- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Η μιλφ Τατιανα επεστρεψε και ειναι παρουσα
εβαλε και μερικά κιλάκια στο πατριδα που έλειπε 2 μηνες....
Η μιλφ Τατιανα επεστρεψε και ειναι παρουσα
εβαλε και μερικά κιλάκια στο πατριδα που έλειπε 2 μηνες....
Αν εξακολουθεί να γλύφει τόσο καλά όσο και στην αρχή του καλοκαιριού που την είχα πάρει, μπορεί και να συγχωρεθεί.
κανει ακόμα φοβερο γλειψιμο στο τρομπόνι και στις μπαλλες...
ΟΚ, άρα συγχωρείται! Αν έδινε και κόλο θα ήταν ακόμα καλύτερα (τουλάχιστο σε μένα, όταν της το ζήτησα αρνήθηκε).
....θα συμφωνισω +1000 για την τατιανα....σαν να πηγαινεις στην φυλης...κατευθειαν στο ψητο..το ειχα επισημανει παλιοτερα σε καποιο μελος ;) κ επιβεβαιωνομαι...κανένα νέο από το μαγαζί έχουμε;
Η καινούρια η georgia που λέτε είναι καλή;
Αν κάποιος εχει δοκιμάσει ας πει και τι παίζει από καθαριότητα και πρόγραμμα (κωλαράκι κλπ)
Η λάνα δεν ηρθε πέρασα αλλά δεν πήρα Τατιάνα την έχω πάρει αλλά μου κάνει ρε παιδιά κάτι πολύ επεγγελματικό πολύ ψυχρό μεθοδευμενεο θα έλεγα
Αν υπάρχει κάμία πρόταση για τη καινούρια για τί η ΝΑΤΑΛΙ έχει ογκο και δεν την παίζω την φάση
τζορτζιακουλουρι δινει καμια εκει τωρα?α ρε βικαρα που εισαι??
Χαιρετω τα μελη! Την προηγουμενη βδομαδα ημουν στην Αθηνα και ειπα να δοκιμασω το συγκεκριμενο ιδρυμα. Ημουν με μηχανη οποτε δεν ειχα καποιο
προβλημα με το θεμα του παρκινγκ. Χτυπησα το κουδουνι στην εισοδο της οικοδομης, μου ανοιξαν αμεσως και ανεβηκα πανω. Εκει ομως εφαγα πορτα.
Χτυπησα, ξαναχτυπησα και δεν μου ανοιξαν ποτε. Εβλεπα την κυρια απο μεσα που με κοιτουσε απο το ματακι της πορτας αλλα .. τζιφος! Εφαγα μεγαλη ηττα και ξενερωσα κατευθειαν. Καβαλησα την μηχανη και την εκανα για το Αμνεσια... Παιζει ρολο η φατσα σε τετοια ιδρυματα?
Λάνα το υπέροχο αυτό milf γύρισε ?
thanksοχι φιλε
μάλλον κανείς δεν παέι προα τα εκεί.
για να δούμε πως θα ζήσει το μαγαζί και αυτό
αλλά μείωση τιμής κανείς δεν συζητάει.
Καλύτερα να κάθονται όλη μερα παρά να κάνουν το λογικό και να έχουν έστω ένα στανταρ