περι Μαρανελλο (και αφριζω λεμε...) και τους λεμε τα δικα μας,Ταβουλιες,μπαταριες και τα ρεστα..

Επεσε το σουρουπο ομως,και εχουμε χιλιομετρα μεχρι το Μαλέ οπως το λενε οι Ιταλοι

Βλέπουμε παντού στο δρόμο ταμπέλες που προειδοποιούν ότι πετάγονται ζαρκάδια και λοιπά άγρια ζωάκια και πάμε
 ψιλοψαρωμένοι, αλλά μετά από λίγη ώρα έχουμε πιάσει ένα καλό ρυθμό..! Τα φώτα μου φωτίζουν τα δέντρα, ο δρόμος είναι
 απίστευτος και το ποτάμι που συναντάμε μετά από λίγο, πριν αρχίσουν πάλι τα τούνελ, μαρτυράνε πως χάνουμε ακόμα μια
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διαδρομή μέσα στη νύχτα...

Στην διαδρομη για Μαλέ περναμε και κατι πασσα

Εχασα λογω κουρασης το Passo di Carlo Magno που δεν σταματησα να "παρω-τσεκαρω"

3724718.jpg

Φτάνουμε Male... Το ξενοδοχείο η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το Rimini... Ξύλινη επένδυση, τα δωμάτια είχαν μέχρι
 και καναπέ...Απίστευτη ηρεμία, τρομερή ησυχία, δροσιά υψόμετρου 700 μέτρων περίπου...

Απίστευτη ηρεμία, τρομερή ησυχία, δροσιά υψόμετρου 700 μέτρων περίπου...

Αλλοι την πεφτουν νηστικοι,αλλοι την κανουν για πιτσα-μπυρα,ολοι ομως κατα τις 12.00 ειμαστε ξεροι στα κρεβατια μας
 γιατι την επομενη εχουμε Passo dello Stelvio!!!!!!!!!!!!!!!

...........................συνεχιζεται.................................

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  αγαμηδια,πιαστηκανε τα δαχτυλα μου....

το Στελβιο το απογευμα

τωρα χαβαλες,παω σε αλλα θρεντ

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Η εγώ....αααχαχαχαα
και πάλι συγχαρητήρια Γκάμπα, είσαι απολαυστικότατος.

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Η εγώ....αααχαχαχαα
και πάλι συγχαρητήρια Γκάμπα, είσαι απολαυστικότατος.

Που να σου λεω
 Eπιασα πιστονι απο 1198....106 ολοκληρα χιλιοστα πιστοναρα,καταλαβα γιατι βγαζει 13 τοσα
 κιλα ροπης
 Κατι βαλβιδαρες,σαν πιατακια του καφε,ελεος ρε πουστη μου
 Τι "ανασα" θα εχει αυτος ο κινητηρας;;;;;;

Ειδα δεσμοδρομικα λυμενα,τα αγγιξα,τα χαιδεψα,πηγα και διαβασμενος αλλωστε
 Μολις ο ξεναγος καταλαβε οτι ξερω κατι παραπανω,με παρεδωσε σε μηχανικο-μονταδορο και
 πηγα "απο πισω",εκει που δεν μπαινουν πολλοι..
 Οι αλλοι συνεχισαν,γιαπωνεζοφιλοι γαρ...

Ειδα τα "σωψυχα" μιας Desmosedici...ενα πιστονι(και πολυ μου ηταν οπως μου ειπε ο Ιταλος)
 ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ MotoGP....ααααλλλλλοοοοοο πραμα....Το πακερο Golden Virginia που καπνιζω ειναι
 βαρυτερο.....που να στα λεω,γάματα...

Σαν μικρο παιδι εκανα
 Ρε πουστη μου,εμεις τι μαλακες ειμαστε;
 Δεν θα μπορουσαμε να ειχαμε ενα τετοιο εργοστασιο και στην γαμωελλαντα;
 Με αυτο θα πεθανω,γαμω τις συνδικαλες και την ρατσα μου γαμω

Εμπειρια...απο τις λιγες,σαν παιδι σου λεω,εσυ με ξερεις τι παθαινω με τα τεχνολογικα

Απαιχτοι τυποι οι Ντουκαταιοι,γυαλιζει ο ματης τους

Οπως και τα δικα μας εδω στην ελλαντα,αλλα απο την νυστα ομως!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom