Νέα

Μόνιμη εργασία στον Ελληνικό Στρατό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ρanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PEOPEXTRON

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ακου φιλε! απο εναν προιν επ.οπ.

Αμα εισαι καλος στισ πιπεσ και σου αρεσει εσενα η την οικογενεια σου το κλαρινο   :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :pipa1: :pipa1:

Να πας να γινεις επ.οπ θα εχεις μεγαλη επιτηχεια!

Εγω τετια πραγματα δεν κανω και δεν εκανα! μια αποστολη δεν εχω παει! τοσα χρονια στο στρατο! καταλαβες!

Πλεον επ.οπ δεν περνουνε! Δεν εχουμε λεφτα να αναψουμε τα καλοριφερ.
Και αμα μπεις ξερεις ποσοι τελιομενη μαλακες θα ειναι πανω απο το κεφαλι σου????
Και κολοπαιδα τσοχλανια του κερατα? ρωτα εμενα πο ξερω απο προτο χερη.

το νοημα! αστο φιλε! αστο!

Επισκέπτης
,τα νοίκια εκτινάσσονται και μόνε οι περιοχές των Τούρκων/Αράβων είναι (ακόμα)φτηνές.Όλοι θέλουν εδώ να έρθουν λόγω της νυχτερινής ζωής,των πολλών δυνατοτήτων κτλπ
Bρες να μεινεις σε project house να δινεις 150-200 ευρω τον μηνα

OP
OP
Ρanas

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όπως τα βλέπω τα πράγματα το αφήνω τότε το θέμα του στρατού και προσπαθώ περισσότερο να βρω να κάνω κάτι εδώ.Ευχαριστώ και πάλι για όλες τις γνώμες/απαντήσεις,το πως θα κινηθώ τώρα εξαρτάται από μένα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια χαρά,
μιας και τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο σκέφτηκα να κατατακτώ μόνιμα στον στρατό σαν ΕΠΟΠ η κάτι παρόμοιο.Ξέρω ότι είναι δουλεία που σε ''τρέχουν'' αλλά δεν μου αρέσει να παρασιτώ εις βάρος των άλλων,θέλω κάτι να κάνω επιτέλους.Πριν πάω να ρωτήσω για να μάθω περισσότερα θα μπορούσε κάποιος να μου έδινε μια γενική εικόνα?Για παράδειγμα αν όντως πάει όποιος θέλει,αν συνέχεια τον ταλαιπωρούν οι μετατάξεις,αν έχουν αλλάξει τα πράγματα κτλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
τυπε οταν πηγα εγω φανταρος δεν υπηρχαν εποπ και δεν ξερω τι παιζει
εμεις ειχαμε τους επυ
οπου ηταν κολοβαρεμα ολη μερα

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυπε οταν πηγα εγω φανταρος δεν υπηρχαν εποπ και δεν ξερω τι παιζει
εμεις ειχαμε τους επυ
οπου ηταν κολοβαρεμα ολη μερα

και τα εποπια τα ιδια σκατα ηταν
το απολυτο κολοβαρεμα, φραπε και κρουασαν ολη τη μερα
ο πιο "σπουδαγμενος" απο αυτους ειχε βγαλει το γυμνασιο (και δεν εννοω το οκταταξιο)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο πιο "σπουδαγμενος" απο αυτους ειχε βγαλει το γυμνασιο (και δεν εννοω το οκταταξιο)
τα πληρωναν τα καθικια για να κανουν 4 υπηρεσιες το μηνα ρε τυπε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Πάνε λιγότερο από 6 μήνες που ήμουνα φαντάρος. Οι ΕΠΟΠ έβγαζαν όλη τη δουλειά της μονάδας. Εμείς μόνο σκοπέτα, αγγαρίες, καθαριότητες κτλ.

Επισκέπτης
Πάνε λιγότερο από 6 μήνες που ήμουνα φαντάρος. Οι ΕΠΟΠ έβγαζαν όλη τη δουλειά της μονάδας. Εμείς μόνο σκοπέτα, αγγαρίες, καθαριότητες κτλ.

Παρῆλθαν σχεδὸν 20 ἔτη ἐκ τῆς στρατεύσεὼς μου. Οἱ ΕΠΥ δὲν ἔπρατταν τίποτε.

