Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Tην ξερεις.....μια στριφνη με γυμνασμενο σωμα, ωραιο κωλο, μικρο βυζι, φαρδυ μουνι.....οποτε εχει κεφια ειναι καλη...οποτε δεν εχει βγαζει ξυνιλα.    Δουλευε και παλιοτερα εκει, σταματησε για λιγο και ξαναρθε!  Εχει μεγαλη προυπηρεσια στα λαδομαγαζα.

;)

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Εύα από φωκίωνος, απόλλωνος και με μικρό πέρασμα από στουρνάρη 29, Φραντζη 4, Μπακνανά και Λέκκα... κολλητή της κας Ινγκας και της Αλίνας...
όσο για την ηλικία πρέπει να κοντεύει τα 40...
Όλοι σας κόβετε από τα κορίτσια 5-10 χρόνια...

Από τα καλά της αγοράς.
Θα περάσω σήμερα να ψωνίσω.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.182
Πόντοι
5.916
ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

εκει ειναι η Ευα???
Πολυ ωραιο κορμι στεγνο και λιγο γουρλωτα ματια
Και ομως δεν εχει τυχει ποτε να την βρω στο μαγαζι της κας Γκαλινας???
και ελεγα που χαθηκε αυτο το κοριτσι...
οταν την επαιρνα παλια στο Φωκιωνος 11 μια χαρα περναγα μαζι της παντως

όντως όταν δούλευε στο φωκίωνος είχα περάσει και εγώ σούπερ...πέρσι όμως στη μπακνανά ήταν από τις μεγαλύτερες φόλες ever!!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
όντως όταν δούλευε στο φωκίωνος είχα περάσει και εγώ σούπερ...πέρσι όμως στη μπακνανά ήταν από τις μεγαλύτερες φόλες ever!!!!!!

μαλλον κουραστηκε μετα απο τοσα χρονια στη δουλεια
δεν εχουν ολες τις ιδιες αντοχες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.182
Πόντοι
5.916
μαλλον κουραστηκε μετα απο τοσα χρονια στη δουλεια
δεν εχουν ολες τις ιδιες αντοχες

ναί συμφωνώ αλλά σταμάτα από τη δουλειά κορίτσι μου όμως γιατί δεν έχει νόημα για κανέναν..ούτε για σένα ούτε για τον πελάτη

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Δουλεύει το μαγαζί αυτό ή έκλεισε?
Πέρασα, δεν άνοιγαν η δεν. Τσάμπα πήγα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
σημερινη ενημερωση απο το καταστημα οπου εβγαλα λαγο! :sunglasses:

στην πορτα η παντα ομορφη και σεξυ Γκαλινα, η ψιλη Ουκρανεζα υπευθυνη.

4 κοπελες στο ροστερ και μια που λειπει ταξιδι στην πατριδα (η Ευα αδυνατη ουκρανιδα με καλο σωμα).

απο τις υπολοιπες:

Ειρηνη!!!
Πρωτη ημερα στο μαγαζι! Φοβερο ουκρανεζικο αλογο κουρσας! Ηλικιας περιπου 25. Μακρυ μαλλι καστανο ισιο, πολυ ομορφο προσωπο και εκφραστικα ματια, χαρακτηριστικα προσωπου πιο κεσογειακα παρα Σλαβικα. Θα την ελεγες και Ιταλιδα πχ. Απιστευτο στεγνο σωμα, αδυνατο και γυμνασμενο συναμα. Υπεροχα ποδια και επιδερμιδα, και 2 στηθη σιγουρα 3,5-4 νουμερο! Φορουσε εφαρμοστο μαυρο φορεματακι και γοβες.
Επαθα ταρακουλο με τον που την ειδα καθοτι τετοιο μωρο εχω καιρο να δω σε μαγαζι, Δυστυχως εμπαινε σε δωματιο, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να την χασω!

Ολγα.
45 μιλφαρα Ρωσιδα με ξανθο καρε μαλλι, ομορφα ανοιχτα ματια, σωμα με καμπυλες. Την ξερω χρονια, ειναι φοβερη τυπισα και εχει μεγαλη ορεξη για σεξ και για να ικανοποιησει τον πελατη. Για οσους θελουν μιλφ πολυ καλη επιλογη

Αννα.
Η γνωστη ψιλη Ουκρανιδα γυναικαρα με το ομορφο αδυνατο κορμι, τα φοβερα ποδια και το μακρυ μαυρο ισιο μαλλι. Πολυ ωραια γυναικα αντικειμενικα.Ηλικια περιπου 37.

Μαρινα.
Επισης γνωστη Ουκρανιδα μιλφ με χρονια προυπηρεσια στο καταστημα. Εχει δοκιμαστει παλαιοτερα με πολυ καλες εντυπωσεις. Καστανο μακρυ μαλλι, Ομορφο σεξυ προσωπο, σωμα με καμπυλες στα σωστα σημεια. Πολυ φιλικη και επικοινωνιακη.

Προγραμματα:
μιση ωρα 50ε
45 λεπτα 60ε
μια ωρα 80ε

ωραριο: Δευ-Παρ 11:00-20:30, Σαββατα & Κυριακες 11:00-18:00  :hi:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
 Περασμα  σημερα  το  μεσημερι  απ τη  Μονη  να δω  το  νεο  μωρακι ονοματι  Ειρηνη , στην  υποδοχη  η παντα  ευγενεστατη και γλυκυτατη  Γκαλινα που με  θυμηθηκε και που πραγματικα  ειναι απ τις πιο γλυκυτατες και ευγενεστατες  σεριφισες  εβερ της εχω μεγαλη συμπαθεια κι ας  ειχα  καιρο  να την  δω ....
 .... δοκιμαστηκε  λοιπον η Ειρηνη με υπερκαυλερες εντυπωσεις και επιδοσεις , λεπτο  πετιτ  σωματακι , κοντουλα ,  ωραια  ποδια ,  ολοστρογγυλος  κωλαρινος , απιστευτος σφιχτος κωλαρινος ,  βυζαρα 3αρα και ... πολυ καλα και απαλα στην  υφη ( τις  καταφαγα αυτες τις βυζαρες της :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ) τσιμπουκαρα ντιπ μεχρι ριζα  για  οσκαρ , πραγματικα  η  χαρα  του μασσαζοβιου  το λεπτο αυτο  Ουκραναιζερ με τις βυζαρες , μουτρακι απιστευτα  γλυκο και συναμα πονηρο και εκφυλο ,  μοιαζει σαν μια μικρη μαθητριουλα που περασε γλυκα ο χρονος απο πανω της  και παρεμεινε  ιδια σε σουλουπι και κοψια , πραγματικα  ειναι η 2η μεσα σε λιγο καιρο που μου  κανει μουσκεμα  τα @@ απ τα  μουνοζουμα  που κατεβαζε  οσο  την  ειχα απο πανω μου και την ανεβοκατεβαζα  με λυσσα πανω στη ψωλαρα μου , ερειξα 2  πιστολια μεσα σε 40 λεπτα και την ηθελα  κι αλλο ο λυσσαρης  , πραγματικα  φιλα υπεροχα το πετιτ αυτο  πορνιδιο ,   ευγε  σε  Ειρηνη  και ευγε και στην Γκαλινα  γι αυτη της  την μεταγραφη  !!!  Ο ορισμος  της  καυλας λεπτο πετιτ  σωματακι με μεγαλες τελειες  βυζαρες  :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ..... τα  υπολοιπα  οταν  συνελθω  στην κριτικη  που θα ακολουθησει .... κι εννοειτε  οτι θα υπαρξει επαναληπτικος και πολυ  συντομα  κιολας !!!  Irina I  Love  You Karga  Morara mou   :smitten: :smitten:  :rockon: :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
  Περασμα  σημερα  το  μεσημερι  απ τη  Μονη  να δω  το  νεο  μωρακι ονοματι  Ειρηνη , στην  υποδοχη  η παντα  ευγενεστατη και γλυκυτατη  Γκαλινα που με  θυμηθηκε και που πραγματικα  ειναι απ τις πιο γλυκυτατες και ευγενεστατες  σεριφισες  εβερ της εχω μεγαλη συμπαθεια κι ας  ειχα  καιρο  να την  δω ....
  .... δοκιμαστηκε  λοιπον η Ειρηνη με υπερκαυλερες εντυπωσεις και επιδοσεις , λεπτο  πετιτ  σωματακι , κοντουλα ,  ωραια  ποδια ,  ολοστρογγυλος  κωλαρινος , απιστευτος σφιχτος κωλαρινος ,  βυζαρα 3αρα και ... πολυ καλα και απαλα στην  υφη ( τις  καταφαγα αυτες τις βυζαρες της :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ) τσιμπουκαρα ντιπ μεχρι ριζα  για  οσκαρ , πραγματικα  η  χαρα  του μασσαζοβιου  το λεπτο αυτο  Ουκραναιζερ με τις βυζαρες , μουτρακι απιστευτα  γλυκο και συναμα πονηρο και εκφυλο ,  μοιαζει σαν μια μικρη μαθητριουλα που περασε γλυκα ο χρονος απο πανω της  και παρεμεινε  ιδια σε σουλουπι και κοψια , πραγματικα  ειναι η 2η μεσα σε λιγο καιρο που μου  κανει μουσκεμα  τα @@ απ τα  μουνοζουμα  που κατεβαζε  οσο  την  ειχα απο πανω μου και την ανεβοκατεβαζα  με λυσσα πανω στη ψωλαρα μου , ερειξα 2  πιστολια μεσα σε 40 λεπτα και την ηθελα  κι αλλο ο λυσσαρης  , πραγματικα  φιλα υπεροχα το πετιτ αυτο  πορνιδιο ,  ευγε  σε  Ειρηνη  και ευγε και στην Γκαλινα  γι αυτη της  την μεταγραφη  !!!  Ο ορισμος  της  καυλας λεπτο πετιτ  σωματακι με μεγαλες τελειες  βυζαρες  :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ..... τα  υπολοιπα  οταν  συνελθω  στην κριτικη  που θα ακολουθησει .... κι εννοειτε  οτι θα υπαρξει επαναληπτικος και πολυ  συντομα  κιολας !!!  Irina I  Love  You Karga  Morara mou  :smitten: :smitten:  :rockon: :rockon: :rockon:

Πέρασα κι εγώ δεύτερη φορά σε δύο μέρες. Το μωράκι είναι άπαιχτο. Ακριβώς όπως τα λες.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
615
Πόντοι
3.015
 Περασμα  σημερα  το  μεσημερι  απ τη  Μονη  να δω  το  νεο  μωρακι ονοματι  Ειρηνη , στην  υποδοχη  η παντα  ευγενεστατη και γλυκυτατη  Γκαλινα που με  θυμηθηκε και που πραγματικα  ειναι απ τις πιο γλυκυτατες και ευγενεστατες  σεριφισες  εβερ της εχω μεγαλη συμπαθεια κι ας  ειχα  καιρο  να την  δω ....
 .... δοκιμαστηκε  λοιπον η Ειρηνη με υπερκαυλερες εντυπωσεις και επιδοσεις , λεπτο  πετιτ  σωματακι , κοντουλα ,  ωραια  ποδια ,  ολοστρογγυλος  κωλαρινος , απιστευτος σφιχτος κωλαρινος ,  βυζαρα 3αρα και ... πολυ καλα και απαλα στην  υφη ( τις  καταφαγα αυτες τις βυζαρες της :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ) τσιμπουκαρα ντιπ μεχρι ριζα  για  οσκαρ , πραγματικα  η  χαρα  του μασσαζοβιου  το λεπτο αυτο  Ουκραναιζερ με τις βυζαρες , μουτρακι απιστευτα  γλυκο και συναμα πονηρο και εκφυλο ,  μοιαζει σαν μια μικρη μαθητριουλα που περασε γλυκα ο χρονος απο πανω της  και παρεμεινε  ιδια σε σουλουπι και κοψια , πραγματικα  ειναι η 2η μεσα σε λιγο καιρο που μου  κανει μουσκεμα  τα @@ απ τα  μουνοζουμα  που κατεβαζε  οσο  την  ειχα απο πανω μου και την ανεβοκατεβαζα  με λυσσα πανω στη ψωλαρα μου , ερειξα 2  πιστολια μεσα σε 40 λεπτα και την ηθελα  κι αλλο ο λυσσαρης  , πραγματικα  φιλα υπεροχα το πετιτ αυτο  πορνιδιο ,   ευγε  σε  Ειρηνη  και ευγε και στην Γκαλινα  γι αυτη της  την μεταγραφη  !!!  Ο ορισμος  της  καυλας λεπτο πετιτ  σωματακι με μεγαλες τελειες  βυζαρες  :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ..... τα  υπολοιπα  οταν  συνελθω  στην κριτικη  που θα ακολουθησει .... κι εννοειτε  οτι θα υπαρξει επαναληπτικος και πολυ  συντομα  κιολας !!!  Irina I  Love  You Karga  Morara mou   :smitten: :smitten:  :rockon: :rockon: :rockon:

Καμία σχέση με την μιλφάρα Ειρήνη παλιότερα στο ΜΠ 6 όπου αρκετοί από μας , ήμασταν "κολλημένοι" με τις άπαιχτες υπηρεσίες της (χωρίς άγχος χρόνου) ώσπου επέστρεψε πίσω στη χώρα της για προβλήματα που είχε με τον γιό της...

• Like
Αντιδράσεις: gatik

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.955
Πόντοι
2.846
Καμία σχέση με την μιλφάρα Ειρήνη παλιότερα στο ΜΠ 6 όπου αρκετοί από μας , ήμασταν "κολλημένοι" με τις άπαιχτες υπηρεσίες της (χωρίς άγχος χρόνου) ώσπου επέστρεψε πίσω στη χώρα της για προβλήματα που είχε με τον γιό της...
  Καμοια  σχεση οπτικα με την παλια Ειρηνη  που ηταν  εκει προ 3ετιας , με την  οποια  ειχα κι εγω  σκαλωμα διοτι ηταν καυλα η τυπισσα και καναμε πολυ καυλερα μασσαζ και  γαμησια ....  αλλα   σε πληροφορω  βγαζει το ιδιο  παθος  και καυλα για  σεξ  που εβγαζε  και  η παλια Ειρηνη , πραγματικα  μιλαμε ειναι ο  ορισμος της  καυλας η  πετιτ  αυτη  Ουκρανιδα , για εμενα  ειναι  απιστευτα καυλερη εικονα   το λεπτο πετιτ  σωματακι  της με τις  μεγαλες βυζαρες και το αθωο-πονηρο  προσωπακι  της  , και το θεμα  ειναι οτι  ειναι  απιστευτη και στο σεξ η μιλφαρα ,  σκετη καυλα δεν  εχω  να πω κατι αλλο , αν  βρω  χρονο  μπορει και σημερα  να παω  να το ξαναδω το  μωρακι  ;) ;) :erection: :erection: :s&m_2: :s&m_2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καυλερό Νόμπελ Λογοτεχνίας!!!
Μιλάμε καύλα το καυλερό καυλάκι...
Το τερμάτισες και τόκαψες το κορίτσι...
Εκτός κι αν αυτό επιθυμούσες...
Την άλλη φορά καυλύτερα !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
μετά από βόλτα Φυλής και Μεταξουργείο επέστρεψα στην περιοχή και στο ελαιοτριβείο με σκοπό να δω την Ειρήνη.Στην υποδοχή κλασσικά η Γκαλινα, ροστερ 4 κοπέλες, είδα τις 3.
Ολγα ξανθιά χοντρή μιλφ με 2αρι βυζι
Άννα μελαχρινή ψηλή κανονικό σώμα 2αρι βυζι
Ειρήνη καστανή πολύ λεπτή με 2.5-3αρι βυζι, δούλευε και η Μαρίνα αλλά ήταν δωμάτιο. Επιλογή Ειρήνης λοιπόν, κοπέλα από την Ουκρανία 27 ετών, το σώμα της δεν δείχνει ότι είναι μητέρα δύο παιδιών, ελληνικά δεν μιλάει τα δε αγγλικά της πολύ φτωχά. Τα χείλη της φτιαγμένα και το βυζι σιλικονατο. Ρώτησε αν θέλω μασάζ. Έβγαλε το μαύρο φόρεμα της και έμεινε με τα κόκκινα εσώρουχα της και τα ωραία ψηλοτάκουνα πέδιλα της. Μασάζ έχω κάνει και χειρότερα, θέλει δουλίτσα, είχε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, έκανε λίγο πόδια μετά λίγο ώμους και αυχένα, η σταθερά ήταν ότι ανάμεσα πάντα έτριβε κωλο μάγουλα για αρκετή ώρα όπως κσι ανάμεσα στα μπούτια. Δεν την άφησα για πολύ ώρα. Σηκώθηκα καθιστός στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιομαστε και να τρίβω το μουνακι της. Την ξάπλωσα στο μασαζοκρεβατο όπου εγλυψα για αρκετή ώρα το μουνακι της, υγρανθηκε πολύ γρήγορα και το απολάμβανε. Σηκώθηκα κάθισα στον καναπέ την έβαλα γονατιστή να μου πάρει πιπα, πιπα σε αργούς ρυθμούς σαν να γλύφει παγωτό λίγες φορές τον πήρε βαθιά, έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από αρχιδια, σηκώθηκα όρθιος μπροστά της και την έχουσα στόμα λαιμό και βυζια, αυτή έτριβε τα χυσια μου στα βυζια της και στο λαιμό της. Αφού καθαρηστηκαμε αρχίσαμε δεύτερο γύρο, ξανά φιλιά ξανά μουνογλυψιμο, μου έκανε πάλι πιπα αλλά αυτή την φορά δεν την άφησα για ώρα γιατί ήθελα να την γαμισω. Πέρασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση την ανέβασα πάνω μου όπου κουνιόταν πάνω κάτω ενώ αναστεναζε στο αυτή μου, την σήκωσα και την πήρα λίγο στα όρθια, τριτη και τελευταία στάση την έβαλα ανάσκελα στο μασαζοκρεβατο όπου την γαμουσα σε πολύ καλό ρυθμό, είχε ανοίξει αρκετά τα πόδια της και έμπαινα βαθιά μέσα της, έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στα μουνοχειλα της, σηκώθηκε και μου σταγγιξε τον πουτσο μου με το στοματάκι της. Μπανακι δίπλα φιλί και γειά σας. Το έχει το όνομα φαίνεται... Αν βελτιώσει το μασάζ θα είναι σούπερ και τώρα βέβαια πολύ καλή είναι γιατί είναι καυλα στο γαμισι ενώ και 60 ευρώ για 50 λεπτά και δύο εκτονωσεις είναι απίστευτο vfm. Θα τιμηθεί σύντομα και άλλες φορές.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.827
Πόντοι
5.946
για μια φορά θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες...
συμπαθεστάτη η νέα μιλφ του μαγαζιού...

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
περασμα απο το μασαζομαγαζο το οποιο εχει πορτα πιο δυσκολη και απο το villa mercedes στις εποχες που μεσουρανουσε!Με διαπραγματευση στυλ Αλεξη Τσιπρα η πορτα ανοιξε διαπλατα και περνωντας στο δωματιο μου παρουσιαστηκαν 2 κοπελες.
1)Αννα ψηλη μελαχρινη κοντα στα 40 με ποδαρες και σωματαρα με ενα πολυ ωραιο σκουρο φορεμα
2)Ειρνηνη μελαχρινη κοντα στα 30 περιπου με πολυ λεπτο σωμα,ενα ωραιο συνολο ρουχων και παρα πολυ ωραιες γοβες κοκκινου χρωματος.
Περασμα με την Ειρηνη για το μεσαιο προγραμμα.Η κοπελα δεν γνωριζει καθολου ελληνικα και τα αγγλικα της ειναι παρα πολυ φτωχα.Το σωμα της ειναι απιστευτα λεπτο με υψος κοντα στο 1.65,με παρα πολυ ωραια επιδερμιδα και ενα απιστευτο στηθος σε μεγεθος με τελειες πι-ρωγες.Για το μασαζ δεν εχω αποψη(με τετοιο κορμι το αφησε στην ακρη).Στο δευτερο προγραμμα η κοπελα βγαζει απιστευτη καβλα,γλωσσοφιλα οσα θες,αφιλτο οσο θες,να την γλυψεις οσοσ θες(σπαρταραει και συμμετεχει)και γενικα παρα πολυ καλη συμμετοχη.

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
περασμα απο το μασαζομαγαζο το οποιο εχει πορτα πιο δυσκολη και απο το villa mercedes στις εποχες που μεσουρανουσε!Με διαπραγματευση στυλ Αλεξη Τσιπρα η πορτα ανοιξε διαπλατα και περνωντας στο δωματιο μου παρουσιαστηκαν 2 κοπελες.
1)Αννα ψηλη μελαχρινη κοντα στα 40 με ποδαρες και σωματαρα με ενα πολυ ωραιο σκουρο φορεμα
2)Ειρνηνη μελαχρινη κοντα στα 30 περιπου με πολυ λεπτο σωμα,ενα ωραιο συνολο ρουχων και παρα πολυ ωραιες γοβες κοκκινου χρωματος.
Περασμα με την Ειρηνη για το μεσαιο προγραμμα.Η κοπελα δεν γνωριζει καθολου ελληνικα και τα αγγλικα της ειναι παρα πολυ φτωχα.Το σωμα της ειναι απιστευτα λεπτο με υψος κοντα στο 1.65,με παρα πολυ ωραια επιδερμιδα και ενα απιστευτο στηθος σε μεγεθος με τελειες πι-ρωγες.Για το μασαζ δεν εχω αποψη(με τετοιο κορμι το αφησε στην ακρη).Στο δευτερο προγραμμα η κοπελα βγαζει απιστευτη καβλα,γλωσσοφιλα οσα θες,αφιλτο οσο θες,να την γλυψεις οσοσ θες(σπαρταραει και συμμετεχει)και γενικα παρα πολυ καλη συμμετοχη.
χρονο,λεφτά...........  :s&m_2:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom