sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.924
- Πόντοι
- 7.815
προς τους φιλτατους: βαλεντινο, kebaab, sakarvats και εγω οταν την ειδα στο σαλονι του Αγκυρας με πιασανε τα γελια...
και με ειδε και μαλλον τσαντιστηκε γιατι εσπρωξε εναν αλλο συναγωνιστη που καθοταν στο σαλονι για να μπει στο δωματιο....αχαχαχα!!!!!!!!
παντως δεν λεει απο σωμα, ο κωλος της εχει κρεμασει....
αλλα αφου την εχετε αχτι χαλαλι της!
Η εκκρεμότητα, ολοκληρώθηκε ...
Η "Νταϊάνα" σήμερα το απόγευμα "εσφαγιάστη" στο Δυδίμου 16... (έχω ανεβάσει κ κριτική).
Για όσους την θυμάστε με το λεπτεπύλεπτου τότε (...) παρουσιαστικού της, σήμερα είναι εντελώς διαφορετική, πολύ πιο γεμάτη, με ψωμάκια στην περιφέρεια, έντονα τα σημάδια του χρόνου και ... ξανθό ίσιο μακρυμάλλικο περουκίνι για να μην αναγνωρίζεται από τους "μυημένους" ..
Το μόνο που έχει παραμείνει το ίδιο είναι το ύψος (1,75). Τα κιλά της είναι σίγουρα καμια 10-12αριά παραπάνω (κάποια στιγμή στην Μ.Πρ. πριν 2-3 χρόνια ενώ την πολιορκούσα στα κοπλιμέντα μπας κ ..., την είχα ρωτήσει πως κρατάει την "άψογη σιλουέτα της" μου είχε πει ότι μια ζωή ήταν σταθερά στα 54-55 κιλά).
Η κορασίς από την Ουκρανία, είναι κάθε Τρίτη κ Πέμπτη απόγευμα στο Δ16 κ δουλεύει ακόμη στο Αριστομένους & Πιπίνου ... (δεν ρώτησα το πότε)
Πολύ κακό για το τίποτα, τυπική η όλη διαδικασία για κανένα 10επτο καθαρού χρόνου, αν κ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, μοσχοβολούσε σε όλο της το σώμα.
Μάλλον την είδα ψιλοτρακαρισμένη γιατί ίσως να με κατάλαβε..
Για να μην είμαι off - topic, περισσότερα στην σχετική κριτική..