Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εβαλε και μερικά κιλάκια στο πατριδα που έλειπε 2 μηνες....

Αν εξακολουθεί να γλύφει τόσο καλά όσο και στην αρχή του καλοκαιριού που την είχα πάρει, μπορεί και να συγχωρεθεί.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Αν εξακολουθεί να γλύφει τόσο καλά όσο και στην αρχή του καλοκαιριού που την είχα πάρει, μπορεί και να συγχωρεθεί.

κανει ακόμα φοβερο γλειψιμο στο τρομπόνι και στις μπαλλες...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
κανει ακόμα φοβερο γλειψιμο στο τρομπόνι και στις μπαλλες...

ΟΚ, άρα συγχωρείται! Αν έδινε και κόλο θα ήταν ακόμα καλύτερα (τουλάχιστο σε μένα, όταν της το ζήτησα αρνήθηκε).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
κανένα νέο από το μαγαζί έχουμε;

Η καινούρια η georgia που λέτε είναι καλή;

Αν κάποιος εχει δοκιμάσει ας πει και τι παίζει από καθαριότητα και πρόγραμμα (κωλαράκι κλπ)

Η λάνα δεν ηρθε πέρασα αλλά δεν πήρα Τατιάνα την  έχω πάρει αλλά μου κάνει ρε παιδιά κάτι πολύ επεγγελματικό πολύ ψυχρό μεθοδευμενεο θα έλεγα

Αν υπάρχει κάμία πρόταση για τη καινούρια για τί η ΝΑΤΑΛΙ έχει ογκο και δεν την παίζω την φάση

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
κανένα νέο από το μαγαζί έχουμε;

Η καινούρια η georgia που λέτε είναι καλή;

Αν κάποιος εχει δοκιμάσει ας πει και τι παίζει από καθαριότητα και πρόγραμμα (κωλαράκι κλπ)

Η λάνα δεν ηρθε πέρασα αλλά δεν πήρα Τατιάνα την  έχω πάρει αλλά μου κάνει ρε παιδιά κάτι πολύ επεγγελματικό πολύ ψυχρό μεθοδευμενεο θα έλεγα

Αν υπάρχει κάμία πρόταση για τη καινούρια για τί η ΝΑΤΑΛΙ έχει ογκο και δεν την παίζω την φάση
....θα συμφωνισω +1000 για την τατιανα....σαν να πηγαινεις στην φυλης...κατευθειαν στο ψητο..το ειχα επισημανει παλιοτερα σε καποιο μελος ;) κ επιβεβαιωνομαι... :s&m_2:

sergio_2004

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τα μελη! Την προηγουμενη βδομαδα ημουν στην Αθηνα και ειπα να δοκιμασω το συγκεκριμενο ιδρυμα. Ημουν με μηχανη οποτε δεν ειχα καποιο
προβλημα με το θεμα του παρκινγκ. Χτυπησα το κουδουνι στην εισοδο της οικοδομης, μου ανοιξαν αμεσως και ανεβηκα πανω. Εκει ομως εφαγα πορτα.
Χτυπησα, ξαναχτυπησα και δεν μου ανοιξαν ποτε.  :headbang:  Εβλεπα την κυρια απο μεσα που με κοιτουσε απο το ματακι της πορτας αλλα .. τζιφος! Εφαγα μεγαλη ηττα και ξενερωσα κατευθειαν. Καβαλησα την μηχανη και την εκανα για το Αμνεσια... Παιζει ρολο η φατσα σε τετοια ιδρυματα?  :think:

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ΠΈΡΑΣΑ μετά πό καιρό.

Πήρα μια καινούρια στο όνομα ΜΑΡΙΝΑ

περίπου 35, χρονια στην ελλάδα Ρωσίδα μαυρομάλλα πολύ ψηλή μα πολύ ψηλή ομορφη αρκετα αλλα με πολύ μεγαλο μεγάλο μεγαλο κώλο

όλα καλα αλλά δεν μπορώ τον μεγάλο κωλο

παρασύρθηκα από την εμφανιση αλλά μετά ήταν αργα

καλή αλλά φανηκε ότι δεν πολυ μπορούσα

ισως με άλλους.

μεγάλο στηθος και πεσμένο

σημαδια εντονα από εγκυμοσύνη και μη επαναφορά

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καμία ενημερωση για το μαγαζί έχουμε

ρόστερ

καμία καινούρια

με ακούει κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

pika

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
το ρόστερ ειναι ΜΑΡΙΝΑ ΝΑΤΑΛΙ GEORGIA

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κουλουρι δινει καμια εκει τωρα?α ρε βικαρα που εισαι??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χαιρετω τα μελη! Την προηγουμενη βδομαδα ημουν στην Αθηνα και ειπα να δοκιμασω το συγκεκριμενο ιδρυμα. Ημουν με μηχανη οποτε δεν ειχα καποιο
προβλημα με το θεμα του παρκινγκ. Χτυπησα το κουδουνι στην εισοδο της οικοδομης, μου ανοιξαν αμεσως και ανεβηκα πανω. Εκει ομως εφαγα πορτα.
Χτυπησα, ξαναχτυπησα και δεν μου ανοιξαν ποτε.  :headbang:  Εβλεπα την κυρια απο μεσα που με κοιτουσε απο το ματακι της πορτας αλλα .. τζιφος! Εφαγα μεγαλη ηττα και ξενερωσα κατευθειαν. Καβαλησα την μηχανη και την εκανα για το Αμνεσια... Παιζει ρολο η φατσα σε τετοια ιδρυματα?  :think:

ναι πρέπει να μου μοιάζεις. :2funny:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λάνα το υπέροχο αυτό milf γύρισε ?

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
έχουμε από κάποιον συναγωνιστή νέα για το μαγαζί όσο αφορά το ρόστερ;

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μάλλον κανείς δεν παέι προα τα εκεί.

για να δούμε πως θα ζήσει το μαγαζί και αυτό

αλλά μείωση τιμής κανείς δεν συζητάει.

Καλύτερα να κάθονται όλη μερα παρά να κάνουν το λογικό και να έχουν έστω ένα στανταρ

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
μάλλον κανείς δεν παέι προα τα εκεί.

για να δούμε πως θα ζήσει το μαγαζί και αυτό

αλλά μείωση τιμής κανείς δεν συζητάει.

Καλύτερα να κάθονται όλη μερα παρά να κάνουν το λογικό και να έχουν έστω ένα στανταρ

σωστος , τελευταια φορα που πηγα ( γεναρη , εαν θυμαμαι καλα ) ζηταγαν 80 ευρω , και οταν τους ειπα για 60 , ουτε κουβενα δεν ηθελαν να ακουσουν !!!!!!!!! και ημουν τακτικος πελατης παλια , επι εποχης Βικυς ( βυζαρου)  , και Ρωξανης , ασχετο , αλλα φοβερος ο κωλος της ρωξανης !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom