Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.924
Πόντοι
7.815
προς τους φιλτατους: βαλεντινο, kebaab, sakarvats και εγω οταν την ειδα στο σαλονι του Αγκυρας με πιασανε τα γελια...
και με ειδε και μαλλον τσαντιστηκε γιατι εσπρωξε εναν αλλο συναγωνιστη που καθοταν στο σαλονι για να μπει στο δωματιο....αχαχαχα!!!!!!!!

παντως δεν λεει απο σωμα, ο κωλος της εχει κρεμασει....

αλλα αφου την εχετε αχτι χαλαλι της!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Η εκκρεμότητα, ολοκληρώθηκε ...  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Η "Νταϊάνα" σήμερα το απόγευμα "εσφαγιάστη" στο Δυδίμου 16... (έχω ανεβάσει κ κριτική).

:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Για όσους την θυμάστε με το λεπτεπύλεπτου τότε (...) παρουσιαστικού της, σήμερα είναι εντελώς διαφορετική, πολύ πιο γεμάτη, με ψωμάκια στην περιφέρεια, έντονα τα σημάδια του χρόνου και ... ξανθό ίσιο μακρυμάλλικο περουκίνι για να μην αναγνωρίζεται από τους "μυημένους" ..

Το μόνο που έχει παραμείνει το ίδιο είναι το ύψος (1,75). Τα κιλά της είναι σίγουρα καμια 10-12αριά παραπάνω (κάποια στιγμή στην Μ.Πρ. πριν 2-3 χρόνια ενώ την πολιορκούσα στα κοπλιμέντα μπας κ ..., την είχα ρωτήσει πως κρατάει την "άψογη σιλουέτα της" μου είχε πει ότι μια ζωή ήταν σταθερά στα 54-55 κιλά).

Η κορασίς από την Ουκρανία, είναι κάθε Τρίτη κ Πέμπτη απόγευμα στο Δ16 κ δουλεύει ακόμη στο Αριστομένους & Πιπίνου ... (δεν ρώτησα το πότε)

Πολύ κακό για το τίποτα, τυπική η όλη διαδικασία για κανένα 10επτο καθαρού χρόνου, αν κ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, μοσχοβολούσε σε όλο της το σώμα.
Μάλλον την είδα ψιλοτρακαρισμένη γιατί ίσως να με κατάλαβε..

Για να μην είμαι off - topic, περισσότερα στην σχετική κριτική..

marx

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Η εκκρεμότητα, ολοκληρώθηκε ...  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Η "Νταϊάνα" σήμερα το απόγευμα "εσφαγιάστη" στο Δυδίμου 16... (έχω ανεβάσει κ κριτική).

:pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Για όσους την θυμάστε με το λεπτεπύλεπτου τότε (...) παρουσιαστικού της, σήμερα είναι εντελώς διαφορετική, πολύ πιο γεμάτη, με ψωμάκια στην περιφέρεια, έντονα τα σημάδια του χρόνου και ... ξανθό ίσιο μακρυμάλλικο περουκίνι για να μην αναγνωρίζεται από τους "μυημένους" ..

Το μόνο που έχει παραμείνει το ίδιο είναι το ύψος (1,75). Τα κιλά της είναι σίγουρα καμια 10-12αριά παραπάνω (κάποια στιγμή στην Μ.Πρ. πριν 2-3 χρόνια ενώ την πολιορκούσα στα κοπλιμέντα μπας κ ..., την είχα ρωτήσει πως κρατάει την "άψογη σιλουέτα της" μου είχε πει ότι μια ζωή ήταν σταθερά στα 54-55 κιλά).

Η κορασίς από την Ουκρανία, είναι κάθε Τρίτη κ Πέμπτη απόγευμα στο Δ16 κ δουλεύει ακόμη στο Αριστομένους & Πιπίνου ... (δεν ρώτησα το πότε)

Πολύ κακό για το τίποτα, τυπική η όλη διαδικασία για κανένα 10επτο καθαρού χρόνου, αν κ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, μοσχοβολούσε σε όλο της το σώμα.
Μάλλον την είδα ψιλοτρακαρισμένη γιατί ίσως να με κατάλαβε..

Για να μην είμαι off - topic, περισσότερα στην σχετική κριτική..
Φίλτατε μάλλον τα μπέρδεψες.Η Γκαλίνα ,που και λόγω ομοιότητας στο πρόσωπο πιθανόν να  κυκλοφορει πλέον με το καλλιτεχνκό προσωνύμιο  Νταιάνα ,είναι 1.82+ και μετά κόπου κρατιέται από εποχής Συγγρού 12  στα 75.Οχι τίποτα άλλο μη συκοφαντείται η παλαίμαχη κορασίς.Είναι αλήθεια οτι πάντοτε μοσχοβολούσε και ήτο φιλότιμη στις υπηρεσίες της.Οσο για το πεντακάθαρη με αυτές τις ανευ ελέγχου θεραπαινίδες είναι λίγο ριψοκίνδυνο και υπερβολικό.Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.Βy the way η Λίντα αγνοείται ακόμα?

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πάντως παίζουν και ωραίες παρτούζες τα κορίτσια αν σε ξέρουν.

Πολύ ωραίες

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.924
Πόντοι
7.815
Φίλτατε μάλλον τα μπέρδεψες.Η Γκαλίνα ,που και λόγω ομοιότητας στο πρόσωπο πιθανόν να  κυκλοφορει πλέον με το καλλιτεχνκό προσωνύμιο  Νταιάνα ,είναι 1.82+ και μετά κόπου κρατιέται από εποχής Συγγρού 12  στα 75.Οχι τίποτα άλλο μη συκοφαντείται η παλαίμαχη κορασίς.Είναι αλήθεια οτι πάντοτε μοσχοβολούσε και ήτο φιλότιμη στις υπηρεσίες της.Οσο για το πεντακάθαρη με αυτές τις ανευ ελέγχου θεραπαινίδες είναι λίγο ριψοκίνδυνο και υπερβολικό.Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.Βy the way η Λίντα αγνοείται ακόμα?

:think: :think: :think: :think: :think:

MEA CULPA !!!

Φίλε marx, επειδή η .. αποδοχή λάθους είναι αρετή, οφείλω να ομολογήσω ότι σήμερα στην πρωινή βάρδυα στο Δ16Α πέτυχα την σωστή και αυθεντική Νταιάνα (ex - Γκαλίνα) που αναζητούσα πριν καιρό...

Πολύ απλά έπρεπε να συνομωτίσει όλο το σύστημα για να γίνει η παρεξήγηση και εν συνεχεία ... η πλήρη απόκατάσταση της αλήθειας :

στο συγκεκριμένο κατάστημα, εργάζονται.... 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΝΤΑΪΑΝΕΣ, αλλά σχεδόν πανομοιότυπες!!!

Η μια είναι η ex-Gallina πρώην σερίφισα της Μ.Π.6 κ Σ12 ξανθιά, ίσια μαλλιά στο 1.82, η δε άλλη είναι σχεδόν η ίδια με την ex-Gallina, στο 1.76, το ίδιο ξανθιά αλλά με ελαφρά σπαστά/σγουρά μαλλιά (περουκίνη).Σωματότυπος σχεδόν ο ίδιος !!!

Πως να μην μπερδευτείς λοιπόν...

Κατάθεση λοιπόν λόγω του προαναφερθέντος απωθημένου, πολύ καλή περιποιήση & προκαταρτικά, τελείωμα στο στόμα, υπάρχει αναλυτική κριτική που ανεβάζω σε λίγο... Το παλαίμαχο μωρό, παίζει εκεί κ στο Αλκαμμένους 113 ... αλλά όχι με σταθερό πρόγρμμα... Η ίδια μου επιβεβαίωσε κ την ύπαρξη της άλλης Νταϊάνας στο εν λόγω κατάστημα κ το γεγονός ότι πολλοί τις μπερδεύουν, λόγω συνωνυμίας κ παραπλήσιας σωματοτυπίας...

Εγώ, απλά ζητώ συγνώμη για την αρχική σύγχυση που προκάλεσα με παλιότερο ποστάρισμα ... Πλέον διευλευκάνθηκε το όλο μπέρδεμα... !!

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Κατέβηκα στην περί της πλ. Βικτωρίας περιοχή, με σκοπό να πάω σε άλλο ίδρυμα αλλά η μοίρα το έφερε να βρεθώ εδώ. Πάρκαρα πολύ κοντά, αναφέραμε σήμερα σε άλλο θρεντ την περιβόητη Λάνα, και είπα να ανεβώ να δω τι τεμάχια παίζουν αυτήν την εποχή.

Πορτιέρισα μια εντελώς άγνωστη. Διαθέσιμες:
1. Μία νεαρή ανώνυμη, λεπτή, καστανή ενδιαφέρουσα πλην όμως ελαφρώς "κρυοκωλέ", έκανε πασαρέλα σαν σίφουνας, ίσως βέβαια να είναι νεούδι και να ντρέπεται.
2. Μία επίσης νεαρή ονόματι Ναταλί νομίζω, στην οποία δεν είδα κάτι άξιο λόγου. Καστανόξανθη με κάποια πιασιματάκια.
3. Μιλφ προς γκιλφ ονόματι Τάνια (Τατιάνα). Ξανθό μαλλί έως τους ώμους, καλό κορμί, με καμπύλες όσο πρέπει όπου πρέπει.

Μου κίνησε την περιέργεια η Τάνια και πέρασα. Μου έβγαλε έναν αέρα Μαρίνας από Σολωμού 33 αν και εμφανισιακά δεν μοιάζουν. Μετά το ντουζάκι, ήρθε σχετικά γρήγορα στο δωμάτιο μαλάξεων. Ξεκινήσαμε χαλαρωτικό μασάζ με αναγνωριστική συζήτηση, έπρεπε να δώσω κάποια διαπιστευτήρια γιατί δεν με γνώριζε καμμία από αυτές. Περάσαμε γρήγορα στο παρασύνθημα, όπου μου αποκάλυψε ένα πολύ ωραίο σώμα με στήθος 2,5 πιθανόν τεχνητό. Χαλαρό κορμί αλλά πολύ καλύτερο από άλλες νεότερες (σλαβικό DNA). GFE συμμετοχή, σκουφωμένο καλαμάκι, κατάθεση σε όρθιο πισωκολλητό. Αληθινά καβλωμένη γκόμενα, το χαίρεται και το ζει.

Όπως έχουμε γράψει και άλλοι εδώ μέσα τα μιλφ έχουν άλλη χάρη και μεγάλο vfm. Στα μείον ελαφρώς τα 80€. Για εμένα πάντως θα είναι στα υπ'όψιν. Αυτά!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Όπως έχουμε γράψει και άλλοι εδώ μέσα τα μιλφ έχουν άλλη χάρη και μεγάλο vfm. Στα μείον ελαφρώς τα 80€. Για εμένα πάντως θα είναι στα υπ'όψιν. Αυτά!
Ειδικά τα αγωνιστικών προδιαγραφών κερδίζουν άνετα το πρωτάθλημα

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πήρα και εγώ την Τατιάνα αλλά μου μύριζε λιγάκι.

Πρέπει η καθαριότητα να είναι το βασικό.

Ποτέ σε αυτό το μαγαζί ούετ η Λίντα ούττε η Λανα ούτε η Ρωξάνη (που αποχώρησε οριστικά) δεν είχαν θέμα μυρωδιάς σήματος αλλά κυρίως κωλοτρυπίδας όπως η κυρία.

Εμφάνιση καλή συμμετοχή καλή αλλά και προσποιητή έντονα όχι με κακό σκοπό αλλά για να ευχαριστήσει όμως πρέπει η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ να είναι η μισή αρχοντιά.

Εχει τα κιλάκια της εμφάνιση καλή θα την έλεγες ωραία στα νιατα της ηλικία κοντά στα 50+.

Μου είπε ότι πρώτη φορά δουλευει και ότι έκανε την αποκλειστική νοσοκόμα (παπαριες)

Κωλο δεν δίνει αλλά νομίζω ότι με τια ανάλογες πιέσεις θα ενδώσει αν και εφόσον τον καθαρίσει πρώτα και κύρια.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Πήρα και εγώ την Τατιάνα αλλά μου μύριζε λιγάκι.

Πρέπει η καθαριότητα να είναι το βασικό.

Ποτέ σε αυτό το μαγαζί ούετ η Λίντα ούττε η Λανα ούτε η Ρωξάνη (που αποχώρησε οριστικά) δεν είχαν θέμα μυρωδιάς σήματος αλλά κυρίως κωλοτρυπίδας όπως η κυρία.

Εμφάνιση καλή συμμετοχή καλή αλλά και προσποιητή έντονα όχι με κακό σκοπό αλλά για να ευχαριστήσει όμως πρέπει η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ να είναι η μισή αρχοντιά.

Εχει τα κιλάκια της εμφάνιση καλή θα την έλεγες ωραία στα νιατα της ηλικία κοντά στα 50+.

Μου είπε ότι πρώτη φορά δουλευει και ότι έκανε την αποκλειστική νοσοκόμα (παπαριες)

Κωλο δεν δίνει αλλά νομίζω ότι με τια ανάλογες πιέσεις θα ενδώσει αν και εφόσον τον καθαρίσει πρώτα και κύρια.

Συμφωνώ και επαυξάνω περί καθαριότητας. Σε εμένα δεν βρώμαγε και πίστεψε με έχω κόλλημα με τις οσμές. Η Λάνα όντως ήταν πολύ καθαρή, την "έτρωγα" και έξω και το έχω διαπιστώσει. Η Λίντα έτσι κι έτσι.

Σχετικά με την Τατιάνα και σε εμένα το ίδιο είπε πέρι "αποκλειστικής". Κώλο αν έδινε θα με ενδιέφερε πάρα πολύ, αλλά όπως λες, αρκεί να μην βρωμάει... *P

Ρε, μήπως την έβγαλαν άρον-άρον από την τουαλέττα για να σε εξυπηρετήσει;  :cheesy:

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1

Φίλε, ένας κολλητός και εσύ μου ανοίξατε τα μάτια  :rockon:

Εγώ δεν την είχα δει καν... Πήγαινα για την Λίντα. Πάντως εάν έδενε το γλυκό με τον πελάτη χαλαρά όλες από εκεί μέσα κάνανε "υπερωρίες" σε ξενοδοχεία...  :dancing:

Η Λάνα πάντως είχε και κάποια σχέση-"βάσανο"... Τον τυχερό  :s&m_3:

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
η Ρωξαννη δουλευει σε μπουρδελακι με 20 ευρω Αγκυρασ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Φίλε, ένας κολλητός και εσύ μου ανοίξατε τα μάτια  :rockon:

Εγώ δεν την είχα δει καν... Πήγαινα για την Λίντα. Πάντως εάν έδενε το γλυκό με τον πελάτη χαλαρά όλες από εκεί μέσα κάνανε "υπερωρίες" σε ξενοδοχεία...  :dancing:

Η Λάνα πάντως είχε και κάποια σχέση-"βάσανο"... Τον τυχερό  :s&m_3:

Ναι και εμενα μου μιλαγε για τον γκομενο της... :idiot:
άβυσσος....

Λίντα πάντως αναντικατάστατη σε υπηρεσιες...
το καλυτερο γλύψιμο που υπηρχε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
η Ρωξαννη δουλευει σε μπουρδελακι με 20 ευρω Αγκυρασ

την αρχη έκανε η πορτιερισσα και ακολουθουνε και οι υπολοιπες του μαγαζιου και κανουν μερεμετια στα μπουρδελακια της οδου Αγκύρας..

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι και εμενα μου μιλαγε για τον γκομενο της... :idiot:
άβυσσος....

Λίντα πάντως αναντικατάστατη σε υπηρεσιες...
το καλυτερο γλύψιμο που υπηρχε...
Είχε μαγαζί και με την κρίση την πάτησε άσχημα ο φουκαράς... Αλλά τον νοιαζόταν. Ηταν αστέρι το Λανάκι μας

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom