gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.586
- Πόντοι
- 4.027
for you baby....
εισαι καυλα dear!
for you baby....
Τσιμεντογωνία βλέπω στο κρεβάτι ...Έτσι για να αντέχει ΚΑΙ τις πλέον σκληρές καταστάσεις.εισαι καυλα dear!
Εμείς ή εσύ;:-* Καυλαρεεεεεες μου!!!!!!!!
ΜουναραΚαλημέρα αγόρια μου!10.00-17.00
:-* Αύριο Κυριακη περιμένω τα αγόρια μου που δεν μπορούν να με βρουν τις καθημερινές λόγο
εργασίας τους....
Για εσάς κ μόνο!!!
Κορμάρα ατελείωτη.Καλημέρα καυλες μου!!!10.00-17.00
Κορμάρα ατελείωτη.
Σωστά!Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!Ο καθένας όπως βολεύεται κ όπως γουστάρει!!!Φιλάκια!προτιμο να παιρνω κοπελλες σπιτι μου,σχεδον το ιδιο κοστος με τις κοπελλες στα στουντιο .και δεν εχω το βασανο αφου τα δωσω όλα να ντύνομαι και να φευγω. με ποτα από το ψυγειο ,σεντονια πετσετες εγγυημενα κλπ.κατ εμε τα κορίτσια στα στουντιο επρεπε να ζητανε μακσιμουμ 50 ευρω την ωρα.
και καλυτερες υπηρεσιες θα ελεγα εγω,συμφωνο μαζι σου..προτιμο να παιρνω κοπελλες σπιτι μου,σχεδον το ιδιο κοστος με τις κοπελλες στα στουντιο .και δεν εχω το βασανο αφου τα δωσω όλα να ντύνομαι και να φευγω. με ποτα από το ψυγειο ,σεντονια πετσετες εγγυημενα κλπ.κατ εμε τα κορίτσια στα στουντιο επρεπε να ζητανε μακσιμουμ 50 ευρω την ωρα.
Για τους παντρεμενους δεν παιζει αυτο.προτιμο να παιρνω κοπελλες σπιτι μου,σχεδον το ιδιο κοστος με τις κοπελλες στα στουντιο .και δεν εχω το βασανο αφου τα δωσω όλα να ντύνομαι και να φευγω. με ποτα από το ψυγειο ,σεντονια πετσετες εγγυημενα κλπ.κατ εμε τα κορίτσια στα στουντιο επρεπε να ζητανε μακσιμουμ 50 ευρω την ωρα.