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

I know the feel man...
plus το οτι "καθαριζαν" τουλαχιστον ενα χιλιαρικακι για πλακα (χωρις οδοιπορικα, εκτος εδρας κτλ)

PEOPEXTRON

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Paparako
ειμουν 4.5 χρονια επ.οπ
1000 ευρω ποτε δεν μπηκανε στην καρτα μου! στις ειδικες δυναμεις!

960 επαιρνα!
τωρα παιρνουνε 680 το μηνα!

ταισε εσυ 3 παιδια και μια γυναικα με 680 και μετα πανε και στα μπουρδελα

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Paparako
ειμουν 4.5 χρονια επ.οπ
1000 ευρω ποτε δεν μπηκανε στην καρτα μου! στις ειδικες δυναμεις!

960 επαιρνα!
τωρα παιρνουνε 680 το μηνα!

ταισε εσυ 3 παιδια και μια γυναικα με 680 και μετα πανε και στα μπουρδελα

960 αντι για 1000 που ειπα εγω? ok, μεγαλο λαθος, σορρυ
στα @@ μου τι παιρνουν τωρα για να φραπεδομαλακιζονται ολη την ωρα. 680 ευρω? και παλι πολλα ειναι
αν ειχα μια γυναικα και τρια παιδια μαλλον δεν θα πηγαινα στα μπουρδελα  :birdman:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
οι εποπ ητανε μια απατη του κρατους,για να μπoυνε ατομα στο δημοσιο,και ο καθε πολιτικος να κονομησει ψηφους,διοτι οταν εγινε αυτο ειχα σφιξει τα πραγματα με το ασεπ.τελος παντων εκεινη την εποχη,ο καθε τεμπελης-ψυχακιας-ανεπροκοπος,βρηκε δουλεια στο στρατο.δεν ηταν τυχαιο οτι ο πιο μορφωμενος ητανε αποφοιτος δημοτικου.

τωρα για εμενα ο στρατος σαν εργασια,ειναι πορτα για καποιον που εχει αποφασισει οτι ειναι αχρηστος στη ζωη του,και ειναι μια ευκαρια για ζησει,και να μην πεινασει στην ζωη του.κατα αλλα δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος.οσο για το φιλο που ειναι στο βερολινο,καλα θα κανει να γυρισει πισω στην ελλαδα,και καλυτερα να παει στην επαρχια να ασχοληθει με κατι,ειδικα αν εχει και συγγενεις,και καλα θα κανει να αρχισουν τα χερια του να πιανουν λιγο,δεν θα του χαλασι το μανικιουρ.
και οι περισσοτεροι μην τρελενεστε με τα 8-11 ευρω την ωρα.δουλειες χαμαλικια ειναι,και δεν φτανουν για τιποτα.
το πιο φτηνο σπιτι εχει 500 ευρω ενοικιο εκει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.738
Πόντοι
7.885
Στο ναυτικό τους έχουνε μόνο για χαμάληδες,αγγαρείες και να καλύπτουν βάρδιες(ΣΚ,αργίες κλπ.).Από λεφτά περίπου στα ίδια με τους μόνιμους.Αν έρθεις σε οποιοδήποτε πλοίο και τους ρωτήσεις,το 80% θέλουν να παραιτηθούν.Κάνουν 7-8 βάρδιες το μήνα και ακούνε την καραμούζα του καθενός τελειωμένου.Αν την παλεύεις με τις συνθήκες στο μετάξι,έλα ανέτα.Αλλιώς ούτε να το σκέφτεσαι :rockon: :rockon: :rockon:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Σκατά στον Ελληνικό Στρατό και στα μούτρα των τενεκέδων που ζουν από αυτόν!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δυστυχώς φίλε προσλήψεις δεν γίνοται πλέον στον στρατό λόγω κρίσης. Το 2003 που ημουν φανταρος οι εποπ επαιρναν 800ευρω..τωρα με τις περικοπες ανετα θα τους εχουν παει 650-600 και επεται συνεχεια..
Αυτες τις μαλακιες ελεγαν τα στρακια?
Μαζι με του παρεμεθοριου εφτανε ο μισθος τους καμια 1200.
Τους τα ειχαν κοψει γυρω στα 900-1000.
Και λενε πως η 4 σειρα θα παρει πουλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτες τις μαλακιες ελεγαν τα στρακια?
Μαζι με του παρεμεθοριου εφτανε ο μισθος τους καμια 1200.
Τους τα ειχαν κοψει γυρω στα 900-1000.
Και λενε πως η 4 σειρα θα παρει πουλο.

TΩΡΑ Ποσος ειναι ο μισθος στην παραμεθοριο?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
TΩΡΑ Ποσος ειναι ο μισθος στην παραμεθοριο?
Δεν ειναι μισθος αλλα εξτρα εισοδημα. Ειναι γυρω στα 150 με 200. Αλλα δεν τα παιρνουν καθε μηνα αλλα οποτε εχουν να τους τα δωσουν

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οσο για το φιλο που ειναι στο βερολινο,καλα θα κανει να γυρισει πισω στην ελλαδα,και καλυτερα να παει στην επαρχια να ασχοληθει με κατι,ειδικα αν εχει και συγγενεις,και καλα θα κανει να αρχισουν τα χερια του να πιανουν λιγο,δεν θα του χαλασι το μανικιουρ.
και οι περισσοτεροι μην τρελενεστε με τα 8-11 ευρω την ωρα.δουλειες χαμαλικια ειναι,και δεν φτανουν για τιποτα.
το πιο φτηνο σπιτι εχει 500 ευρω ενοικιο εκει.
επαρχια;;;;;
και με τι ν ασχοληθει;;

Επισκέπτης
επαρχια;;;;;
και με τι ν ασχοληθει;;

Τι σημασια εχει με τι θα ασχοληθει ? Ο Ελληνας εν καιρο κρισης βρηκε το νεο του Ελ Ντοραντο, την επαρχια. Εδω (στην επαρχια) δεν υπαρχει ανεργια, οι μισθοι διπλασιοι, και τα παντα ειναι ροδινα. Αμα εχεις μαλιστα και συγγενεις εισαι αρχοντας. Γιατι οι συγγενεις δεν εχουν δικα τους προβληματα να λυσουν, αλλα περιμενουν τον καθε αποτυχημενο να ερθει και να κονομισει απο τη μια μερα στην αλλη. Η λυση στην κριση ειναι να βαλουμε ντοματες και οι φτηνες πατατες. Στην επαρχια δεν υπαρχουν χαρατσια, δεν υπαρχει ακριβια, δεν χρειαζεσε βενζινη, πετρελαιο, φαρμακα, ρουχα, τηλεφωνο, τελη κυκλοφοριας. Τα παρεχει η φυση απλοχερα ολα αυτα.

Λοιπον μαγκα που ανοιξες το θεμα, κατσε εκει που εισαι και κοιτα με τον καιρο να βρεις καμια καλυτερη δουλεια. Εγω αν ημουν νεοτερος θα την εκανα για Βερολινο ανετα. Με παρακαλανε ενα χρονο οι φιλοι μου να παω εκει. Αλλα κατι η συνηθεια κατι οτι δεν ειναι ευκολη μετα τα 40 η μεταναστευση, μενω εδω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τι σημασια εχει με τι θα ασχοληθει ? Ο Ελληνας εν καιρο κρισης βρηκε το νεο του Ελ Ντοραντο, την επαρχια. Εδω (στην επαρχια) δεν υπαρχει ανεργια, οι μισθοι διπλασιοι, και τα παντα ειναι ροδινα. Αμα εχεις μαλιστα και συγγενεις εισαι αρχοντας. Γιατι οι συγγενεις δεν εχουν δικα τους προβληματα να λυσουν, αλλα περιμενουν τον καθε αποτυχημενο να ερθει και να κονομισει απο τη μια μερα στην αλλη. Η λυση στην κριση ειναι να βαλουμε ντοματες και οι φτηνες πατατες. Στην επαρχια δεν υπαρχουν χαρατσια, δεν υπαρχει ακριβια, δεν χρειαζεσε βενζινη, πετρελαιο, φαρμακα, ρουχα, τηλεφωνο, τελη κυκλοφοριας. Τα παρεχει η φυση απλοχερα ολα αυτα.
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom