Περασμα σημερα το μεσημερι απ τη Μονη να δω το νεο μωρακι ονοματι Ειρηνη , στην υποδοχη η παντα ευγενεστατη και γλυκυτατη Γκαλινα που με θυμηθηκε και που πραγματικα ειναι απ τις πιο γλυκυτατες και ευγενεστατες σεριφισες εβερ της εχω μεγαλη συμπαθεια κι ας ειχα καιρο να την δω ....
.... δοκιμαστηκε λοιπον η Ειρηνη με υπερκαυλερες εντυπωσεις και επιδοσεις , λεπτο πετιτ σωματακι , κοντουλα , ωραια ποδια , ολοστρογγυλος κωλαρινος , απιστευτος σφιχτος κωλαρινος , βυζαρα 3αρα και ... πολυ καλα και απαλα στην υφη ( τις καταφαγα αυτες τις βυζαρες της
) τσιμπουκαρα ντιπ μεχρι ριζα για οσκαρ , πραγματικα η χαρα του μασσαζοβιου το λεπτο αυτο Ουκραναιζερ με τις βυζαρες , μουτρακι απιστευτα γλυκο και συναμα πονηρο και εκφυλο , μοιαζει σαν μια μικρη μαθητριουλα που περασε γλυκα ο χρονος απο πανω της και παρεμεινε ιδια σε σουλουπι και κοψια , πραγματικα ειναι η 2η μεσα σε λιγο καιρο που μου κανει μουσκεμα τα @@ απ τα μουνοζουμα που κατεβαζε οσο την ειχα απο πανω μου και την ανεβοκατεβαζα με λυσσα πανω στη ψωλαρα μου , ερειξα 2 πιστολια μεσα σε 40 λεπτα και την ηθελα κι αλλο ο λυσσαρης , πραγματικα φιλα υπεροχα το πετιτ αυτο πορνιδιο , ευγε σε Ειρηνη και ευγε και στην Γκαλινα γι αυτη της την μεταγραφη !!! Ο ορισμος της καυλας λεπτο πετιτ σωματακι με μεγαλες τελειες βυζαρες
..... τα υπολοιπα οταν συνελθω στην κριτικη που θα ακολουθησει .... κι εννοειτε οτι θα υπαρξει επαναληπτικος και πολυ συντομα κιολας !!! Irina I Love You Karga Morara mou