You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μονής Προδρόμου 6
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.747
- Πόντοι
- 5.946
φωκίωνος... αααχ και η κυρία Ινγκα πόσο καλή στην δουλειά της! πάντα με το χαμόγελο!Αχ Εύα και λαουρα τρομερό δίδυμο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.161
- Πόντοι
- 42.697
πολύ καλή περίπτωση. Αξία συνεχιστής των πολύ καλών επιλογών που είχε στο παρελθόν το κατάστημα . εμένα μου άρεσε πολύ σε όλα.Δοκίμασε κάποιος συναγωνιστής τη νέα κοπέλα από τη Γεωργία? Εντυπώσεις?
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Πρόσφατο πέρασμα πριν από λίγες ημέρες. Στην υποδοχή η σέξυ Γκαλίνα, είχε ραντεβού λίγα λεπτά μετά αλλιώς θα την έπαιρνα, πήρα Λάνα και σε γενικές γραμμές καλά. Καλό στοματικό, στο σεξ ιεραποστολικά και από πάνω δυνατά την πήρα. Στα 4 καλό στήσιμο, ζήτησα να πει στη Γκαλίνα να μπει μέσα να πάρει μάτι και να μου βαρέσει μαλακία για να χύσω τη Λάνα. Καλό handjob από Γκαλίνα, χούφτωμα στην κωλάρα της και χύσιμο μεγάλης ποσότητας σε λαιμό, ώμο και στήθος Λάνας
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.161
- Πόντοι
- 42.697
εισαι μεγαλος μερακλης φιλε! ωραια ανταποκριση!Πρόσφατο πέρασμα πριν από λίγες ημέρες. Στην υποδοχή η σέξυ Γκαλίνα, είχε ραντεβού λίγα λεπτά μετά αλλιώς θα την έπαιρνα, πήρα Λάνα και σε γενικές γραμμές καλά. Καλό στοματικό, στο σεξ ιεραποστολικά και από πάνω δυνατά την πήρα. Στα 4 καλό στήσιμο, ζήτησα να πει στη Γκαλίνα να μπει μέσα να πάρει μάτι και να μου βαρέσει μαλακία για να χύσω τη Λάνα. Καλό handjob από Γκαλίνα, χούφτωμα στην κωλάρα της και χύσιμο μεγάλης ποσότητας σε λαιμό, ώμο και στήθος Λάν
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Φίλτατε Ζero, είχα πολλά χρόνια να πατήσω πόδι στο εν λόγω ίδρυμα. Ήταν Κυριακή μεσημέρι και ήταν μόνο οι 2 τους. Κόστος 50 για μισή ώρα.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.161
- Πόντοι
- 42.697
μια χαρά και οικονομικά!Φίλτατε Ζero, είχα πολλά χρόνια να πατήσω πόδι στο εν λόγω ίδρυμα. Ήταν Κυριακή μεσημέρι και ήταν μόνο οι 2 τους. Κόστος 50 για μισή ώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
11-8Τι ωρες λειτουργει το καταστημα?
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Πολύ καλή τιμουλα για μισάωρο
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.924
- Πόντοι
- 7.815
Προχτές στις 6μιση και χτες στις 5 δεν άνοιγαν .. θα αναστενάζαν οι καναπέδες11-8
11-8
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Τέλος εποχής για Γκαλίνα, αναχωρεί για ΗΠΑ, σύμφωνα με τα λεγόμενά της και κρεμάει στριγκάκι.
Την πήρα πριν λίγες ημέρες. Ζήτησα να με ετοιμάσει με μια καλή πίπα από τα αποδυτήρια, μετά το ντουζ που έκανα και ενώ ήμουν εκτός μπανιέρας μπήκε μέσα, γονάτισε, με το μπλε φόρεμά της και ξεκίνησε μια υγρή, βαθιά πίπα σε αργό ρυθμό. Με έκανε πέτρα και μετά στο δωμάτιο θα έλεγα ότι ίδρωσε φανέλα.
Στήσιμο σε όποια στάση ήθελα, καλό γλείψιμο και ρούφηγμα στις μπάλες.
Κρίμα για την απώλεια στον χώρο του ''μασάζ''. Στο μαγαζί ήταν η Λάνα και μια Ναταλία που μου παρουσίασε η Γκαλίνα, παρότι είχα πάει για αυτή και μόνο.
Την πήρα πριν λίγες ημέρες. Ζήτησα να με ετοιμάσει με μια καλή πίπα από τα αποδυτήρια, μετά το ντουζ που έκανα και ενώ ήμουν εκτός μπανιέρας μπήκε μέσα, γονάτισε, με το μπλε φόρεμά της και ξεκίνησε μια υγρή, βαθιά πίπα σε αργό ρυθμό. Με έκανε πέτρα και μετά στο δωμάτιο θα έλεγα ότι ίδρωσε φανέλα.
Κρίμα για την απώλεια στον χώρο του ''μασάζ''. Στο μαγαζί ήταν η Λάνα και μια Ναταλία που μου παρουσίασε η Γκαλίνα, παρότι είχα πάει για αυτή και μόνο.
Τελευταία τροποποίηση:
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
άραγε τι θα κάνει μια 50ρα + Ουκρανή στο Αμέρικα?
Οτιδηποτε άλλο εκτός από αυτό που έκανε εδω.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.924
- Πόντοι
- 7.815
15+ χρόνια στην Ελλάδα κ ούτε μια κριτική η φιλενάδα μας ..Τέλος εποχής για Γκαλίνα, αναχωρεί για ΗΠΑ, σύμφωνα με τα λεγόμενά της και κρεμάει στριγκάκι.
Τόσο αθόρυβη και εμείς τόσο επιλεκτικοί κ υπεράνω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.174
- Πόντοι
- 5.916
φυλάει παππού , γιαγιά αμερικάνο, παίζει με παιντιά, κάνει λάντζα.άραγε τι θα κάνει μια 50ρα + Ουκρανή στο Αμέρικα?
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
έχει κονε εκεί
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.924
- Πόντοι
- 7.815
είναι η κόρη της αδερφής της (η οποία γέννησε κ 2ο μωράκι αν έμαθα σωστά ..)έχει κονε εκεί
CNN κατάντησε το bou
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 382
- Πόντοι
- 290
Το μασατζίδικο λειτουργει ? Ξέρει κανένας το ρόστερ ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K