BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Πριτs που θα λερωσω εγω τα ρουχαλακια μου!!!!!! Οχι δεν σερνομαστε.........
Τωρα ερχεται σπιτι και με...αντικαταβολη!!!!!!!! τηλε φακινγκ!!!!
ασε ρε... *P
Πριτs που θα λερωσω εγω τα ρουχαλακια μου!!!!!! Οχι δεν σερνομαστε.........
Τωρα ερχεται σπιτι και με...αντικαταβολη!!!!!!!! τηλε φακινγκ!!!!
ασε λαιφακο!!!
σε ειδαμε και στο θεμα με τη γατογυναικα....
δεν ειπα πως ψυχολογησα...Ναι αληθεια???????????? και για να ξερουμε δηλαδηs.........τι ειδε αραγε ο ματηs σου??????????
Η μηπωs δλδ θα καταργησουμε και την κουβεντα???????? για ακοινωνητο μ εχειs?????????
Εβγαλεs συμπερασμα απ αυτο???????????? αχαχουχα !!!!!!!!!!!! Απο που πηρεs το διπλωμα ψυχολογα μου????
ασε ρε... *P
Ε τοτε με αυτη τη λογικη δλδ..........θαπρεπε να μην μιλαμε εδω με κανεναν........ετσι δεν ειναι????δεν ειπα πως ψυχολογησα...
απλα ματακια εχω και ειδα...
μη ψαρωνεις λαιφακο!!!!
απλα μη μας το παιζεις και μουνοανεξαρτητος!!!! ;)
υπαρχει μεγαααααλη αποσταση του μιλαω απτο σαλιαριζω....Ε τοτε με αυτη τη λογικη δλδ..........θαπρεπε να μην μιλαμε εδω με κανεναν........ετσι δεν ειναι????
Αν κρινειs απο αυτο μονον.......εισαι πολυ μα παρα πολυ μακρυα νυχτωμενη
υπαρχει μεγαααααλη αποσταση του μιλαω απτο σαλιαριζω....
αλλα οκ.....
οτι πεις σου χαλαω εγω χατιρακι???????
ωραια αφου μου το πες κι αυτο θα απολαυσω τον μεσημεριανιο μου υπνακο!!!Δεν ειναι ευδιακριτα τα συνορα μεταξυ αυτων των δυο......Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση του μονιμα γαμοσταυρη !!
Δεν ανηκω σ αυτην την κατηγορια δυστυχωs για σενα.........Αλλα ουτε κι αυτο σημαινει τιποτα παλι!!
Μην ανησυχειs , δεν μου χαλαs τιποτα........δεν φτανειs για να μου χαλασειs!!!!!!!
απλα μη το παιζεις και μουνοανεξαρτητος!!!! ;)
στενο φυσικα για ν'αναλαμβανουμε το εργο της διανοιξηςΜικρο?μεγαλο?φαρδυ?στενο?πλατυ?τετραγωνο?τραπεζιο?καταβοθρα?εκφραστε τα συναισθηματα σας!
ωραια αφου μου το πες κι αυτο θα απολαυσω τον μεσημεριανιο μου υπνακο!!!
γτ ξερεις...το χα μια εννοια,φτανω-δεν φτανω??????
Στενό μεν αλλά επαρκώς υγραμμένο ώστε η διείσδυση και η παλινδρόμιση να γίνονται από τη μια αρκούντως απολαυστικά (με τα χείλη του αιδείου και τον κόλπο να σφίγγουν σαν πλοκάμια το πέος) αλλά και να γλυστράει άνετα το πέος μέσα στον κόλπο, χωρίς να έχεις την αίσθηση ότι ο λούτσος σου εμβολίζει αχανή σπηλιά αλλά μικρό "φεγγίτη".
το μουνι θελει παιχνιδιαΤο μουνί θέλει μουνίλα
και ο πούτσος βαρβατίλα
Ρε φιλαρακι σε ποια περιοχη της Ελλαδος τον πουτσο τον λενε μπουτσο?ολα καλα ειναι !!
ο καλος ο μπουτσος ολα τα αλέθει !!
στην περιοχη οπου και την μπριζολα τη λενε μπριτζολα........Ρε φιλαρακι σε ποια περιοχη της Ελλαδος τον πουτσο τον λενε μπουτσο?