Νέα

most beautiful roads in the world

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brabus67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.918
Πόντοι
2.606
το ιδιο ομορφος δρομος ειναι απο πορτοφινο πηγαινοντας προς μοντε καρλο , αλλα απο Σαν ρεμο και Βεντιμιλια , δηλαδη να παρεις ολο τον επαρχιακο , εκτος απο το κομματι που αναγκαστικα μπαινει στην εθνικη πριν μπεις στο Μονακο..

Επισης ολος ο δρομος διπλα απο την λιμνη του Κομο ..

Ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνησει και ο αγιος  :sunglasses:
ε αμα πας εκει δυτικα ξεκινας απο λα σπετσια για να δεις και τα χωρια που ειναι προστατευμενα απο την ουνεσκο.ο δρομος βεβαια δεν περναει μεσα απο αυτα αλλα με μικρες παρακαμψεις τα βλεπεις,αξιζει τον κοπο  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το ιδιο ομορφος δρομος ειναι απο ζεφύρι πηγαινοντας προς μενίδι, αλλα απο λεωφόρο φυλής, δηλαδη να παρεις ολο τον δρόμο, εκτος απο το κομματι που αναγκαστικα μπαινει στο Καματερό πριν μπεις στις Αχαρνές..

:)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις, ο μόνος δρόμος που γνωρίζει και διέρχεται εδώ και πολύ καιρό ο αγαπητός φίλος νιπλ είναι ο δρόμος της απώλειας :(

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.918
Πόντοι
2.606
περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις, ο μόνος δρόμος που γνωρίζει και διέρχεται εδώ και πολύ καιρό ο αγαπητός φίλος νιπλ είναι ο δρόμος της απώλειας :(
ο δρομος των δακρυων, μπουκαι χορχε  :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.564
Πόντοι
12.756

φιλε μου πες μας για τον γολγοθα που τραβας καθε μερα για το μεροκάματο

γαμώ τα τρόλεΐ μου μέσα, γαμώ :headbang: :headbang: :headbang:

για άλλη μία φορά περίμενα κανά 20λεπτο γυρνώντας από την δουλειά μέχρι να περάσει ένα γαμημένο τρόλεϊ που να χωράω να μπω και αφού τελικά πέρασε κάποιο που μπορούσα να μπω μέσα δίχως να με μαγκώσουν οι πόρτες και ενώ παστώθηκα σαν σαρδέλα με τους πάκηδες και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, στο τσακ γλιτώσαμε από αλλοδαπά βουτηχτήρια τα οποία πρόλαβαν και πετάχτηκαν από την μισόκλειστη πόρτα προτού τους μπαγλαρώσουμε.

ένα τυπικό απόγευμα σε τρόλεϊ της Πατησίων.

[size=30pt]ρε δεν χωράμε άλλους, έλεος πια...[/size]

το θέμα πλέον έχει καταντήσει απλή φυσική:ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ.

πες μας την μαγεια του τρολευ φιλε μου ..την ονειρικη διαδρομη Πατησια κεντρο ...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε μου πες μας για τον γολγοθα που τραβας καθε μερα για το μεροκάματο

πες μας την μαγεια του τρολευ φιλε μου ..την ονειρικη διαδρομη Πατησια κεντρο ...

γαμώ είναι φίλε έχω ανακαλύψει λεωφορείο που δεν έχει κόσμο άρα βελτίωσα το βιωτικό μου επίπεδο έστω και λίγο ενώ εσύ πέφτεις συνεχώς καλή κατρακύλα :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.564
Πόντοι
12.756

πες μας ποσες αλλαγες σε λεωφορεια ειναι αυτο , μιλα μας με στασεις ... :) διέδωσε την γνωση σου και την εμπειρια σου μετα απο 15 χρονια με τα μεσα μαζικης μεταφορας ..

δίδαξε μας την εξέλιξη απο το γαιδουρι στο χωριο σου μεχρι το ανατρεπτικο για την εξελιξη της γης σκηνικο του να χτυπας το εισιτήριο σου στο μηχανημα μεσα στο τρολευ ..πως ενιωσες την πρωτη φορα ?
εσυ που εισαι γλωσσοπλάστης εξηγησε μας την εκπληξη που ενιωσες οταν ειδες ενα κιτρινο γαιδουρι με κεραιες να σου ανοιγει την πορτα να μπεις μεσα και να σε παει εκει που θες χωρις να το καβαλήσεις  :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.564
Πόντοι
12.756
γαμώ είναι φίλε έχω ανακαλύψει λεωφορείο που δεν έχει κόσμο άρα βελτίωσα το βιωτικό μου επίπεδο έστω και λίγο ενώ εσύ πέφτεις συνεχώς καλή κατρακύλα :)

ξερω οτι με περιμενεις στο πατο αυτης της διαδρομης για να τα πουμε φιλε μου ...σορρυ αλλα θα αργησω ...οχι πολυ , μια ζωη σε διαρκεια  :)

OP
OP
brabus67

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.918
Πόντοι
2.606
Αποδεχομενος πρόσκληση  φίλου πετρολχεντ  για  μια διαδρομή που ειχε ακούσει οτι γαμει  βρεθήκαμε να παρκάρουμε τα  ταιρια μας κάπου στην Ηπειρο και να ριβαρουμε για αλβανική Ριβιέρα  :2funny:  .κακαβια ντουγρου ευθεία και μετα καμια 30ια χιλιόμετρα ταμπέλα αριστερά για Άγιους σαράντα  Δερμους  χιμαρρα αυλωνα  και πάλι πίσω αυθημερόν .Εχω ταξιδέψει πολυ με αμαξι στην Ευρώπη  μπορω να πω οτι αυτή η διαδρομή  ειναι απο τις πιο γαματες  :rockon:.αν κάποιος εχει οδηγικες ανησυχίες και μπορει να ξεπεράσει αναστολές που αφορούν την γείτονα χώρα του την προτείνω ανεπιφύλακτα .ευχαριστη έκπληξη οι Δερμοι με εκπληκτικές ακτές ,κάναμε στάση σε μια ακριβώς κατω απο το χωριό και έπαθα σοκ .τοσο ποιοτικό μουνι όλες ξεκωλιδια με στρινγκους  αμέτρητες κυριολεκτικά και καυτά μπραζιλιαν  και και και ....δεν πίστευα οτι αυτα τα έβλεπα στην Αλβανία .χωρις να γνωρίζω παραπάνω αλλα με δεδομένο οτι το κόστος διατροφής διαμονής και μετάβασης ειναι φθηνό θα το χαρακτηριζα πολυ καλη επιλογή διακοπών για εργενικα καμακια .εμεις πήραμε το πουλί στο χέρι μας  λόγω  οτι ο σκοπός ήταν άλλος  και ο χρόνος εχθρός ,μιας και οι γυναίκες μας περίμεναν πίσω αυθημερόν .......επρεπε ο μαλακας να εφεύρω βλάβη  :S

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πες μας ποσες αλλαγες σε λεωφορεια ειναι αυτο , μιλα μας με στασεις ... :) διέδωσε την γνωση σου και την εμπειρια σου μετα απο 15 χρονια με τα μεσα μαζικης μεταφορας ..

δίδαξε μας την εξέλιξη απο το γαιδουρι στο χωριο σου μεχρι το ανατρεπτικο για την εξελιξη της γης σκηνικο του να χτυπας το εισιτήριο σου στο μηχανημα μεσα στο τρολευ ..πως ενιωσες την πρωτη φορα ?
εσυ που εισαι γλωσσοπλάστης εξηγησε μας την εκπληξη που ενιωσες οταν ειδες ενα κιτρινο γαιδουρι με κεραιες να σου ανοιγει την πορτα να μπεις μεσα και να σε παει εκει που θες χωρις να το καβαλήσεις  :)
Εχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών.  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom