life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Χαχαχαχαχαχαχ και τα δυο....φαγωσιμα ειναι!!!!!!!!!!για μουνι η για ψαρι μιλας ρε φιλε..?πιασε ενα στα καρβουνα...
Βλεπω βαζειs και το ουζακι!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχ και τα δυο....φαγωσιμα ειναι!!!!!!!!!!για μουνι η για ψαρι μιλας ρε φιλε..?πιασε ενα στα καρβουνα...
΄
Ποιος μπορεί να αρνηθεί ενα φρεσκοπλυμένο, σφιχτό και λαχταριστό μονί λάιφ μου..;
Τολμώ να πω πως προτιμώ ένα φρεσκοπλημένο - σφιχτό και λαχταριστό ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ
Είμαι κωλομπαράς τι να κάνουμε
Γεια σου φιλε speed ........Ναι δυο μετρα μεν........αλλα ωραια μετρα ομωs.........Οχι σκετα δυο μετρα.....Να μην ειναι καμμια αγγουρω ψηλη ε???? προσωπο μαλλι ματια κτλ.....Δεν με ενδιαφερει το μεγεθος. Το μονο που με ενδιαφερει..... να ειναι τουλαχιστον 2μετρο το σωμα που το κουβαλαει!!!
εγω προτιμω ολοκληρη μαζι με τις συκωταριες...Τολμώ να πω πως προτιμώ ένα φρεσκοπλημένο - σφιχτό και λαχταριστό ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ
΄
Ποιος μπορεί να αρνηθεί ενα φρεσκοπλυμένο, σφιχτό και λαχταριστό μονί λάιφ μου..;
:S :S :S :S :SΑπλυτο 2 - 3 ημερών. Να μυρίζει και λίγο μουνίλα.
Αλλιώς πάρε κρέας και γλύψτο.
βαλτε και καμμια ψηφοφορια ντε... εδω ψηφισουμε για ασχετα πραγματα...Μικρο?μεγαλο?φαρδυ?στενο?πλατυ?τετραγωνο?τραπεζιο?καταβοθρα?εκφραστε τα συναισθηματα σας!
Tωρα με μπερδεψατε!!!! να παρω πετσετουλα και μαχαιροπηρουνα για....φαι η τιs σαγιοναρεs για το ντουs???!!!!!!!!!!εγω προτιμω ολοκληρη μαζι με τις συκωταριες...
+100 Τι με θύμισες μεσημεριάτικα ρε φίλε?Είσαι άρχοντας!Οσο πιο άπλυτο είναι τόσο πιο πολύ υγρό είναι..Αν κάνει μπάνιο ξερένεται και δεν μπάινει με τίποτα ο Γκοτζίλα μέσαΑπλυτο 2 - 3 ημερών. Να μυρίζει και λίγο μουνίλα.
Αλλιώς πάρε κρέας και γλύψτο.
Τολμώ να πω πως προτιμώ ένα φρεσκοπλημένο - σφιχτό και λαχταριστό ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ
το μονι το μονι,το μονι σερνει καραβι.....
...Τοχουμε καταλαβει, γι αυτο παμε με το αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!!!
δεν φαινεται... χαχαχαχαχα
Ειναι...αντιρυπαντικηs τεχνολογιαs!!!!!!!!!!! Δεν αφηνει καταλοιπα!!!!!!
με το πες πες πες... μπορει κ να το πιστεψετε (οτι δε σερνεστε..) χαχαχαχα
ασε λαιφακο!!!Πριτs που θα λερωσω εγω τα ρουχαλακια μου!!!!!! Οχι δεν σερνομαστε.........
Τωρα ερχεται σπιτι και με...αντικαταβολη!!!!!!!! τηλε φακινγκ!!!!